خرید کارتزی
کارتزی(CTSI)Cartesi

خرید ارز دیجیتال کارتزی • قیمت روز و لحظه ای CTSI به دلار و تومان

قیمت کارتزی (لحظه‌ای)

12,011تومان
-3.76%
0.20$
کم‌ترین قیمت (۲۴ ساعت)بیش‌ترین قیمت (۲۴ ساعت)

11,727تومان

12,567تومان

0.19$0.21$

حجم معاملات (۲۴h)

6,184,157

$

تسلط به بازار (دامیننس)

0%

حجم کل بازار

156,686,570

$

ارز در گردش

81%

مجموع ارز در دسترس

1,000,000,000

حداکثر ارز قابل عرضه

1,000,000,000

نوع شبکه در والکس
رتبه جهانی

325

CTSI یک توکن کاربردی است که نقش اصلی رمزنگاری برای زنجیره جانبی Noether Cartesi با عملکرد بالا عمل می کند. سهامداران در ازای شرط بندی سکه های خود و به عنوان پاداش برای شرکت در شبکه، کوین CTSI دریافت می کنند. علاوه بر این، کاربران شبکه باید از CTSI برای پرداخت هزینه ها استفاده کنند تا بتوانند داده ها را به بلاکچین جانبی اضافه کنند.

رمزارز کارتزی در بازار ارزهای دیجیتال، رتبه جهانی 325 را دارد. قیمت کارتزی امروز ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ برابر با 11,956 تومان معادل 0.1957 تتر در بازار والکس همگام با بازار جهانی است. شبکه کارتزی با هدف ایجاد بستری مناسب، مقرون به صرفه و ایمن برای توسعه‌دهندگان dAppها، فعالیت خود را شروع کرد. شما در این صفحه می‌توانید قیمت ارز کارتزی را به صورت لحظه‌ای و جهانی مشاهده و در صورت تمایل، سفارش خرید و فروش CTSI خود را در بازار والکس ثبت کنید.

معرفی ارز دیجیتال کارتزی (Cartesi)

کارتزی، یک پلتفرم لایه دوم برای توسعه برنامه‌های غیر متمرکز و قراردادهای هوشمند است. این شبکه از فضای لینوکس برای حل محاسبات پیچیده استفاده می‌کند و تیم پروژه بر این باورند که بستر لینوکس، اختلالی در تمرکز زدایی پلتفرم کارتزی، ایجاد نمی‌کند. ارز CTSI، یک ارز ERC-20  و مبتنی بر بلاک چین اتریوم است. کاربران شبکه می‌توانند از این توکن برای پرداخت هزینه کارمزد و فعالیت در پلتفرم استفاده کنند. همچنین هولدرهای این توکن می‌توانند با سپرده‌گذاری دارایی‌های خود در پلتفرم، در شبکه استیک کرده و پاداش دریافت کنند.

برای آشنایی بیشتر با ارز CTSI پیشنهاد می‌کنیم مقاله کارتزی چیست؟ را در بلاگ والکس مطالعه کنید.

بنیانگذاران

اریک دی مورا (Erick de Moura): اریک، بنیان‌گذار و مدیرعامل شرکت کارتزی است. او مدرک کارشناسی ارشد رشته علوم کامپیوتر و مهندسی برق را از دانشگاه کالیفرنیا، لس آنجلس (University of California, Los Angeles (UCLA دریافت کرده است. او پیش از تاسیس کارتزی، تجربه کار به عنوان توسعه‌دهنده و طراح نرم افزار در شرکت‌های مختلف را داشته است. او همچنین به عنوان متخصص در انجمن بلاک چین اروپا مشغول به کار بود.

دیگو نهاب (Diego Nehab): دیگو، یکی دیگر از بنیان‌گذاران پروژه کارتزی است. او دکتری گرافیک خود را از دانشگاه پرینستون (Princeton University) دریافت کرده است. نهاب، پیش از پیوستن به پروژه CTSI به عنوان محقق در مرکز رشد و توسعه مایکروسافت فعالیت می‌کرد و اکنون به عنوان مدیر ارشد فناوری در پروژه کارتزی حضور دارد.

