قیمت ترون (لحظه‌ای)

7,540تومان
-1.76%
0.12$
قیمت فعلی
کم‌ترین قیمت (۲۴ ساعت)بیش‌ترین قیمت (۲۴ ساعت)

7,521تومان

7,763تومان

0.12$0.13$

حجم معاملات (۲۴h)

627,809,492

$

تسلط به بازار (دامیننس)

0%

حجم کل بازار

11,011,499,288

$

ارز در گردش

100%

مجموع ارز در دسترس

87,831,331,234

حداکثر ارز قابل عرضه

نامشخص

نوع شبکه در والکس
رتبه جهانی

15

بازارهای معاملاتی در والکس

همه ارز‌های دیجیتال
بازارآخرین قیمتتغییرات (24h)
خرید ترون
TRX/TMN
ترون/تومان

7,536

1.48٪-معامله
خرید ترون
TRX/USDT
ترون/تتر

0.12323

2.05٪-معامله
خرید ترون
TRX/BTC
ترون/بیت کوین

0.00000195

معامله

رمزارز ترون در بازار ارزهای دیجیتال، رتبه جهانی 15 را دارد. قیمت ترون امروز ۲۸ اسفند ۱۴۰۲ برابر با 7,536 تومان معادل 0.12316 تتر در بازار والکس همگام با بازار جهانی است. هدف شبکه ترون ایجاد یک سیستم سرگرمی جهانی برای به اشتراک گذاری مقرون به صرفه محتوای دیجیتال است. از آنجایی که در حال حاضر این پروژه به عنوان کارآمدترین شبکه بلاکچینی به شمار می‌رود و بسیار محبوب است، در این مقاله قرار است به بررسی بیشتر پروژه ترون و  ارز دیجیتال بومی آن یعنی TRX و مزایای خرید ترون بپردازیم. شما در این صفحه می‌توانید قیمت ترون لحظه ای را مشاهده و در صورت تمایل، سفارش خرید ترون و فروش خود را برای ارز TRX در والکس ثبت کنید. با ما همراه باشید. 

معرفی ارز دیجیتال ترون (Tron)

ارز ترون

ترون (Tron) یک پلتفرم غیرمتمرکز مبتنی بر بلاکچین است که توسط بنیاد ترون در سال ۲۰۱۷ راه‌اندازی شد. ارز ترون (TRX) در ابتدا توکنی مبتنی بر استاندارد ERC-20 اتریوم بود، اما یک سال بعد به شبکه اختصاصی ترون منتقل شد. پروژه ترون با هدف ارائه حق مالکیت به سازندگان محتوای دیجیتال ایجاد شد و نرم‌افزار آن از قراردادهای هوشمند، انواع سیستم های بلاکچینی و برنامه‌های غیرمتمرکز پشتیبانی می‌کند. بنابراین ترون با هدف ایجاد یک اینترنت غیرمتمرکز، می‌خواهد به عنوان ابزاری برای توسعه دهندگان جهت ساخت dAppها عمل کند. امروزه هر فردی قادر است در شبکه ترون اپلیکیشن‌هایی کاربردی ایجاد کند، محتوا ارائه دهد و در ازای آن پاداش TRX دریافت کند.

بنیانگذار

ترون در سال ۲۰۱۷ توسط جاستین سان (Justin Sun) کارآفرین چینی راه‌اندازی شد. سان متولد سال ۱۹۹۰ و مدیرعامل شرکت بیت تورنت است که نام او از سوی مجله فوربس آسیا در بین بهترین کارآفرینان زیر ۳۰ سال جهان قرار دارد. سان در دو دانشگاه پکن و پنسیلوانیا تحصیل کرده و موفق شده است تا دوبار جایز “30-Under-30” فوربس را دریافت کرد. او قبل از معرفی پروژه ترون، فعالیت‌های بسیار مهمی در حوزه کریپتوکارنسی داشته است که از آن‌ها می‌توان به همکاری با شرکت ریپل اشاره کرد. او ابتدا ارز  TRX را بر پایه‌ی بلاکچین اتریوم راه‌اندازی کرد. اما با گذشت حدود یک سال، بلاکچین اختصاصی پروژه خود را معرفی کرد و در ژوئن  ۲۰۱۸ میلادی، TRX به کوین اصلی شبکه ترون بدل شد.

آشنایی با پروژه ترون

 

بنیان‌گذار جاستین سان
سال تاسیس 2017
هدف پروژه ایجاد یک شبکه اینترنت غیر متمرکز
کاربرد ترون حذف واسطه ها، معاملات کم هزینه و ایجاد قراردادهای هوشمند.
ارز دیجیتال بومی TRX
الگوریتم اجماع گواه اثبات سهام وکالتی
وب سایت رسمی https://tron.network

 

این پروژه وامدار ویژگی‌های خاص بلاکچین و فناوری شبکه همتا به همتا (P2P) است. به این وسیله واسطه‌ها را حذف و به تولیدکنندگان محتوا فرصت می‌دهد تا بدون حضور شخص ثالث، محتوای خود را به خریداران بفروشند. توسعه دهندگان نرم افزار از زبان برنامه‌نویسی سالیدیتی (Solidity) برای ایجاد برنامه‌هایی که روی پلتفرم Tron میزبانی می‌شوند، استفاده می‌کنند. سالیدینی یکی از کارآمدترین زبان‌های برنامه‌نویسی در دنیای کریپتوکارنسی است. 

