خرید بیت کوین
بیت کوین(BTC)Bitcoin

قیمت بیت کوین | خرید بیت کوین | فروش بیت کوین (BTC)

قیمت بیت کوین (لحظه‌ای)

4,032,795,600تومان
-3.19%
65,510$
قیمت فعلی
کم‌ترین قیمت (۲۴ ساعت)بیش‌ترین قیمت (۲۴ ساعت)

4,043,137,680تومان

4,237,421,040تومان

65,678$68,834$

حجم معاملات (۲۴h)

84,533,441,273

$

تسلط به بازار (دامیننس)

52%

حجم کل بازار

1,315,629,568,528

$

ارز در گردش

94%

مجموع ارز در دسترس

21,000,000

حداکثر ارز قابل عرضه

21,000,000

نوع شبکه در والکس
رتبه جهانی

1

بازارهای معاملاتی در والکس

همه ارز‌های دیجیتال
بازارآخرین قیمتتغییرات (24h)
خرید بیت کوین
BTC/TMN
بیت کوین/تومان

4,040,696,352

1.11٪-معامله
خرید بیت کوین
BTC/USDT
بیت کوین/تتر

65,510

3.8٪-معامله

بیت کوین چیست؟

آشنایی با بیت کوین، هر آنچه راجع‌‌به BTC باید بدانید.

بیت کوین، نخستین رمزارز جهان است که در سال ۲۰۰۹ توسط شخص یا گروهی ناشناس با نام مستعار ساتوشی ناکاموتو (Satoshi Nakamoto) ایجاد شد. بیت‌ کوین، ابتکاری است که از نظریه پول غیرمتمرکز و عدم اعتماد به شخص ثالث بهره برده و با استفاده از فناوری بلاکچین، توانسته یک شبکه نقل و انتقال پولی بدون واسطه و غیرمتمرکز را ایجاد کند.

این رمزارز با هدف ایجاد امنیت بالا و حفظ حریم خصوصی ایجاد شده است. به زبان ساده، بیت کوین مانند پول‌ رایج کشورها است؛ اما توسط دولت‌ها و نهادهای مالی ایجاد نشده و پشتوانه آن پذیرش و اقبال عمومی است.

در شبکه بیت کوین وظیفه تایید تراکنش‌ها بر عهده‌ی دستگاه‌های محاسباتی است که کار استخراج بیت کوین را نیز برعهده دارند. الگوریتم ریاضی بیت کوین در واقع یک تکنولوژی رمزنگاری شده بر پایه بلاکچین است که هم‌زمان با فراهم کردن شفافیت شبکه، حریم خصوصی کاربران را حفظ می‌کند؛ به این معنا که کاربران با وجود ناشناس ماندن در شبکه، به جزئیات اطلاعات سایر تراکنش‌ها دسترسی دارند.

نحوه عملکرد شبکه بیت کوین

معرفی ارز دیجیتال بیت کوین

بیت کوین ارزی دیجیتال است که از کلید عمومی رمزنگاری شده (آدرس عمومی) استفاده می‌کند. این ارز در واقع یک شبکه‌ی همتا به همتاست که تراکنش‌ها در آن بر اساس الگوریتم اجماع اثبات کار (PoW) تایید می‌شوند.

بعد از تایید تراکنش‌ها توسط نودهای شبکه، آن‌ها برچسب زمانی دریافت کرده تا اطلاعات کامل‌شان در بلاکچین ذخیره شود. کاربرانی که قصد مشارکت در بلاکچین بیت کوین را دارند، باید بخشی از قدرت محاسباتی شبکه را تامین کنند. از این رو، با به اشتراک گذاشتن قدرت محاسباتی دستگاه‌های ماینینگ خود به حل مسائل پیچیده ریاضی پرداخته و به ساخت بلاک‌ها کمک می‌کنند.

ماینری که زودتر از سایر نودها موفق به ساخت بلاک شود، پاداش کامل بلاک را دریافت می‌کند. با استفاده از این قدرت پردازشی، بیت کوین یک شبکه‌ی پرداخت سریع و قابل اعتماد ایجاد می‌کند که هر فردی می‌تواند از آن استفاده کند.

