قیمت ETH

قیمت اتریوم

Ethereum (ETH)
قیمت جهانی ($)
2,431.53
قیمت تومانی
141,920,347
تغییرات ۲۴ ساعته
٪3
رتبه جهانی
2

قیمت امروز اتریوم

ارز دیجیتال اتریوم دومین کوین بازار کریپتوکارنسی است که با ارزش بازار ۲۹۲,۵۹۸,۷۰۰,۱۲۹ دلار در جایگاه ۲ جدول رمزارزها بر اساس مارکت کپ قرار گرفته است. قیمت هر اتریوم امروز، ۲۴ شهریور ۱۴۰۳ برابر با ۱۴۱,۹۲۰,۳۴۷ تومان معادل ۲,۴۳۱.۵۴ تتر است و نسبت به ۲۴ ساعت گذشته ۳.۱۲ درصد افزایش یافته است. شما در این صفحه می‌توانید نرخ اتریوم را به صورت لحظه‌ای همگام با بازار جهانی مشاهده کنید.

نام رمزارز:اتریوم
رتبه در بازار:2
تغییرات ۲۴ ساعته:

٪3

قیمت دلاری:2,431.53 $
قیمت تومانی:141,920,347 تومان
حجم معاملات (۲۴h):15,083,060,719 تومان
حجم کل بازار:292,598,700,129 $
ارز در دسترس:120,328,140 ETH
حداکثر ارز قابل عرضه:نامحدود
ارز در گردش:120,328,140 ETH

اتریوم دومین ارز دیجیتال جهان پس از بین کوین و با ارزش‌ترین آلت کوین بازار به شمار می‌رود. شبکه اتریوم یک سیستم آزاد و عمومی بر پایه بلاکچین است که دارای مرورگر، زبان برنامه‌نویسی و سیستم پرداخت مخصوص به خود است. اتریوم کنترل‌کننده واحد و مرکزی ندارد و هزاران سیستم کامپیوتری در سراسر دنیا، اداره و تداوم حیات آن را تضمین می‌کنند.

قیمت اتریوم

قابلیت‌های کاربردی بلاکچین اتریوم باعث شده تا پنجره جدیدی به روی دنیای ارزهای دیجیتال گشوده شود. امروزه اتریوم موفق شده به زندگی روزمره مردم نفوذ کند و ظرفیت‌های فراوان خود را به رخ بکشند. ارز بومی این شبکه اتر (ETH) نام دارد که برای پرداخت کارمزد تراکنش‌‌ها در شبکه‌ استفاده می‌شود. در واقع، اتر سوخت شبکه‌ اتریوم محسوب می‌شود. از این رمزارز به منظور پاداش نودها استفاده می‌شود تا همچنان به‌صورت داوطلبانه تراکنش‌ها را تایید کرده،‌ بلاک ایجاد کنند و امنیت شبکه را حفظ کنند.

ویژگی های اتریوم

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های اتریوم، رمزارز بومی آن یعنی اتر است که با نماد ETH نمایش داده می‌شود. این رمزارز علاوه بر ابزاری جهت حفظ ارزش، نقشی اساسی در اکوسیستم اتریوم ایفا می‌کند. قابلیت استیکینگ، شرکت در رای‌گیری‌های حاکمیتی و پرداخت کارمزدهای شبکه، تنها بخش کوچکی از ویژگی‌های اتر محسوب می‌شود.
علاوه بر این، اتریوم به عنوان اولین پلتفرمی شناخته می‌شود که به صورت جدی به توسعه و راه‌اندازی قراردادهای هوشمند پرداخت. این قراردادها معاملات را به صورت خودکار انجام داده و نیاز به واسطه را از بین می‌برند. اتریوم از رابط برنامه‌نویسی به نام ماشین مجازی اتریوم (EVM) برخوردار است که به توسعه‌دهندگان اجازه می‌دهد کدهای اتریوم در بلاکچین‌های دیگر استفاده و اجرای قراردادهای هوشمند را تسهیل کنند.

همچنین بلاکچین اتریوم برای ساخت اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز بسیار مناسب است. این dAppها می‌توانند طیف وسیعی از اهداف، از امور مالی غیرمتمرکز (DeFi) گرفته تا بازی و رسانه‌های اجتماعی را محقق کنند. به علاوه، اتریوم دارای جامعه‌ای قوی و فعال از توسعه‌دهندگان، موسوم به سازمان خودگردان غیرمتمرکز (DAO) است که منجر به ایجاد یک اکوسیستم فعال و پویا از پروژه‌ها و ابزارهای کارآمد و مفید شده است.

از دیگر ویژگی‌های مهم اتریوم می‌توان به امکان میزبانی از سایر ارزهای دیجیتال در بستر ERC-20 اشاره کرد. این ویژگی‌ رایج‌ترین دلیل محبوبیت استفاده از شبکه اتریوم است و تا به امروز، بیش از ۲۸۰۰۰۰ توکن سازگار با ERC-20 راه‌اندازی شده است. سایر ویژگی‌های مهم اتریوم عبارتند از:

  • افزایش امنیت
  • حفظ حریم خصوصی
  • غیر متمرکز بودن
  • قابل اعتماد بودن
  • شفافیت

چه مقدار اتریوم در گردش است؟

در حال حاضر تعداد واحدهای در گردش اتریوم حدود ۱۲۲ میلیون کوین است و سقف عرضه‌ای برای آن تعیین نشده است.

