آنچه که باید از نقشه راه گروه G20 برای نظارت بر رمزارزها بدانیم
کشورهای عضو گروه ۲۰ (G20) از تصویب رسمی نقشه راه ارائه شده در سند ترکیبی توسط صندوق بین المللی پول (IMF) و هیئت ثبات مالی (FSB) خبر دادند.
به گزارش والکس و به نقل از cryptopotato، وزرای دارایی و روسای بانکهای مرکزی کشورهای عضو گروه ۲۰ به ریاست هند اعلام کردند که نقشه راه پیشنهاد شده در جلسات قبلی برای نظارت بر حوزه رمزارزها را تصویب کردهاند. این اتفاق یک ماه پس از آن صورت میگیرد که کشورهای گروه ۲۰ نقشه راه نظارتی ارزهای دیجیتال را پذیرفته بودند و در مقالهای با عنوان سیاستهای داراییهای رمزنگاریشده به توضیح جنبههای مختلف این نقشه راه پرداختند. در آن زمان ما در بخش اخبار والکس نیز این مساله را پوشش دادیم و گفتیم که ۱۹ اقتصاد برتر جهان به همراه اتحادیه اروپا قصد دارند تا قوانین جامع و کاملی را در این خصوص به تصویب برسانند چرا که معتقدند کریپتو به بخش مهمی از دنیای مالی تبدیل شده است.
این نقشه راه دقیق و اقدام محور برای دستیابی به اهداف مشترک گروه ۲۰ در ثبات اقتصادی کلان و اطمینان از اجرای موثر، انعطافپذیر و هماهنگ چارچوب سیاستهای جامع برای داراییهای رمزنگاری شده ضروری است. کشورهای گروه ۲۰ خواستار اجرای سریع و هماهنگ این نقشه راه هستند. این امر مستلزم گسترش دسترسی فراتر از حوزههای قضایی G20، هماهنگی جهانی، همکاری و اشتراکگذاری اطلاعات و رسیدگی به اختلافات است. گروه ۲۰ همچنین از صندوق بینالمللی پول و هیئت ثبات مالی درخواست کرد تا بهروزرسانیهای منظم و ساختارمندی را در مورد پیشرفت اجرای این نقشه راه ارائه دهند.
این سند از اجرای قوانین ضد پولشویی حمایت میکند و تلاش میکند تا از استفاده غیرقانونی از ارز دیجیتال برای فعالیتهای جنایی جلوگیری کند. براساس این سند کشورها باید به استانداردهای ضد پولشویی و مبارزه با تامین مالی تروریسم (AML/CFT) که توسط گروه ویژه اقدام مالی (FATF) تعیین شده است و به دارایی های مجازی (VAs) و ارائه دهندگان خدمات دارایی مجازی (VASP) نیز مربوط میشود پایبند باشند.
همانطور که گفتیم این نقشه راه با درک اهمیت و کارایی ارزهای دیجیتال به دنبال سرکوب یا ممنوعیت داراییهای کریپتویی نیست بلکه تلاش میکند تا یک قانون جامع برای نظارت بر رمزارزها ارائه کند. درواقع این سند براساس نیاز کشورهای عضو گروه ۲۰ تهیه شده است که برای مدت قابل توجهی عدم اطمینان درباره ارزهای دیجیتال را تحمل کردهاند.