ویژگی های بیت کوین

ویژگی های بیت کوین

بیت کوین یک شبکه همتا به همتا بدون نیاز به یک مرجع مرکزی یا واسطه مانند بانک است که همین امر آن را به یک دارایی‌ غیرمتمرکز تبدیل می‌کند. مهمترین ویژگی‌های BTC عبارتند از:

  • تمرکززدایی: بیت کوین توسط هیچ مقام مرکزی، دولت یا موسسه مالی کنترل نمی‌شود. بنابراین برای کارکرد و تایید تراکنش‌ها از طریق مکانیزم اجماع اثبات کار، به شبکه توزیع شده‌ای از رایانه‌ها (نودها) متکی است.
  • فناوری بلاکچین: بیت کوین از فناوری بلاکچین استفاده می‌کند که یک دفتر کل عمومی غیرمتمرکز و شفاف برای ثبت تراکنش‌ها است.
  • عرضه محدود: بیت کوین دارای عرضه محدود ۲۱ میلیون کوین است؛ به این معنا که هرگز بیش از ۲۱ میلیون بیت کوین وجود نخواهد داشت. نودهایی که برای حل مسائل پیچیده ریاضی، اعتبارسنجی تراکنش‌ها و افزودن آنها به بلاکچین با یکدیگر رقابت می‌کنند، در ازای تلاش خود بیت‌کوین جدید پاداش می‌گیرند.
  • امنیت: بیت کوین از تکنیک‌های رمزنگاری برای ایمن‌سازی تراکنش‌ها و کنترل ایجاد بلاک‌های جدید استفاده می‌کند. هر تراکنش به صورت دیجیتالی امضا می‌شود تا از صحت و یکپارچگی آن اطمینان حاصل شود.
  • دسترسی جهانی: تراکنش‌های بیت کوین را می‌توان در سطح جهانی بدون نیاز به واسطه‌های سنتی مانند بانک‌ها انجام داد. افراد در صورت دسترسی به اینترنت می‌توانند بیت کوین را از هر نقطه از جهان ارسال و دریافت کنند.

چه مقدار بیت کوین در گردش است؟

تعداد بیت کوین های در گردش

برای BTC هیچ رویداد عرضه اولیه کوین (ICO) صورت نگرفته و کوین‌های آن از قبل استخراج و یا بین بنیان‌گذاران توزیع نشده است. در حال حاضر از مجموع ۲۱ میلیون بیت کوین موجود، بیش از 19.5 میلیون آن در گردش است. به‌علاوه، پاداش استخراج هر بلاک طی رویداد هاوینگ هر چهار سال یکبار نصف می‌شود که در حال حاضر 6.25 بیت کوین به ازای هر بلاک است.

هاوینگ بیت کوین

هاوینگ (Halving) در بلاکچین بیت کوین به نصف شدن پاداش استخراج بلاک گفته می‌شود که هر چهار سال یک‌بار اتفاق می‌اُفتد. این نصف شدن پاداش با تعداد بلاک‌های استخراجی زمان‌بندی شده است. به عبارتی با استخراج هر ۲۱۰ هزار بلاک، هاوینگ اتفاق می‌افتد. آخرین هاوینگ بیت‌ کوین، ۱۲ مه ۲۰۲۰ بود که طی آن پاداش بلاک از ۱۲.۵ بیت کوین به ۶.۲۵ بیت کوین رسید. هاوینگ پیش رو در چهارم مه 2024 اتفاق می‌افتند و پاداش استخراج را به 3.125 بیت کوین کاهش می‌دهد.

استخراج بیت کوین

استخراج ارز دیجیتال یکی از محبوب‌ترین راه‌های کسب درآمد در دنیای کریپتو است. فرایند استخراج با راه‌اندازی یک دستگاه ماینر، نود استخراج و وصل کردن آن به کیف پول بیت کوین انجام می‌شود. توجه داشته باشید برای راه‌اندازی دستگاه ماینر، نیاز به دانش فنی و آشنایی با ریسک‌های این حوزه مانند قوانین داخلی هر کشور، سختی شبکه، هزینه‌های برق و دستگاه‌های خنک‌کننده است.

در حال حاضر پاداش استخراج یک بلاک در بلاکچین معادل ۶.۲۵ BTC است. با توجه به سختی شبکه و رقابت بسیار زیاد، معمولاً ماینرها به استخر استخراج می‌پیوندند. در استخرها، کاربران توان پردازشی خود را با یکدیگر به اشتراک گذاشته تا شانس بیشتری برای استخراج یک بلاک داشته باشند. در نتیجه پاداش بلاک بین ماینرهای استخر نسبت به سهم‌شان از پردازش استخر تقسیم می‌شود.