رمز ارز بومی این شبکه Tronix است. کاربران حاضر، برای پرداخت هزینه یک اثر به سازندگان آن از این ارز استفاده می‌کنند و پس از آن می‌توانند به محتوا دسترسی داشته باشند.

معایب و مزایا خرید ترون و شبکه این ارز

ترون نیز مانند تمام پروژه‌های کریپتوکارنسی دارای برخی مزایا و معایب است که بررسی آن‌ها به شما در آشنایی بیشتر با این شبکه و ارز دیجیتال بومی آن کمک خواهد کرد. پروژه ترون به دلیل مزایای زیادی که دارد مورد توجه کاربران ارز دیجیتال قرار گرفته است که در ادامه به مهم‌ترین آن‌ها اشاره می‌کنیم.

کارمزد پایین: هزینه انتقال ارز در شبکه ترون بسیار مقرون به صرفه است.همچنین هزینه تراکنش‌های ترون (TRX) در این شبکه نزدیک به صفر است.

تراکنش های سریع: تراکنش‌ها در این شبکه بسیار سریع هستند. به طوری که ترون می‌تواند تا ۲۰۰۰ تراکنش در ثانیه را پشتیبانی کند. از طرفی امکان انجام تراکنش‌ها در حجم بالا در مدت زمان بسیار کوتاه، باعث افزایش مقیاس‌پذیری ترون شده است.

امکان ایجاد برنامه‌های توزیع شده (DApps): برنامه‌های توزیع شده، برنامه‌هایی مبتنی بر بلاکچین هستند که به صورت غیرمتمرکز کار می‌کنند و هیچ شخص یا نهادی روی آن‌ها تمرکز ندارد. کاربران می‌توانند در ترون DApps ها را ایجاد کنند یا توسعه بدهند و از آن‌ها استفاده کنند. هر چند این ویژگی در شبکه‌های دیگری مانند اتریوم و اسمارت چین وجود دارد اما کارمزدهای تبدیل در شبکه‌ی اتریوم بسیار پایین‌تر هستند.

برخورداری از تیم توسعه قوی: یکی دیگر از ویژگی‌های ترون این است که تیم توسعه دهنده آن متشکل از افرادی متخصص است که پروژه‌های موفق زیادی را در کارنامه خود دارند و اغلب آن‌ها در شرکت‌های بزرگی مانند آمازون سابقه فعالیت داشته‌اند. همین موضوع باعث می‌شود که ترون گام‌های دستیابی به اهداف خود را با سرعت بیشتری بردارد.

پروژه ترون در مقایسه با رقبای خود، محدودیت‌های قابل توجهی ندارد. اما قیمت پایین و عرضه بالای توکن بومی این شبکه، شاید تنهاترین یا مهم‌ترین ایرادی است که می‌توان به آن گرفت.

نحوه عملکرد رمزارز ترون (TRX)

ترون ابتدا به‌عنوان یک توکن مبتنی بر اتریوم ایجاد شد، سپس در سال ۲۰۱۸ به شبکه اصلی خود مهاجرت کرد. این فرآیند شامل معامله سرمایه‌گذاران با توکن‌های اتریوم خود برای ارز دیجیتال ترون بود. (توکن های اتریوم متعاقباً از بین رفتند.) وقت آن است تا با اجزای این شبکه بیشتر آشنا شویم و نحوه کار آن را درک کنیم. ترون مانند اتریوم (ETH)،از یک مدل مبتنی بر حساب استفاده می‌کند، به این معنی که کلیدهای رمزنگاری که پروتکل آن صادر می‌کند می‌تواند دسترسی به موجودی توکن TRX و TRX را کنترل کند.سپس بلاک چین تبادل این داده‌ها را از طریق سه لایه هدایت می‌کند:

  • لایه اصلی: دستورالعمل‌های نوشته شده در جاوا یا Solidity (زبان طراحی شده برای اتریوم) را محاسبه می‌کند و آنها را به ماشین مجازی TRONIXمی‌فرستد.
  • لایه برنامه: توسط توسعه‌دهندگان برای ایجاد کیف پول و برنامه‌های کاربردی با ارز دیجیتال TRX و سازگار با نرم افزار استفاده می‌شود.
  • لایه ذخیره سازی: برای تقسیم‌بندی داده‌های بلاک چین (سوابق تاریخچه بلاک چین) و داده‌های وضعیت آن (که وضعیت قراردادهای هوشمند را حفظ می‌کند) طراحی شده است.

جدیدترین پروژه‌های ترون 

پروژه‌های زیادی روی پلتفرم ترون پیاده‌سازی شده‌اند و بسیاری نیاز در حال توسعه هستند که در ادامه به معرفی معروف‌ترین پروژه‌های TRX می‌پردازیم:

صرافی جاست سواپ (Just Swap): جاست سواپ یک صرافی غیرمتمرکز است که در سال 2020 روی بلاکچین ترون راه‌اندازی شد. کاربران با عضویت در این پلتفرم می‌توانند توکن‌های اتریوم و همچنین سایر رمزارزها را مبادله کنند. مهم‌ترین ویژگی این صرافی، کارمزد پایین تراکنش‌ها است. علاوه بر این، به دلیل داشتن رابط کاربری ساده، معامله در این پلتفرم آسان است و به دلیل غیرمتمرکز بودن نیازی به احراز هویت نیست. اما برخی محدودیت‌هایی در این صرافی برای کاربران تعریف شده است که از نظر منتقدان آن، ماهیت غیرمتمرکز بودن آن را زیر سوال می‌برد. برای مثال در این پلتفرم امکان اضافه کردن توکن‌های سفارشی (Custom) وجود ندارد و تنها شرکت ترون انتخاب می‌کند که کدام به لیست صرافی اضافه شود.