کالین استیل (Colin Steil): کالین، هم بنیان‌گذار پروژه کارتزی است و به عنوان مدیر ارشد عملیات در شرکت فعالیت می‌کند. او سابقه فعالیت به عنوان تحلیلگر، مدیر برنامه و مسئول سیستم‌های کسب و کار، در پروژه‌های مختلف را در رزومه خود دارد. کالین همچنین فارغ التحصیل رشته اقتصاد و کسب و کارهای خارجی از دانشگاه آلبرتا (University of Alberta) است.

کاربرد ارز کارتزی (CTSI)

کارمزد تراکنشات: کاربران پلتفرم CTSI با استفاده از توکن بومی این شبکه می‌توانند هزینه کارمزد تراکنش‌های خود را پرداخت کنند. این کارمزد به عنوان هزینه انتقال و ذخیره‌سازی داده‌ها از کاربران دریافت شده و به نودهای شبکه پرداخت می‌شود.

استیکینگ: کاربران این پلتفرم می‌توانند با سپرده‌گذاری در شبکه و استیکینگ، در پلتفرم مشارکت داشته و پاداش دریافت کنند.

محاسبات چالشی: شبکه کارتزی از توکن بومی شبکه برای به چالش کشیدن نتایج محاسباتی ارسال شده در بلاک چین استفاده می‌کند. این عملکرد تقریباً مشابه عملکرد مکانیسم خروج (Exit Mechanism) است و اجرای صحیح برنامه را تضمین می‌کند. همچنین این ویژگی باعث می‌شود تا از بروز رفتار مخرب در شبکه جلوگیری شود.

ویژگی های مهم کارتزی

مقیاس پذیری: این شبکه مقیاس پذیری بالایی دارد؛ به این صورت که محاسبات پیچیده و پرچالش شبکه کارتزی در فضایی خارج از زنجیره اصلی انجام می‌شود. همین امر باعث افزایش بیش از ۱۰۰۰۰ برابری سرعت شبکه شده است.

تمرکز زدایی: شبکه کارتزی از الگوریتم اجماع اثبات سهام پیروی می‌کند. همین امر باعث شده است که این پلتفرم کاملا غیر متمرکز باشد.

برنامه نویسی: سیستم این بلاک چین به توسعه‌دهندگان این امکان را می‌دهد تا با استفاده از ابزارهای مختلف و متن باز، برنامه‌های خود را در این شبکه طراحی و توسعه دهند. همچنین این شبکه از زبان‌های رایج برنامه‌نویسی از جمله C++، Python و SQLite پشتیبانی می‌کند.

امنیت: شبکه کارتزی از امنیت بالایی برخوردار است و کاربران می‌توانند با امنیت خاطر در این پلتفرم فعالیت کنند.

قابلیت جابجایی: شبکه کارتزی یک بلاک چین چند زنجیره‌ای است و از تمام زنجیره‌های ماشین مجازی پشتیبانی می‌کند. بنابراین کاربران می‌توانند به راحتی در سایر رنجیره‌ها فعالیت کنند.

امنیت شبکه کارتزی چگونه تامین می‌شود؟

همانطور که می‌دانید، شبکه CTSI بر بستر بلاک چین اتریوم راه اندازی شده و از الگوریتم اثبات سهام پیروی می‌کند. بنابراین امنیت شبکه نیز توسط این مکانیزم تامین می‌شود. در واقع، امنیت شبکه کارتزی توسط استیک کننده‌ها تامین می‌شود. در این بلاک چین، کاربران با سپرده‌گذاری توکن‌های خود در شبکه، به نودهای فعال تبدیل شده و اعتبار تراکنشات را تامین می‌کنند.

چه مقدار توکن کارتزی (CTSI) در گردش است؟

طبق داده‌های ارائه شده، مقدار عرضه کل توکن کارتزی ۱,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ واحد است و در حال حاضر حدود 648 واحد آن در گردش است.

خرید و فروش کارتزی

خرید ارز دیجیتال CTSI در والکس

ارز CTSI، را می‌توان در صرافی‌های معتبری مانند Binance ,BingX ,Bybit ,MEXC و CoinTiger خریداری کرد. کارتزی را می‌توان در بازارهای نقدی در برابر ارزهای فیات مانند دلار آمریکا و یورو و رمزارزهایی مانند بیت کوین (BTC)، اتر (ETH) و استیبل کوین تتر (USDT) نیز معامله کرد. بازار ارز کارتزی، در والکس نیز برای شما هموطنان ایرانی در دسترس است که از طریق آن می‌توانید اقدام به خرید و فروش ارز CTSI نمایید.