امنیت شبکه بیت کوین

بیت کوین دارای یک شبکه توزیع شده با بیش از ده هزار نود در سراسر جهان است که بر اساس مدل اجماع اثبات کار فعالیت می‌کنند. تعداد بالای نودهای این شبکه به نوعی تضمین‌کننده امنیت آن است. به طوری که برای هک کردن این شبکه باید کنترل ۵۱٪ توان شبکه در اختیار مهاجمین قرار بگیرد که با توجه به پراکندگی و تعداد بسیار زیاد نودهای آن، امروزه وقوع این اتفاق، امری بعید است.

تاریخچه بیت کوین

تاریخچه بیت کوین

تاریخچه بیت کوین نشان می‌دهد BTC نوعی پول دیجیتال است که بعد از بحران مالی سال ۲۰۰۸ آمریکا که یکی از عمیق‌ترین چالش‌های اقتصادی در طول تاریخ بود، به وجود آمد.

ساتوشی ناکاموتو، وایت پیپر بیت کوین را در سایتی با دامنه‌ی bitcoin.org منتشر کرد. او در ۳ ژانویه سال ۲۰۰۹ اولین بلاک بلاکچین بیت کوین را استخراج کرد. در اولین بلاک بیت کوین نوشته شده:

«در تاریخ ۲۰۰۹/۱/۳، رئیس جمهور در آستانه دومین کمک مالی به بانک‌ها است».

ناکاموتو مدیریت مخزن کدهای این شبکه را به گاوین آندرسن (Gavin Andresen)، که بعدها به سمت توسعه‌دهنده اصلی بنیاد بیت کوین منصوب شد، سپرد. در طول این سال‌ها، تعداد زیادی از توسعه‌دهندگان با اصلاح آسیب‌پذیری‌ها و افزودن ویژگی‌های جدید، در بهبود عملکرد شبکه بیت کوین نقش داشته‌اند.

روش های سرمایه گذاری در بیت کوین

روش های سرمایه گذاری در بیت کوین

یکی از بهترین فرصت‌های سرمایه‌گذاری و کسب درآمد، استفاده از تکنولوژی‌ها و بازارهای نوظهور است.  بیت کوین فرصتی ارزشمند را در اختیار کاربران قرار داده تا با روش‌های مختلف به کسب سود از آن بپردازند.

ترید و معاملات کوتاه مدت

ترید (معاملات در بازه‌های زمانی کوتاه) و سرمایه‌گذاری بلندمدت دو روش محبوب کسب‌ درآمد از بیت کوین است. تریدرهای کوتاه مدت، به وسیله نوسان‌های بازار به کسب سود از این ارز می‌پردازند. هرچند ایده اولیه این کار آسان به نظر می‌رسد اما نیازمند شناخت کافی بازار و آشنایی با انواع روش‌های تحلیل تکنیکال و فاندامنتال است.

سرمایه‌گذاری بلند مدت

سرمایه‌گذاری بلند مدت در بازار نیز مشابه ترید کردن است. با این تفاوت که در سرمایه‌گذاری بلندمدت مدت زمان بین معاملات خرید و فروش بین چند ماه تا چند سال متغیر است. معامله‌گران در این روش بیشتر از تحلیل فاندامنتال و آنچین برای ورود به بازار استفاده می‌کنند.

نحوه کسب بیت کوین رایگان  

چندین روش برای کسب درآمد از بیت کوین با سرمایه اولیه صفر وجود دارد. برای مثال می‌توانید با مشاهده تبلیغات یا تماشای ویدیو در وبسایت فاست (Faucet)، درآمد کسب کنید یا حتی بلاگر حوزه‌ی بلاکچین شوید. با این حال دریافت بیت کوین رایگان این روزها به سادگی گذشته نیست.

نکته: امروزه وبسایت‌های کلاهبرداری زیادی با وعده پرداخت بیت کوین رایگان فعالیت می‌کنند. بنابراین قبل از استفاده از چنین پلتفرم‌هایی حتما از اعتبار آنها اطمینان کسب کنید.