کرافتلی (Kraftly): Kraftly یک بازار غیرمتمرکز NFT است که کاربران می‌توانند NFT‌ها، اقلام دیجیتال کمیاب و کلکسیونی‌ها را در یک پلتفرم ایجاد، خرید و فروش کنند. توکن اصلی این پلتفرم، ترون است و کاربران باید هنگام عضویت در سایت، کیف پول ترون خود را نیز فعال کنند. مهم‌ترین مزیت بازار کرفتلی این است که فروشندگان و خریداران برای اینکه معاملات خود را انجام دهند، نیازی به هیچگونه واسطه ندارند.

لومینوس (Luminous): لومینوس یکی دیگر از پروژه‌های ترون است که که به کاربران این امکان را می‌دهد که با ارزهای دیجیتال بازی کنند و به عنوان پاداش، ارز دیجیتال دریافت کنند. مگابیت و تاس شانس از بازی‌های محبوبی هستند که روی این پلتفرم اجرا می‌شوند. البته هر دوی این بازی‌ها نوعی پلتفرم شرط‌بندی هستند و به زودی بازی‌های دیگری به لومینوس اضافه خواهد شد که قطعا روایت‌های داستانی مختلفی خواهند داشت و ممکن است توجه کاربران بیشتری را به خود جلب کند. یکی دیگر از روش‌های کسب درآمد از Luminous از طریق ریفرال کد است. به ازای هر کاربری که با کد معرف شما در این سایت عضو شود، در سود کاربران جدید شبکه سهیم خواهید شد.

یونیفای (Unifi): یونیفای یک پلتفرم دیجیتال مبتنی بر قرارداد هوشمند است که امکان اتصال زنجیره‌های بلوکی، فعال کردن نقدینگی و قابلیت همکاری کراس‌چین یا بین زنجیره‌ای را فراهم می‌کند. مهم‎‌ترین ویژگی یونیفای افزودن قراردادهای هوشمند به بلاکچین‌ها است که باعث می‌شود ارائه دهندگان خدمات، از پروتکل Unifi برای ایجاد محصولات جدید و خدمات مبتنی بر DeFi استفاده کنند. توکن بومی پروتکل یونیفای، ارز دیجیتال UNFI نام دارد که برای رای دادن به هرگونه تغییرات و پاداش دادن به مشارکت‌کنندگان در شبکه استفاده می‌شود.

ارز دیجیتال TRONIX چگونه تولید می‌شود؟

TRX ارز بومی شبکه ترون است و بر خلاف بیت کوین، فرایند ماینینگ یا استخراج ندارد. برای استخراج بیت کوین از الگوریتم اثبات کار استفاده می‌شود. در این روش با استفاده از دستگاه‌های خاصی به نام ماینر، تراکنش‌ها اعتبارسنجی و تایید می‌شوند و استخراج کننده در ازای ایجاد بلاک جدید، پاداش دریافت می‌کند. در اثبات کار برق زیادی مصرف می‌شود و مشکل مقیاس‌پذیری کم نیز مطرح است.

اما در شبکه ترون از الگوریتم اثبات سهام از نوع محول شده استفاده می‌کند. در اثبات سهام، افرادی که در شبکه دارای ارز دیجیتال هستند، می‌توانند در فرایند اعتبارسنجی تراکنش‌ها شرکت کنند. آنها مقداری از دارایی خود را استیک کرده و آن را در اختیار شبکه قرار می‌دهند. این افراد در ازای کار انجام شده، پاداش دریافت می‌کنند.

در اثبات سهام محول شده، همه‌ی افراد دارای ارز دیجیتال در اعتبارسنجی شرکت نمی‌کنند. آنها یک نفر را به عنوان نماینده خود انتخاب کرده و به او رای می‌دهند. فرد منتخب از طرف آنها کار تایید تراکنش‌ها را انجام می‌دهد. در این روش به دلیل اینکه تعداد اعتبارسنج‌ها کمتر است، تایید تراکنش‌ها و ایجاد بلاک جدید با سرعت بیشتری انجام می‌شود.

مقایسه ترون و اتریوم

مقایسه ترون

اتریوم و ترون دو شبکه محبوب هستند که هر کدام ویژگی‌های خاص خود را دارند. در ادامه برای آشنایی بیشتر با ترون و اتریوم به بررسی تفاوت این دو شبکه می‌پردازیم.

مقایسه شبکه ترون و اتریوم از نظر امنیت: یکی از مزیت‌های رقبابتی اتریوم، امنیت بسیار بالای آن است. اتریوم در مقایسه با ترون تمرکززدایی بیشتری روی این موضوع دارد. در حال حاضر برای آنکه هکر بتواند شبکه را هک کند باید کنترل سه چهارم نودهای آن را به دست آورد که عملا غیر ممکن است. اتریوم سرمایه‌گذاری‌های زیادی برای ارتقا امنیت اطلاعات انجام داده است و تمام تدابیر امنیتی بعد از هک شدن Dao در سال 2016 تشدید پیدا کرد.