نحوه خرید از والکس

شما با عضویت در صرافی والکس می‌توانید با سایر کاربران این پلتفرم معاملاتی به خرید ارز کارتزی بپردازید. بنابراین اگر تا کنون در والکس عضو نشده‌اید، در آن ثبت نام کنید. پس از احراز هویت، وارد بازار خرید کارتزی (CTSI) شوید و با قیمت لحظه‌ای و هماهنگ با بازارهای جهانی، معامله‌ خود را انجام دهید. برای این کار می‌توانید مراحل زیر را دنبال نمایید:

  1. در والکس یک حساب کاربری بسازید (ثبت نام در والکس).
  2. مدارک خود را آپلود کنید و مراحل احراز هویت را طی کنید.
  3. از طریق حساب بانکی، کیف پول ریالی خود را شارژ کنید.
  4. به صفحه معاملات ارزهای دیجیتال بروید و سفارش خرید ارز کارتزی را ثبت کنید.

نحوه خرید با موبایل

خرید ارز کارتزی در موبایل کاملاً مشابه خرید آن از وب‌سایت والکس است. پس از دانلود و نصب اپلیکیشن موبایل والکس از اپ استورهای معتبر، برنامه را اجرا کنید. بعد از ثبت نام و احراز هویت با وارد کردن اطلاعات حساب کاربری، وارد بخش بازارها شوید. پس از انتخاب بازار Cartesi و بررسی قیمت‌های لحظه‌ای مطابق با بازارهای جهانی، می‌توانید سفارش خرید ارز Cartesi را با پایه ریالی یا دلاری ثبت کنید.

نحوه فروش در والکس

کافی است با وارد کردن آدرس کیف پول کارتزی والکس در ولت شخصی خود، میزان ارز مدنظرتان را به والکس انتقال داده و آن را در بازار Cartesi والکس بفروشید. شما همچنین می‌توانید برای آن مقدار ارز CTSI که قبلاً از والکس خریداری کرده‌‌اید و کماکان در کیف پول این صرافی است، سفارش فروش ثبت کنید و آن را در والکس بفروشید.

مزایای خرید و فروش کارتزی از والکس

  • امکان خرید و فروش ارز کارتزی در تمامی روزهای هفته به صورت ۲۴ ساعته
  • امکان معامله ارز دیجیتال Cartesi به صورت ریالی و یا مبادله جفت ارز با تتر و بیت کوین
  • پشتیبانی ۲۴ ساعته والکس در ۷ روز هفته

روش کسب کارتزی رایگان

شبکه کارتزی، امکان دریافت توکن رایگان کارتزی از طریق ایردراپ (Airdrop) را که در بازه‌های مختلف زمانی اعلام میشود، برای کاربران خود فراهم کرده است. 

کارمزد معامله کارتزی (CTSI)

خرید و فروش ارز کارتزی در صرافی والکس شامل کارمزد است که برای پرداخت‌های درون شبکه‌ای از کاربر دریافت می‌شود.

کارمزد خرید: به صورت پلکانی از ۰/۳۵ درصد آغاز شده و با افزایش حجم معاملات طی مدت زمان ۳ ماه، تا ۰/۲ درصد کاهش پیدا می‌کند.

کارمزد فروش: به صورت پلکانی از ۰/۳۵ درصد آغاز شده و با افزایش حجم معاملات طی مدت زمان ۳ ماه، تا ۰/۲ درصد کاهش پیدا می‌کند.

کارمزد برداشت: در حال حاضر امکان برداشت این کوین از والکس وجود ندارد.

کارمزد انتقال: بین دو کیف پول در صرافی والکس رایگان است.

کارمزد واریز: در حال حاضر امکان واریز این کوین به والکس وجود ندارد.

روش نگهداری

ارز کارتزی مشابه سایر رمز ارزهای موجود در بازار، قابلیت ذخیره‌سازی طولانی ‌مدت یا کوتاه‌ مدت در کیف پول را دارد. بهترین کیف پول‌ها جهت نگهداری این ارز دیجیتال عبارتند از:

کیف پول سخت‌افزاری: لجر نانو اس (ledger nano s)، لجر نانو ایکس (ledger nano x) و ترزور (Trezor).