انواع تراکنش بیت کوین

انواع تراکنش در شبکه بیت کوین

تراکنش‌های بیت کوین از نظر تعداد ورودی‌ خروجی را می‌توان به انواع زیر دسته‌بندی کرد:

  • تراکنش‌های یک ورودی و یک خروجی (SISO): ساده‌ترین نوع تراکنش بیت‌ کوین که شامل یک ورودی و یک خروجی می‌شود. در یک تراکنش SISO، کیف پول فرستنده از یک خروجی خرج نشده تراکنش خاص (UTXO) به عنوان ورودی استفاده می‌کند و کل ارزش آن UTXO را به عنوان خروجی به کیف پول گیرنده منتقل می‌کند.
  • تراکنش‌های چند ورودی و یک خروجی (MISO): تراکنش MISO شامل چندین ورودی اما تنها یک خروجی است. در این نوع تراکنش، کیف پول فرستنده چندین UTXO را به عنوان ورودی ترکیب می‌کند تا مبلغ تراکنش مورد نظر را پوشش دهد و کل ارزش را به عنوان یک خروجی به کیف پول گیرنده ارسال می‌کند.
  • تراکنش‌های یک ورودی و چند خروجی (SIMO): تراکنش‌های SIMO دارای یک ورودی واحد اما چند خروجی هستند. در یک تراکنش SIMO، کیف پول فرستنده از یک UTXO خاص به عنوان ورودی استفاده می‌کند و مقدار را به چندین خروجی تقسیم می‌کند که هر کدام به کیف پول گیرنده متفاوت یا همان کیف پول اختصاص داده می‌شود.
  • تراکنش های چند ورودی و چند خروجی (MIMO): تراکنش MIMO شامل چندین ورودی و خروجی متعدد است. در این نوع تراکنش، کیف پول فرستنده چندین UTXO را به عنوان ورودی ترکیب می‌کند و مقدار را در چندین خروجی توزیع می‌کند، که می‌تواند به گیرندگان مختلف یا همان کیف پول تعلق داشته باشد.
  • تراکنش‌های CoinJoin: تراکنش CoinJoin یک تکنیک افزایش حریم خصوصی است که شامل چندین شرکت‌کننده می‌شود. در این نوع تراکنش شرکت‌کننده‌ها ورودی و خروجی بیت کوین خود را در یک تراکنش ترکیب می‌کنند. تراکنش‌های CoinJoin می‌توانند ورودی‌ها و خروجی‌های متعددی داشته باشند که به شرکت‌کنندگان اجازه می‌دهد وجوه خود را ترکیب کرده و مسیر تراکنش را مبهم کنند و حریم خصوصی را افزایش دهند.
  • توجه: تعداد ورودی خروجی‌ در تراکنش بیت کوین، به عواملی مانند UTXOهای فرستنده، مبلغ و پیچیدگی تراکنش بستگی دارد.

مقایسه تراکنش شبکه بیت کوین و شبکه بانکی

مقایسه تراکنش در بیت کوین و سیستم بانکی

شبکه بیت کوین و شبکه بانکی از نظر انتقال دارایی، در چندین جنبه کلیدی با هم تفاوت دارند. اولاً، شبکه بیت کوین غیرمتمرکز است و به صورت همتا به همتا عمل می‌کند، در حالی که شبکه بانکی متمرکز و به موسسات مالی متکی است. این ماهیت غیرمتمرکز بیت کوین امکان دسترسی بیشتر را فراهم می‌کند، زیرا هر کسی که کیف پول BTC دارد می‌تواند به امکانات شبکه بیت کوین دسترسی پیدا کند.

ثانیا، سرعت تراکنش‌ها بین دو شبکه به طور قابل توجهی متفاوت است. تراکنش‌های بیت‌ کوین معمولاً زمان‌های تایید سریع‌تری دارند، در حالی که تبادلات بانکی، به‌ویژه برای تراکنش‌های بین‌المللی، ممکن است بیشتر زمان ببرد.

در نهایت، سطح حریم خصوصی و ناشناسی این دو شبکه متفاوت است. تراکنش‌های بیت‌ کوین سطح بالایی از ناشناس بودن را فراهم می‌کنند و کاربران با آدرس‌های کیف پول شناسایی می‌شوند. در حالی که برای تبادلات بانکی به ارائه اطلاعات شخصی و انطباق با مقررات نیاز است.