مقایسه شبکه ترون و اتریوم از نظر سرعت تراکنش: همان‌طور که در بخش مزایای خرید ترون اشاره کردیم، شبکه Tron در حال حاضر می تواند 2000 تراکنش را در هر ثانیه پردازش کند. این در حالی است که اتریوم تنها قادر به پردازش 30 تراکنش در هر ثانیه است. اگرچه اتریوم به نظر می‌رسد که در راستای افزایش سرعت تراکنش‌ها در آینده نزدیک اقداماتی انجام دهد، اما در حال حاضر ترون از این لحاظ به اتریوم برتری دارد.

مقایسه شبکه ترون و اتریوم از نظر ارزش بازار: ارزش بازار ترون حدود ۷.۵۳ میلیارد دلار و اتریوم حدود ۱۹۴.۹ میلیارد دلار است. پر واضح است که اتریوم در این مورد از ترون بسیار جلوتر است. ارزش بازار یکی از مهم‌ترین فاکتورهایی است که اعتبار یک رمزارز را مشخص می‌کند و سرمایه‌گذاران به سراغ ارزهایی می‌روند که ‌ارزش بازار بالایی دارند.

مقایسه شبکه ترون و اتریوم از نظر مکانیسم اجماع: تا قبل از بروزرسانی اتریوم 2.0، این شبکه از الگوریتم اجماع اثبات کار بهره می‌برد. اما بعد از اتمام موفقیت آمیز بروزرسانی مرج، هر تراکنشی که در شبکه اتریوم انجام می‌شود مبتنی بر مکانیسم اجماع اثبات سهام است. از آنجایی که ترون هم برای تأمین امنیت بلاکچین از اثبات سهام استفاده می‌کند می‌توان گفت که هیچ تفاوتی بین این دو شبکه از نظر مکانیسم اجماع وجود ندارد.

مقایسه ترون و اتریوم از نظر سرویس‌ های دیفای: اتریوم در زمینه دیفای (DeFi) پیشگام است و بستری مناسب برای این نوع پروتکل‌ها محسوب می‌شود و اکثر سرویس‌های DeFi روی پلتفرم اتریوم اجرا می‌شوند. اگر چه ترون هم در عرصه دیفای، خدماتی را ارئه می‌دهد اما قطعا رتبه شماره یک به اتریوم اختصاص دارد.

TRC10 و TRC‌20 چیست و چه تفاوتی با هم دارند؟

با استفاده از بلاکچین‌هایی مانند اتریوم و ترون، می‌توان قرارداد هوشمند، برنامه غیرمتمرکز و توکن ایجاد کرد. ساخت توکن با استفاده بلاکچین این پروژه، بر اساس ۲ استاندارد فنی TRC10 و TRC‌۲۰ انجام می‌شود.

ویژگی‌ها TRC10 TRC20
کارمزدتراکنش‌ها کم (یک‌هزارم کارمزد تراکنش توکن‌های TRC20) زیاد
نوع انتقال با استفاده از از قابلیت API با استفاده از قراردادهای هوشمند
امکان یادگیری و ساخت چون نیاز به برنامه‌نویسی ندارد آسان‌تر است تا حدی سخت
امکان شخصی سازی ندارد دارد
امکان دسترسی به قراردادهای هوشمند دارد دارد
امکان دسترسی به API ها دارد ندارد
قابلیت حفاظت توکن‌های از دست رفته ندارد ندارد
امکان تقسیم توکن به اعشار ندارد تا 20 رقم

 

“TRC10” استانداردی است که بدون نیاز به ماشین مجازی (TRONIX Virtual Machine)، توسط بلاکچین آن پشتیبانی شده است. در مقابل، “TRC20” استانداردی است که برای قراردادهای هوشمند و بکارگیری ماشین مجازی مورد استفاده قرار می‌گیرد. توکن بیت تورنت (BTT)، یکی از معروف‌ترین توکن‌های TRC10 ا

 

خرید ترون و کاربرد آن (TRX)

توکن TRX ارز بومی بلاکچین ترون است که از آن برای بهره‌مندی از حق حاکمیت، پرداخت کارمزدهای شبکه و  اعطای پاداش استفاده می‌شود. مهمترین کاربردهای ارز ترون عبارتند از:

  • کارمزد پایین تراکنش‌‌ها
  • سرعت بالای انجام تراکنش
  • مشارکت در تصمیمات حاکمیتی
  • استیکینگ (سپرده گذاری) و کسب سود
  • استفاده از TRX در شبکه ترون در ساخت برنامه‌های غیر‌متمرکز (DApps)

ویژگی های مهم ترون

این ارز دیجیتال خود را به عنوان بستری برای سازندگان محتوا معرفی کرده تا آنها بتوانند بدون واسطه با مخاطبان خود ارتباط برقرار کنند. با توجه به این نکته که بخش سرگرمی به طور فزاینده در حال دیجیتالی شدن است، ترون می‌تواند در به کارگیری فناوری بلاکچین در این حوزه، به یک پیشگام و رهبر بدل شود. داده‌های میزبانی شده در شبکه ترون رایگان و بدون دخالت هیچ نهاد مرکزی هستند و سازندگان محتوا  می‌توانند در ازای فعالیت خود، TRX را دریافت کنند.

