۱۱ روز پس از تحولات خاورمیانه؛ وضعیت بازارهای مالی چگونه است؟
درحالی که برخی تحلیلگران از گسترش تحولات خاورمیانه و ایجاد جبهههای جدید خبر میدادند اما ۱۱ روز پس از شروع غیرمنتظره درگیریها، ظاهرا بازارهای مالی سیگنال ثبات را از منطقه خاورمیانه دریافت کردهاند. برهمین اساس شیب افزایش قیمت نفت برخلاف روزهای نخست کمی آرامتر شده است.
به گزارش والکس و به نقل از benzinga، نزاعهای سیاسی در پشتپرده تحولات اخیر همچنان ادامه دارد و طرفین بر مواضع خود پافشاری میکنند. حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان اعلام کرد که تشدید درگیریها در نوار غزه میتواند دامنه تحولات را گستردهتر کند. سرمایهگذاران و فعالان بازار همچنان نسبت به روزهای پیشرو اطمینان کافی را ندارند و توصیه میکنند که بهتر است جانب احتیاط در امورات مالی رعایت شود؛ چرا که اگر جهبه جدیدی ایجاد شود، ممکن است معادلات کاملا تغییر کند.
علاوهبراین، موضوع دیگری که توجه وال استریت را به خود جلب کرده است، داغ شدن جنگ تراشهها میان چین و ایالات متحده است. دولت بایدن خواهان کنترل صادارات به کشور رقیب است تا از دستیابی چین به فناوریهای پیشرفته جلوگیری کند. صنایع نیمه هادی بخش پیشرو در بازار سهام هستند و شرکتهای نیمه هادی فروش قابل توجهی در چین دارند.
درکنار این تحولات، بازار ارزهای دیجیتال همچنان به رکود بیسابقه خود ادامه میدهد. سرمایهگذاران و فعالان این بازار ضمن دنبال کردن تحولات منطقه خاورمیانه، سایر بازارهای سنتی مثل نفت را نیز زیر نظر دارند. آنها امیدوارند آرامش نسبتی به بازارهای مالی برگردد تا شرایط برای رمزارزها بحرانیتر از قبل نشود اما همه چیز به ساعات و روزهای پیشرو بستگی دارد.