خرید بیت کوین و فروش آن

بیت کوین، به عنوان یک ارز دیجیتال پیشرو، تا به امروز توانسته جایگاه مهمی در بازار جهانی پیدا کند. تنها ۲۱ میلیون واحد بیت کوین وجود دارد و به دلیل محدودیت عرضه، روز به روز تقاضا برای خرید بیت کوین بیشتر می‌شود. بیت کوین علاوه بر اینکه یک سرمایه‌گذاری خوب برای کسب سود است، یک ارز مطمئن برای انجام تراکنش‌های کوچک و بزرگ به صورت داخلی و بین‌المللی هم است. این باعث شده BTC به عنوان یک رمزارز اصلی در تمام صرافی‌های جهان لیست شود. کاربران ایرانی هم می‌توانند خرید بیت کوین را از صرافی والکس انجام دهند و با یکدیگر معامله کنند.

خرید و فروش BTC

نحوه خرید بیت کوین از والکس

شما با عضویت در صرافی والکس می‌توانید با سایر کاربران این پلتفرم معاملاتی به خرید ارز بیت کوین بپردازید. بنابراین اگر تاکنون در والکس عضو نشده‌اید، در آن ثبت نام کنید. پس از احراز هویت، وارد بازار خرید BTC شوید و با قیمت لحظه‌ای و هماهنگ با بازارهای جهانی، معامله‌ی خود را انجام دهید. برای این کار می‌توانید مراحل زیر را دنبال نمایید:

  • در والکس یک حساب کاربری بسازید (ثبت نام در والکس).
  •  مدارک خود را آپلود کنید و مراحل احراز هویت را طی کنید.
  •  از طریق حساب بانکی، کیف پول ریالی خود را شارژ کنید.
  • به صفحه معاملات ارزهای دیجیتال بروید و سفارش خرید بیت کوین (BTC) را ثبت کنید.

نحوه خرید با موبایل

خرید بیت کوین در موبایل کاملاً مشابه خرید آن از وب‌سایت والکس است. پس از دانلود و نصب اپلیکیشن موبایل والکس از اپ استورهای معتبر، برنامه را اجرا کنید. بعد از ثبت نام و احراز هویت با وارد کردن اطلاعات حساب کاربری، وارد بخش بازارها شوید. پس از انتخاب بازار BTC و بررسی قیمت‌های لحظه‌ای مطابق با بازارهای جهانی، می‌توانید سفارش خرید ارز بیت کوین را با پایه ریالی یا دلاری ثبت کنید.

نحوه فروش بیت کوین در والکس

کافیست با وارد کردن آدرس کیف پول ارز بیت کوین والکس در ولت شخصی خود، میزان ارز مدنظرتان را به والکس انتقال داده و آن را در بازار BTC والکس بفروشید. شما همچنین می‌توانید برای آن مقدار بیت کوینی که قبلاً از والکس خریداری کرده‌‌اید و کماکان در کیف پول این صرافیست، سفارش فروش ثبت کنید و آن را در والکس بفروشید.

مزایای خرید بیت کوین و فروش آن در والکس

  • امکان خرید و فروش ارز BTC در تمامی روزهای هفته به صورت ۲۴ ساعته
  • امکان معامله ارز بیت کوین به صورت ریالی و یا مبادله جفت ارز با تتر
  • پشتیبانی ۲۴ ساعته والکس در ۷ روز هفته

روش کسب بیت کوین رایگان

بیت کوین صرفاْ به عنوان پاداش به ماینرهای این شبکه اعطا می‌شود. بنابراین تنها راه مطمئن کسب بیت کوین مشارکت در فرایند ماینینگ و حفظ امنیت این شبکه است. از این رو، کاربران می‌توانند در ازای تخصیص توان پردازشی رایانه خود، BTC دریافت کنند. 

کارمزد خرید بیت کوین (BTC)

خرید و فروش ارز بیت کوین در صرافی والکس شامل کارمزد است که برای پرداخت‌های درون شبکه‌ای از کاربر دریافت می‌شود.

کارمزد خرید: به‌صورت پلکانی از ۰/۳۵ درصد آغاز شده و با افزایش حجم معامله‌ها در بازه  ۳ ماه تا ۰/۲ درصد کاهش پیدا می‌کند.