ترون همچنین بازی‌های غیرمتمرکز را در شبکه خود پشتیبانی می‌کند و بازیکنان می‌توانند مستقیماً به توسعه‌دهندگان بازی TRX پاداش دهند. این شرکت همچنین اعلام کرده که از یک تیم توسعه‌دهنده با استعداد و با تجربه در سراسر جهان که از شرکت‌های بزرگی مانند ریپل لبز جذب شده‌اند، بهره می‌برد.

امنیت شبکه ترون چگونه تامین می‌شود؟

امنیت شبکه ترون

امنیت شبکه ترون بر اساس مکانیزم اجماع اثبات سهام واگذار شده (DPoS) تامین می‌شود که در آن دارندگان TRX می‌توانند با فریز کردن دارایی خود به «نمایندگان» برای تولید بلاک رای دهند. به گفته ترون، این رویکرد به بلاکچین کمک می‌کند تا به سطوح بالاتری از توان عملیاتی دست یابد. به طور کلی اکوسیستم ترون (TRC-20) بر سه سطح استوار است که عملکرد روان و قدرتمند آن را تضمین می‌کند:

  1. لایه ذخیره سازی: جایی که داده‌های شبکه، وضعیت بلاکچین و تاریخچه داده‌ها به صورت ایمن ذخیره می‌شود.
  2. لایه برنامه: مختص توسعه دهندگان است و در آن از TRX برای توسعه برنامه‌ها و ایجاد کیف پول استفاده می‌شود.
  3. لایه هسته: پردازش دستورالعمل های مختلف (به دو زبان برنامه نویسی سالیدیتی و جاوا).

چه مقدار توکن ترون (TRX) در گردش است؟

سقف دقیق عرضه ترون مشخص نیست و در حال حاضر حدود ۹۲ میلیارد TRX در گردش هستند. در مجموع، ۴۵٪ از کل عرضه ترون به بنیانگذار و خود پروژه اختصاص می‌یابد و ۵۵٪ مابقی هم بین سرمایه‌گذاران توزیع می شود.

  • ۱۵/۷۵ میلیارد: سرمایه‌گذاران خصوصی  در سال ۲۰۱۷
  • ۴۰ میلیارد: شرکت کنندگان در عرضه اولیه کوین
  • ۳۴ میلیارد: بنیاد ترون و یک شرکت متعلق به جاستین سان

خرید ترون و فروش آن

در حال حاضر ترون با ارزش بازار ۶/۲۳ میلیارد دلار در جایگاه شانزدهم با ارزش‌ترین رمزارزها قرار دارد و به دلیل کارمزدهای پایین این شبکه و سرعت بالای پردازش تراکنش‌ها، سرمایه‌گذاران زیادی به خرید این ارز دیجیتال در صرافی‌های مطرح جهان علاقه‌مند شده‌اند. 

آسان‌ترین نحوه خرید ترون، استفاده از صرافی ارز دیجیتال است. شما به عنوان یک کاربر ایرانی می‌توانید به ۲ روش زیر در صرافی‌های ارز دیجیتال، TRX خریداری کنید:

  • خرید ترون به صورت ریالی رمزارز با کارت بانکی (صرافی ایرانی)
  • معامله جفت ارز؛ مثلاً تبدیل USDT به TRONIX (صرافی ایرانی یا خارجی)

با توجه به اینکه ما ایرانی‌ها از سوی صرافی‌های ارز دیجیتال خارجی تحریم هستیم، امن‌ترین راه خرید این توکن در ایران، ثبت نام در یک صرافی ارز دیجیتال ایرانی است. پلتفرم والکس، یکی از بازارهای بزرگ ایرانی در حوزه خرید و فروش رمزارز است و  این توکن را در لیست ارزهای خود دارد. کاربران مانند سایر رمزارزها به‌راحتی می‌توانند با بهترین قیمت ترون و همگام با بازار جهانی در این پلتفرم اقدام به خرید آن کنند.

نحوه خرید ترون از والکس

شما با عضویت در صرافی والکس می‌توانید با سایر کاربران این پلتفرم معاملاتی به خرید ترون بپردازید. بنابراین اگر تاکنون در والکس عضو نشده‌اید، در آن ثبت نام کنید. پس از احراز هویت، وارد بازار خرید ترون شوید و با بهترین قیمت ترون و هماهنگ با بازارهای جهانی، معامله‌ی خود را انجام دهید. این رابط برای افرادی که مبتدی هستند بسیار مناسب است. این صرافی از توکن‌ها و کوین‌های زیادی از جمله  ترون پشتیبانی می‌کند. برای این کار می‌توانید مراحل زیر را دنبال نمایید:

گام اول خرید ترون از والکس: ثبت نام در سایت 

به آدرس wallex.ir رفته و روی گزینه ثبت نام کلیک کنید.

خرید ترون از والکس

 

شما موبایل متعلق به خود را وارد کرده و رمز عبور قوی نیز انتخاب کنید. در زمان ثبت نام می‌توانید کد معرف نیز وارد کرده تا از پاداش آن بهره‌مند شوید. این پلتفرم با ارسال کد تاییدی به تلفن همراهتان فرایند احراز هویت را شروع می‌کند. پس از وارد کردن کد به فرم احزار هویت هدایت می‌شوید. پس از تکمیل فرایند و وارد کردن اطلاعات مورد نیاز از جمله کدملی، شماره حساب و بسیاری اطلاعات دیگر به پنلاین صرافی دسترسی خواهید داشت. 