در سپتامبر ۲۰۲۱، حدود ۱۱۷ میلیون کوین ETH در گردش بود که ۷۲ میلیون آن در اولین بلاک در بلاکچین اتریوم صادر شد. از این ۷۲ میلیون، ۶۰ میلیون به مشارکت کنندگان اولیه در فروش جمعی سال ۲۰۱۴ که بودجه پروژه را تامین کردند و ۱۲ میلیون به صندوق توسعه اختصاص یافت.

استخراج اتریوم

پیش از آپدیت بزرگ مرج، ماینرها برای استخراج اتریوم در یک فضای رقابتی جهت ایجاد بلاک رقابت می‌کردند. آن‌ها باید از طریق پردازنده گرافیکی (GPU) سیستم خود،‌ معادلات پیچیده ریاضی را حل می‌کردند و از این طریق یک بلاک جدید ایجاد می‌شد. ماینرها در ازای این فرآیند پاداش دریافت می‌کردند.

ولی اتریوم بعد از آپدیت مرج در تاریخ ۱۵ سپتامبر ۲۰۲۲، دیگر از الگوریتم اثبات کار (Proof of work) پشتیبانی نمی‌کند. پس از این به روزرسانی، اساس کار این شبکه بلاک‌چین به کلی تغییر کرده و به الگوریتم اثبات سهام (Proof of Stake) تبدیل شد. در واقع در حال حاضر برای تایید تراکنش‌ها و ساخت بلاک، کاربران باید مقداری ارز اتریوم را استیک کرده و به این طریق به کارکرد شبکه کمک کنند و در ازای آن مقداری رمزارز اتر پاداش بگیرند.

آپدیت مرج شبکه اتریوم

در سال ۲۰۲۲ توسعه‌دهندگان با هدف افزایش سرعت تایید تراکنش‌ها و همچنین کاهش کارمزد شبکه اتریوم، تصمیم گرفتند تا در این بلاکچین تغییرات جدیدی را ایجاد کنند. هدف از این تغییرات، مهاجرت از POW به POS بود. پس از این به‌روز‌رسانی که آن را با نام اتریوم ۲ یا سرِنیتی (Serenity) می‌شناسیم، ماینرها دیگر قادر استخراج eth نیستند. پس از به‌روزرسانی مرج، برخی از کاربران که با این فورک موافق نبودند و در بلاکچین اصلی به نام EthereumPoW به فعالیت خود ادامه دادند. این بلاکچین هنوز از فرایند اثبات کار پشتیبانی می‌کند و ماینرها با تایید تراکنش‌ها به استخراج کوین بومی شبکه یعنی ETHW می‌پردازند.

امنیت شبکه اتریوم

از آگوست سال ۲۰۲۰، امنیت اتریوم از طریق الگوریتم اثبات کار ای تی هش (Ethash)، متعلق به خانواده توابع هش Keccak تامین می‌شد. با این حال برنامه‌های این شبکه برای انتقال به الگوریتم اثبات سهام در سپتامبر ۲۰۲۲ نهایی شد و به موجب آن امکان سهام‌گذاری (استیکینگ) در این شبکه به وجود آمد. کاربران با ارسال اتریوم به یک قرارداد، روی آن سرمایه‌گذاری و به امنیت شبکه کمک می‌کنند..

تاریخچه اتریوم

تاریخچه اتریوم با ویتالیک بوترین (Vitalik Buterin) گره خورده است. در سال ۲۰۱۳ ویتالیک بوترین وایت پیپر اتریوم، را برای دوستان خود ارسال کرد تا آن‌ها نظرات و انتقادات خود را در رابطه با نظریه‌ی او بیان کنند؛ اما پاسخی دریافت نکرد. او در سال ۲۰۱۴ نظریه‌ی خود را عمومی کرد و در سال ۲۰۱۵ بلاکچین اتریوم راه‌اندازی شد.
میهای الیسی (Mihai Alisie)، آنتونی دی لوریو (Anthony Di Iorio) و چارلز هاسکینسون (Charles Hoskinson) و جوزف لوبین در کنار ویتالیک بوترین، بنیان‌گذاران این شبکه بودند. بوترین سعی کرد بلاکچین بیت‌ کوین را ارتقا دهد و در بلاکچین خود قرارداد هوشمند بدون واسطه و برنامه‌های غیر متمرکز را پیاده کند. پس از مدتی نیز از رمزارز بومی «اتر» رونمایی کرد. ویتالیک در یکی از مصاحبه‌های خود گفت قصد دارد با حفظ Ethereum به عنوان پلتفرم مرتبط با بلاکچین، بر مسائل فنی آن تمرکز داشته باشد و با بهبود امنیت آن آینده‌ای جدید برای آن بسازد.