کارمزد فروش: به‌صورت پلکانی از ۰/۳۵ درصد آغاز شده و با افزایش حجم معامله‌ها در مدت‌زمان ۳ ماه تا ۰/۲ درصد کاهش پیدا می‌کند.

کارمزد برداشت: کارمزد برداشت این ارز از کیف پول والکس به صرافی دیگر یا کیف پول شخصی معادل BTC ۰/۰۰۰۵ است.

کارمزد انتقال: از کیف پول والکس به کیف پول والکس کاربری دیگر، رایگان است.

کارمزد واریز: کارمزد واریز Bitcoin بسته به کیف پول شما و یا صرافی که از آن اقدام به واریز می‌کنید، متفاوت و حدود ۰/۱٪ از میزان بیت کوین منتقل شده است.

روش نگهداری

ارز بیت کوین مشابه سایر رمز ارزهای موجود در بازار، قابلیت ذخیره‌سازی طولانی‌مدت یا کوتاه‌مدت در کیف پول را دارد. بهترین کیف پول‌ها جهت نگهداری این ارز دیجیتال عبارت اند از:

کیف پول سخت‌افزاری: لجر نانو اس (ledger nano s)، لجر نانو ایکس (ledger nano x)، ترزور (Trezor).

کیف پول نرم‌افزاری: تراست ولت (Trust Wallet)، متامسک (Meta Musk)، اتمیک ولت (Atomic Wallet).

کیف پول صرافی والکس: کیف پول صرافی والکس، یکی از امن‌ترین راه‌های ذخیره و نگهداری ارز بیت کوین در بازار ارزهای دیجیتال است.

عوامل تاثیرگذار بر قیمت بیت کوین

بیت کوین معروف‌ترین رمزارز دنیاست که قیمت آن به طور مداوم تغییر می‌کند. این تغییرات قیمت بیت کوین تحت تاثیر مجموعه‌ای از عوامل اقتصادی، فنی، سیاسی و اجتماعی قرار می‌گیرد که به صورت کامل در مقاله عوامل تاثیرگذار بر قیمت بیت کوین به آن‌ها اشاره شده است. در ادامه به بررسی برخی از این عوامل می‌پردازیم:

عرضه و تقاضا

تعامل بین تقاضا و عرضه، به شدت روی قیمت بیت کوین تاثیرگذار است. اگر تقاضا برای بیت کوین بیشتر از عرضه باشد، قیمت آن افزایش می‌یابد و بالعکس.

ارتباط هاوینگ و قیمت بیت کوین

همان‌طور که در مقاله هاوینگ بیت کوین نیز اشاره شده است، این اقدام به‌طورکلی به افزایش قیمت ارز دیجیتال به دلیل کاهش عرضه و افزایش تقاضا منجر می‌شود که این امر، خبر خوبی برای سرمایه‌گذاران است. فعالیت معاملاتی روی بلاکچین بیت‌ کوین با نزدیک شدن به هاوینگ افزایش می‌یابد.

ماینینگ و پاداش بلوک

میزان فعالیت ماینرها و پاداشی که به آن‌ها تعلق می‌گیرد، بر قیمت بیت کوین تاثیرگذار است. هر چقدر تعداد ماینرها بیشتر شود، پاداشی که به هر استخراج‌کننده می‌رسد، کاهش می‌یابد.

تاثیرات قانون‌گذاری‌ها

سیاست‌های دولتی و قوانین مرتبط با بیت کوین در کشورها می‌توانند تاثیر بسزایی بر قیمت این ارز داشته باشند. ممکن است ممنوعیت‌ها یا مقررات جدید در حوزه ارز دیجیتال، تاثیرات مثبت یا منفی بر قیمت بیت کوین داشته باشند.

تاثیر نهنگ ها و نوسانات بازار بر قیمت بیت کوین

یکی دیگر از عوامل تاثیرگذار بر قیمت بیت کوین، وجود افرادی است که مقدار زیادی از سرمایه بازار یک ارز را در اختیار دارند که در دنیای کریپتو به اصطلاح به عنوان "نهنگ" شناخته می‌شوند و از بزرگترین بازیگران در بازار ارزهای دیجیتال هستند. نهنگ‌ها در بازار ارز دیجیتال مشابه سهامداران عمده در بازار بورس عمل می‌کنند و تاثیر قابل توجهی بر روی قیمت بیت کوین و روند بازار دارند.