گام دوم نحوه خرید ترون از والکس: آپلود مدارک احراز هویت

در این مرحله باید مدارک زیر را آپلود کنید:

  • کارت ملی قدیمی یا جدید
  • شناسنامه 
  • گواهی‌نامه رانندگی
  • کارت پایان خدمت یا کارت معافیت از خدمت
  • آپلود عکس

گام سوم نحوه خرید ترون از والکس: تایید قوانین 

نحوه خرید ترون از والکس

در این مرحله با خواندن شرایط و قوانین و تایید آن به پنل این صرافی دسترسی خواهید داشت. 

گام چهارم نحوه خرید ترون از والکس : خرید ترون 

در قسمت بالایی آن نواری قرار گرفته است که گزینه‌های  زیر را ارائه می‌دهد: 

  • بازارها
  • معامله‌ها
  • کیف‌پول
  • حساب‌کاربری

از طریق بازارها می‌توانید رمز ارز ترون را انتخاب کنید و آن را خریداری کنید. همچنین در بخش کیف پول می‌توانید از این دارایی نگهداری کنید. 

با صرافی والکس نحوه خرید و فروش ترون در ایران نیز به سادگی با کارت بانکی قابل انجام است. 

نحوه خرید ترون با موبایل

خرید ترون در موبایل کاملاً مشابه خرید آن از وب‌سایت والکس است. پس از دانلود و نصب اپلیکیشن موبایل والکس از اپ استورهای معتبر، برنامه را اجرا کنید. بعد از ثبت نام و احراز هویت با وارد کردن اطلاعات حساب کاربری، وارد بخش بازارها شوید. پس از انتخاب بازار ترون و بررسی قیمت‌های لحظه‌ای مطابق با بازارهای جهانی، می‌توانید سفارش خرید ارز TRX را با پایه ریالی یا دلاری ثبت کنید.

نحوه فروش ترون در والکس

کافیست با وارد کردن آدرس کیف پول ارز ترون والکس در ولت شخصی خود، میزان ارز مدنظرتان را به والکس انتقال داده و آن را در بازار والکس با مناسب ترین قیمت ترون بفروشید. شما همچنین می‌توانید برای آن مقدار TRX که قبلاً از والکس خریداری کرده‌‌اید و کماکان در کیف پول این صرافیست، سفارش فروش ثبت کنید و آن را در والکس بفروشید.

مزایای خرید ترون و فروش آن در والکس

  • امکان خرید و فروش ارز TRX با بهترین قیمت ترون در تمامی روزهای هفته به صورت ۲۴ ساعته
  • امکان معامله ارز TRX به صورت ریالی و یا مبادله جفت ارز با تتر و بیت کوین
  • پشتیبانی ۲۴ ساعته والکس در ۷ روز هفته

روش کسب ترون رایگان

کسب ترون رایگان

برای دریافت ارز TRX به صورت رایگان، پلتفرم‌های فاست (Fauset) مختلفی وجود دارد که با عضویت در آنها و انجام تسک‌های تعیین شده، می‌توانید ترون دریافت کنید. معمولاً اینگونه پلتفرم‌ها در ازای ارسال لینک دعوت، انجام بازی، شرکت در نظرسنجی‌ها و غیره، به کاربران خود TRX پاداش می‌دهند. برخی وب‌سایت‌های فاست ترون عبارتند از:

  • Idle-Empire
  • free-tron

کارمزد خرید ترون و فروش آن (TRX)

خرید و فروش ارز TRX در صرافی والکس شامل کارمزد است که برای پرداخت‌های درون شبکه‌ای از کاربر دریافت می‌شود.

کارمزد خرید: به صورت پلکانی از ۰/۳۵ درصد آغاز شده و با افزایش حجم معاملات طی مدت زمان ۳ ماه، تا ۰/۲ درصد کاهش پیدا می‌کند.

کارمزد فروش: به صورت پلکانی از ۰/۳۵ درصد آغاز شده و با افزایش حجم معاملات طی مدت زمان ۳ ماه، تا ۰/۲ درصد کاهش پیدا می‌کند.

کارمزد واریز: بر اساس ترافیک شبکه و صرافی‌های مختلف، این مبلغ بین ۱ تا ۱۰ TRX می‌تواند متغیر باشد.

کارمزد برداشت: کارمزد برداشت ترون از کیف پول والکس ۱ TRX است.

کارمزد انتقال: بین دو کیف پول در صرافی والکس رایگان است.

روش نگهداری پس از خرید ترون

ارز ترون مشابه سایر رمز ارزهای موجود در بازار، قابلیت ذخیره‌سازی طولانی‌مدت یا کوتاه‌مدت در کیف پول را دارد. کیف پول‌های مختلفی از رمزارز TRX پشتیبانی می‌کنند. هر کیف پولی که انتخاب کنید، مجموعه‌ای متفاوت از مزایا و معایب را به همراه خواهد داشت. برخی از آنها رابط کاربری آسانی دارند، برخی امنیت بیشتری را ارائه می‌دهند. قبل از تصمیم‌گیری، حتماً در این مورد بیشتر تحقیق کنید. در ادامه، چند مورد از بهترین کیف پول‌های ارز دیجیتال را  به شما معرفی می‌کنیم. بهترین کیف پول‌ها جهت نگهداری این ارز دیجیتال عبارت اند از:

کیف پول سخت‌افزاری: لجر نانو اس (ledger nano s)، لجر نانو ایکس (ledger nano x)، ترزور (Trez)، کیپ‌کی (KeepKey).