کیف پول نرم‌افزاری: متامسک (MetaMask)، تراست ولت (Trust Wallet)، اتمیک ولت (Atomic wallet) و بایننس چین ولت (Binance Chain Wallet).

کیف پول صرافی والکس: کیف پول صرافی والکس، یکی از امن‌ترین راه‌های ذخیره و نگهداری ارز کارتزی در بازار ارزهای دیجیتال است.

 

تبدیل ارز دیجیتال کارتزی به تومانتبدیل ارز دیجیتال کارتزی به دلار

 

پرسش‌های متداول

با توجه به تحریم کاربران ایرانی در صرافی‌های خارجی و احتمال بلوکه شدن دارایی‌، بهتر است که خرید با قیمت جهانی و پرداخت ریالی ارز کارتزی را از یک صرافی معتبر داخلی مانند والکس انجام دهید.

شما به‌ راحتی می‌توانید در صرافی والکس ارز CARTESI را به‌صورت ریالی به فروش رسانده و تبدیل به ارز فیات کنید.

خیر؛ کارمزد نقل ‌و انتقال ارز کارتزی رایگان نیست و برای انجام تراکنش‌های شبکه لازم است. همچنین خرید و فروش ارز دیجیتال Cartesi در صرافی والکس نسبت به سایر معاملات مالی سنتی، بسیار کم هزینه است.

خیر؛ ارز کارتزی، قابلیت استخراج ندارد. از آنجایی که کارتزی از الگوریتم اثبات سهام پیروی می‌کند، قابلیت استخراج ندارد و کاربران تنها می‌توانند با استفاده از استیکینگ، خرید و مبادله، این توکن را به دست بیاورند.

بله؛ صرافی والکس به‌ صورت ۲۴ ساعته و در ۷ روز هفته امکان خرید و فروش ارز کارتزی را برای شما فراهم کرده است.

خیر؛ شما می‌توانید بدون هیچ‌گونه محدودیتی در مبلغ، از صرافی والکس، ارز CTSI را با ریال یا تتر خریداری کنید.

ارز کارتزی یکی از ارزهای محبوب در بین سرمایه‌گذاران است. با این حال بسیاری از کارشناسان معتقدند که این ارز برای سرمایه‌گذاری کوتاه مدت سود آور است و آینده آن کاملاً به تصمیم‌گیری‌های بنیان‌گذاران آن وابسته است. بنابراین بهتر است قبل از سرمایه‌گذاری در این ارز، ابتدا همه عوامل موثر را بررسی کرده و بعداً اقدام کنید

جدیدترین اخبار کارتزی

مطالب جدید
نبرد حقوقی ریپل داغ‌تر از همیشه؛ SEC با عرضه استیبل کوین ریپل مخالف است!

در ۷ مه (۱۸ اردیبهشت) ۲۰۲۴، اتفاق مهمی در نبرد حقوقی جاری بین شرکت ریپل لبز و کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده (SEC) رخ داد. SEC نسبت به اعتراض قبلی ریپل پاسخی به دادگاه ارائه کرده است.

مطالب جدید
تون کوین در HashKey بزرگ‌ترین صرافی هنگ کنگ لیست می‌شود

مشارکت تون کوین با HashKey Group باعث تقویت بازار ارزهای دیجیتال در آسیا و اقیانوسیه می‌شود. فهرست شدن تون کوین در صرافی HashKey نشان‌دهنده رشد هنگ‌کنگ به‌عنوان یک مرکز ارزهای دیجیتال همراه با افزایش احتمالی قیمت‌ آن است.

خرید ارز‌های مشابه

خرید ریپل - تومان
-2.86%

31,910

تومان
خرید استلار - تومان
-2.67%

6,567

تومان
خرید متیک - تومان
-4.77%

41,520

تومان
خرید فانتوم - تومان
-6.13%

40,715

تومان
خرید الروند - تومان
-0.49%

2,445,628

تومان
خرید آوه - تومان
-1.99%
آوهAAVE

5,335,134

تومان
خرید میکر - تومان
-1.34%

172,365,325

تومان
خرید یرن فایننس - تومان
-0.87%

425,093,781

تومان
خرید سلر نتورک - تومان
-1.73%

1,534

تومان
خرید سینتتیکس نتورک - تومان
-6.21%

156,823.164

تومان

محاسبه قیمت کارتزی (CTSI)

CTSI

Cartesi