رقبا و رمزارزهای دیگر

وجود رقبا و رمزارزهای دیگر نیز می‌تواند بر روی قیمت بیت کوین تاثیر داشته باشد. رقابت با ارزهای دیگر و توسعه پروژه‌های کریپتویی متنوع، ممکن است تقاضا را برای خرید بیت کوین کاهش داده و قیمت آن را تغییر دهد.

تاثیر اخبار و رویدادها بر قیمت بیت کوین

اعلان‌ها و رویدادهای مرتبط با بیت کوین و ارزهای دیجیتال می‌توانند تغییرات قیمتی ایجاد کنند. مثلاً، قوانین و مقررات جدید، وقایع امنیتی، شرایط آن‌چین، وضعیت ماینینگ، تصمیم‌های دولتی و اخبار مرتبط با رمزارزها از جمله عوامل تاثیرگذار بر قیمت بیت کوین هستند.

 


تبدیل بیت کوین به تومانتبدیل بیت کوین به دلارتبدیل تومان به بیت کوینتبدیل دلار به بیت کوین

پرسش‌های متداول

باتوجه به تحریم کاربران ایرانی در صرافی‌های خارجی و خطرات مرتبط با بلوکه شدن دارایی‌ها، پیشنهاد می‌شود ارز BTC را از یک صرافی معتبر داخلی مانند والکس با خیال راحت و با قیمت جهانی خریداری کنید.

شما می‌توانید در صرافی والکس ارز بیت کوین (BTC) را به‌صورت ریالی (در پایه بازار تومان) به فروش رسانده و تبدیل به ارز فیات کنید.

خیر؛ کارمزد نقل‌وانتقال ارز بیت کوین رایگان نیست و برای انجام تراکنش‌های شبکه لازم است. همچنین خرید و فروش ارز BTC در صرافی والکس نسبت به سایر معاملات مالی سنتی، بسیار کم هزینه است.

بله؛ بلاکچین بیت کوین بر اساس مکانیزم اجماع اثبات کار فعالیت می‌کند و تمامی کوین‌های آن از طریق استخراج توسط اسیک ماینر یا ریگ‌های مانینگ در شبکه عرضه می‌شوند.

بله؛ صرافی والکس به‌صورت ۲۴ ساعته و در۷ روز هفته امکان خرید بیت کوین و فروش آن را برای شما فراهم کرده است.

خیر؛ شما می‌توانید بدون هیچ‌گونه محدودیتی در مبلغ، از صرافی والکس، کوین بیت کوین را با ریال (پایه بازار تومان) یا تتر خریداری کنید.

بدون شک با نگاهی به چارت تاریخی ارز بیت کوین، متوجه رشد دیوانه‌وار این پادشاه رمز ارزها خواهید شد. اما به هر حال بازار کریپتوکارنسی با نوسانات شدیدی همراه است و به گفته کارشناسان اگر هدف شما از خرید BTC، یک سرمایه‌گذاری بلند مدت باشد، سود زیادی را کسب می‌کنید.

 

 

جدیدترین اخبار بیت کوین

مطالب جدید
مدیرعامل کریپتو کوانت: بیت کوین تا ۶ ماه آینده با «کمبود فروشنده» مواجه می‌شود!

به گفته تحلیلگر بازار، اگر جریان ‌ورودی نهادی ادامه پیدا کند، تا ماه سپتامبر ۲۰۲۴ با کمبود فروشنده در بازار مواجه خواهیم شد. او می‌گوید که طی شش ماه آینده تغییر قابل‌توجهی در عرضه بیت کوین رخ می‌دهد.

خرید ارز‌های مشابه

خرید تتر - تومان
+2.48%
تترUSDT

61,550

تومان
خرید اتریوم - تومان
-3.22%

210,180,456

تومان
خرید دوج کوین - تومان
-8.38%

8,354

تومان
خرید شیبا اینو - تومان
-9.24%

1.5811

تومان
خرید کاردانو - تومان
-4.57%

38,800

تومان
خرید سولانا - تومان
-7.91%

11,329,843

تومان
خرید ریپل - تومان
+1.58%

37,955

تومان
خرید فانتوم - تومان
+6.72%

53,999

تومان

محاسبه قیمت بیت کوین (BTC)

BTC

Bitcoin