کیف پول نرم‌افزاری: ترون لینک (Tronlink)، تراست ولت (Trust Wallet)، اتمیک ولت (Atomic Wallet)، اکسودوس (Exodus)، گواردا (Guarda).

کیف پول صرافی والکس: کیف پول صرافی والکس، یکی از امن‌ترین راه‌های ذخیره و نگهداری ارز ترون در بازار ارزهای دیجیتال است.

آیا خرید ترون سرمایه‌گذاری مناسبی است؟

مانند تمام ارزهای دیجیتال، TRON به عنوان یک سرمایه‌گذاری پرخطر در مقایسه با اوراق قرضه، ETF و سهام ثبت می‌شود. سرمایه‌گذاری‌های رمزارز به طور کلی سرمایه‌گذاری‌های خوبی برای بخش پرخطر پرتفوی شما هستند. اما تنها 1-5 درصد از سبد دارایی شما باید دارای ریسک بالا باشد. بقیه باید در دارایی‌های با ریسک متوسط ​​و کم، از جمله سهام، ETF، کالاها و البته پول نقد باشد. اما TRON در مقایسه با سایر ارزهای دیجیتال چقدر سرمایه‌گذاری خوبی است؟ بیایید بررسی کنیم:

رهبر مشهور TRON

 

 

جاستین سان، بنیانگذار ترون، در دسامبر 2021 گفت که در حال کاهش مشارکت خود در رمزارزها است تا وقت خود را به دیپلمات بودن در گرانادا اختصاص دهد. برنامه‌های آینده سان هرچه که باشد، قدرت او به ترون موقعیت منحصربه‌فردی در دنیای ارزهای دیجیتال داده است. Sun سه بار در فوربس چین به عنوان فرد موفق زیر سی سال معرفی شد و برنامه چت زنده محبوب Peiwo را در چین تأسیس کرد که بیش از 10 میلیون کاربر ثبت نام شده را توانست جذب کند. Sun در حال حاضر بیش از 3 میلیون دنبال کننده در توییتر دارد.

همه ویژگی‌های پایه‌ای یک ارز در ترون

TRON دارای ارزش بازار قابل توجهی 6.9 میلیارد دلار است. توسط متخصصان داده‌های رمزنگاری CoinMarketCap.com به عنوان بیست و پنجمین رمزارز بزرگ رتبه‌بندی شده است. تقریباً 1.5 میلیارد دلار TRON هر روز دست به دست می‌شود. شبکه TRON همچنین میزبان بزرگترین عرضه در گردش استیبل کوین در جهان است و بین توسعه دهندگان DApp(برنامه‌های غیرمتمرکز) بسیار محبوب است.

بلاک چین TRON همچنین در هنگام تکمیل تراکنش‌ها بسیار سریع است. در حالی که بیت کوین به 6 تراکنش در ثانیه (tps) و اتریوم 25 تراکنش در ثانیه دست می‌یابد، TRX می‌تواند 2000 تراکنش در ثانیه را انجام دهد.

شرکای استراتژیک TRON

TRON از سال 2018 به سرعت رشد کرده است به طوری که می‌توان گفت جزء سرمایه‌گذاری‌های معقول محسوب می‌شود. TRON ارائه‌دهنده نرم‌افزار اشتراک‌گذاری فایل BitTorrent که بسیار محبوب است را در سال 2018 خریداری کرد. همچنین سرمایه‌گذاری زیادی در پلتفرم تجاری Poloniex انجام داد که هدف آن تبدیل شدن به گلدمن ساکس در دنیای ارزهای دیجیتال است. TRON تنها بلاک چینی است که توسط غول الکترونیکی سامسونگ پشتیبانی می‌شود و با راه‌اندازی Swisscom Blockchain و مرورگر وب محبوب Opera همکاری بیشتری دارد.

روش های بررسی قیمت ترون

همان طور که در ابتدا اشاره شد، قیمت ترون امروز ۲۸ اسفند ۱۴۰۲ برابر با 7,536 تومان در بازار والکس و بازار جهانی است. اما چگونه می‌توان قیمت ترون را بررسی کرد و به عنوان یک سرمایه‌گذاری درباره آن تصمیم درستی گرفت؟

بررسی قیمت ترون از نظر موقعیت بازاری

قبل از هر چیز، مهم است که موقعیت فعلی ترون در بازار را بررسی کنیم. نگاهی به جایگاه ترون در ترتیب رمزارزها از لحاظ مارکت کپ، حجم معاملات و تغییرات اخیر قیمت می‌تواند تصویری از شرایط این ارز در بازه زمانی مشخص ارائه دهد.

محاسبه‌ی میانگین قیمت ترون

برای بررسی دقیق‌تر، میانگین قیمت ترون در بازه‌های زمانی مختلف را محاسبه می‌کنیم. این میانگین‌ها نشان‌دهنده برایند روند قیمت در بازار هستند و به سرمایه‌گذاران کمک می‌کنند تا از تغییرات مختلف بازار درک کلی‌تری داشته باشند.

اخبار موثر بر قیمت ترون

رویدادهای حوزه کریپتو، از جمله اخبار و تحولات مرتبط با ترون، می‌توانند بر قیمت آن تأثیر بگذارند. بررسی این اثرات و تحلیل چگونگی تأثیر آن‌ها بر قیمت ترون، بخشی اساسی از تحلیل وضعیت این رمزارز است.