معاملات ارز دیجیتال اتریوم در ماه آگوست سال ۲۰۱۵ آغاز شد. طی این سال‌ها هرچند قیمت ETH فراز و فرودهای زیادی داشته، اما به‌طورکلی یک روند صعودی قابل توجه را طی کرده است. اتریوم از زمان عرضه خود تاکنون سقف قیمتی ۴,۸۹۱.۷ دلار و کف قیمتی ۰.۴۲ دلار را به ثبت رسانده است. در نمودار بالا، قیمت آنلاین اتریوم از ابتدای فعالیت خود تاکنون قابل مشاهده است.

با گذشت نزدیک به یک دهه از عمر شبکه اتریوم، قیمت ارز دیجیتال اتریوم به‌طورکلی در یک روند صعودی در حال حرکت بوده است. با توجه به کاربردهای گسترده اتریوم، تایید صندوق‌های ETF اتریوم و پذیرش نهادی آن از سوی سرمایه‌گذاران بزرگ، انتظار می‌رود قیمت اتریوم در سال ۲۰۲۴ سقف قیمتی جدیدی را ثبت کند.

قیمت آنلاین اتریوم در صرافی ارز دیجیتال والکس

صرافی ارز دیجیتال والکس یکی از اولین و معتبرترین پلتفرم‌های رمزارز در ایران است که از معاملات اتریوم در دو پایه بازار تتر و تومان پشتیبانی می‌کند. قیمت اتریوم به تومان امروز ۲۴ شهریور ۱۴۰۳ برابر با ۱۴۱,۹۲۰,۳۴۷ تومان معادل ۲,۴۳۱.۵۴ تتر در بازار والکس همگام با بازار جهانی معامله می‌شود. همچنین حجم معاملات این رمزارز در بازار جهانی طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۵,۰۸۳,۰۶۰,۷۱۹ دلار بوده است. شما می‌توانید پس از ثبت نام و احراز هویت در وب‌سایت والکس، فرایند خرید اتریوم را آغاز کنید.

نمودار قیمت اتریوم (تتری)

تحلیل اتریوم

بازگشت سرمایه اتریوم


بازگشت سرمایه
میزان بازدهی با ۱۰ میلیون تومان سرمایه‌گذاری

+2.29٪

10,229,000تومان

خرید از صرافی والکس با خیال راحت

نقدشوندگی سریع

برداشت ریالی در کمتر از ۱ دقیقه

کارمزد صفر درصد

خرید و فروش آنی بدون کارمزد

۱۲۰+ رمزارز قابل معامله

معتبرترین ارزهای بازار کریپتو

مورد اعتماد جامعه کریپتو

بیش از یک میلیون کاربر فعال

از جدیدترین تغییرات قیمت باخبر شوید.
  • دریافت رایگان تغییرات قیمت روزانه
  • اطلاع از جدیدترین اخبار اتریوم
Bitcoin
60,356.24تتر
Ethereum
2,431.53تتر
Tether
58,366تومان
٪0.05
Notcoin
0.0080تتر
Dogecoin
0.10تتر
Nervos Network
0.014تتر
Telcoin
0.0014تتر
Saga
1.61تتر
Sensorium
0.040تتر
٪16.51
Theta Fuel
0.064تتر

جدیدترین همستر کامبت

همستر کامبت

گس فی اتریوم به کف ۵ ساله رسید؛ معنای آن برای قیمت اتریوم چیست؟

علیرغم تایید ETFهای اسپات اتر، گس فی اتریوم به پایین‌ترین حد در پنج سال گذشته رسیده است و نگرانی‌هایی را در مورد افزایش عرضه و تاثیر احتمالی آن بر قیمت اتریوم (ETH) ایجاد کرده است.

تحلیل قیمت ارز اتریوم در چند روز آینده

قیمت اتریوم در انتظار تایید ETFهای اسپات آن قرار دارد. در حالی که چند روز پیش کمیسیون بورس اعلام کرد مراحل تایید به خوبی پیش می‌رود، خبرگزاری رویترز در گزارشی به نقل از منابع ناشناس اعلام کرد احتمال تایید تا ۴ جولای (۱۴ تیر) وجود دارد.

تحلیل قیمت ارز اتریوم در چند روز آینده

در حالی که شرکت‌های متقاضی ETF اسپات اتریوم در حال اصلاح پرونده‌های خود هستند و احتمال راه‌اندازی این صندوق‌ها در تاریخ ۲ جولای (۱۲ تیر) مطرح شده است، قیمت اتریوم با سطح حمایت ۳٬۵۰۰ دلار دست‌وپنجه نرم می‌کند.

دانلود اپ ارز دیجیتال
صرافی wallex
دانلود اپلیکیشن والکسبرای جامعه کریپتویی ایران
برای دانلود اسکن کنید:
دانلود اپ والکس
صفحه instagram والکس
instagram
پیج اینستاگرام والکس۱۰۰ هزار فالوور
  • مطالب آموزشی
  • جوایز ماهانه
  • تحلیل‌ همه رمزارزها