استفاده از تحلیل تکنیکال برای قیمت ترون

با استفاده از تحلیل تکنیکال روند قیمت ترون را می‌توان تجزیه و تحلیل و الگوهای قیمتی را شناسایی کرد. این الگوها ممکن است نشاندهنده روندهای آینده بازار باشند و به سرمایه‌گذاران کمک کنند تا تصمیمات مناسب‌تری برای مدیریت سرمایه خود بگیرند. دیتاها و آمارهای مرتبط با حجم معاملات، تعداد کل ترون در گردش، وضعیت قراردادهای هوشمند و دیگر داده‌های مرتبط استفاده می‌کنیم. این داده‌ها به ما اطلاعات بیشتری ارائه می‌دهند تا بتوانیم قیمت ترون را بهتر و دقیق‌تر تحلیل کنیم.

بررسی آینده پروژه trx برای خرید ترون

این پلتفرم می‌خواهد مسیری را خلق کند تا ارائه‌دهندگان محتوا و خریداران آن با کمترین دردسر و بدون دخالت‌های واسطه‌ها با هم ارتباط و تجارت داشته باشند. هر چند ترون دارای نقشه راه مشخصی برای برنامه‌های آینده خود نیست، اما اسنادی که تا به امروز از این پروژه منتشر شده است نشان می‌دهد که تیم توسعه‌دهنده ترون برای بهبود شبکه این اقدامات بسیار مهمی را انجام خواهند دارد.

در حال حاضر هم، رمزارز ترون (TRX) بین کاربران از محبوبیت زیادی برخوردار است و از نظر تحلیل‌گران ارز دیجیتال آینده روشنی دارد. اما همان طور که می‌دانید که دنیای کریپتوکارنسی با نوسان زیادی همراه است و باید قبل از هرگونه سرمایه‌گذاری، علاوه بر بررسی قیمت ترون به شرایط کل بازار نیز توجهی ویژه کرد.

پرسش‌های متداول

 کارمزد تراکنش‌های صفر را ارائه می‌دهد و در مقایسه با بیت کوین و اتریوم دارای tps بسیار بالایی است. یک دارایی رمزارزی به سرعت در حال رشد است که در عرض یک ماه پس از راه‌اندازی از 108 میلیون دلار فراتر رفت.

نه ریپل و نه TRONIXبه محبوبیت بیت کوین یا اتریوم نزدیک نیستند. بنابراین، هر نوع پیش بینی در مورد TRONIX در حال حاضر بسیار دشوار است چرا که همه گزینه‌ها ممکن است.

باتوجه به تحریم کاربران ایرانی در صرافی‌های خارجی و خطرات مرتبط با بلوکه شدن دارایی‌ها، پیشنهاد می‌شود ارز ترون را از یک صرافی معتبر داخلی مانند والکس با خیال راحت و با قیمت جهانی خریداری کنید.

شما به‌راحتی می‌توانید در صرافی والکس ارز ترون را به‌صورت ریالی به فروش رسانده و تبدیل به ارز فیات کنید.

خیر؛ کارمزد نقل‌وانتقال ارز ترون رایگان نیست و برای انجام تراکنش‌های شبکه لازم است. همچنین خرید ترون و فروش آن در صرافی والکس نسبت به سایر معاملات مالی سنتی، بسیار کم هزینه است.

خیر؛ شبکه ترون بر اساس مکانیزم اجماع اثبات سهام واگذار شده فعالیت می‌کند. بنابراین ماینر اختصاصی برای استخراج TRX وجود ندارد.

بله؛ صرافی والکس به‌صورت ۲۴ ساعته و در۷ روز هفته امکان خرید و فروش ارز ترون را برای شما فراهم کرده است.

خیر؛ شما می‌توانید بدون هیچ‌گونه محدودیتی در مبلغ، از صرافی والکس، ارز TRX را با ریال یا تتر خریداری کنید.

انتظار یک رشد بلند مدت برای ترون چندان دور از ذهن نیست و تحلیلگران DigitalCoinPrice با توجه به قابلیت‌های بلاکچین ترون، آینده روشنی را برای ارز TRX متصور هستند.

کاربران شبکه از TRX برای پرداخت مستقیم به سازندگان محتوا برای دسترسی به برنامه‌هایشان استفاده می‌کنند. سازندگان محتوا کارمزد تراکنش به TRONIX نمی‌پردازند.

می‌توانید Tron) TRX) را در صرافی‌های ارزهای دیجیتال زیر خریداری کنید:
بایننس، KuCoin، کراکن، هوبی و والکس.

جدیدترین اخبار ترون

خرید ارز‌های مشابه

خرید اتریوم - تومان
-2.81%

214,011,645

تومان
خرید دش - تومان
-6.19%
دشDASH

2,128,790

تومان
خرید استلار - تومان
-4.09%

7,692

تومان
خرید ایاس - تومان
-4.67%

58,614

تومان
خرید کاردانو - تومان
-2.8%

39,986

تومان
خرید بایننس کوین - تومان
-4.02%

33,686,379

تومان
خرید اتم - تومان
-4.33%
اتمATOM

710,001

تومان
خرید متیک - تومان
-4.74%

62,618

تومان
خرید فانتوم - تومان
+5.24%

54,800

تومان

محاسبه قیمت ترون (TRX)

TRX

Tron