اتریوم کلاسیک
تحلیل اتریوم کلاسیک
(ETC)Ethereum Classic
قیمت اتریوم کلاسیک (ETC)
1,702,202تومان
+1.98%
26.8$

کم‌ترین قیمت (۲۴ ساعت)

1,652,025تومان

26.01$
بیش‌ترین قیمت (۲۴ ساعت)

1,725,703تومان

27.17$

 تحلیل روزانه و لحظه ای اتریوم کلاسیک

این شاخص به صورت آنی نمایی کلی از تحلیل تکنیکال اتریوم کلاسیک در بازه زمانی (time frame) انتخاب شده را نمایش می‌دهد. این ابزار، برایندی از محبوب‌ترین اندیکاتورهای تکنیکال اتریوم کلاسیک همچون میانگین متحرک همگرایی/ واگرایی (MACD)، ایچیموکو، استوکاستیک، مومنتوم و شاخص قدرت نسبی (RSI) است.

در این شاخص با انتخاب بازه زمانی مورد نظر خود، می‌توانید مشاهده کنید که طبق داده‌های اندیکاتورهای تکنیکال، شرایط اتریوم کلاسیک برای انجام چه معامله‌ای مناسب‌تر است. توجه داشته باشید که این شاخص صرفا داده‌های تکنیکال را در نظر می‌گیرد و برای سرمایه‌گذاری باید عوامل دیگر مانند ویژگی‌های بنیادین ارز را نیز بررسی کنید.

اتریوم کلاسیک (ETC) یک هارد فورک از شبکه اتریوم است که در جولای 2016 راه‌اندازی شد. این ارز دیجیتال از زمان راه‌اندازی به دنبال متمایز کردن خود از اتریوم بوده و نقشه راه فنی این دو شبکه با گذشت زمان بیشتر و بیشتر از یکدیگر فاصله گرفت. در حال حاضر نیز با مهاجرت رمزارز ETH از اثبات کار به اثبات سهام، بسیاری از ماینرهای اتریوم به استخراج اتریوم کلاسیک روی آورده‌اند که همین امر موجب پویایی بیشتر شبکه Ethereum Classic شده است. اگر قصد سرمایه‌گذاری در اتریوم کلاسیک را دارید، در ادامه به تحلیل ETC از سه منظر تکنیکال، فاندامنتال و آنچین می‌پردازیم تا دیدی روشن‌تر نسبت به آینده این کوین داشته باشید.

تحلیل تکنیکال اتریوم کلاسیک

در اولین قدم برای تحلیل اتریوم کلاسیک به سراغ تاریخچه قیمت و تحلیل تکنیکال می‌رویم. کارشناسان تکنیکالیست سایت Price Prediction معتقدند، قیمت ارز دیجیتال ETC تا پایان سال 2023 در خوشبینانه‌ترین حالت به 23.09 دلار می‌رسد. سپس این رمزارز، روند رو به رشد خود را تا سال 2024 ادامه خواهد داد و به قیمت 35.73 دلار خواهد رسید. بنابر نظر تحلیلگران، تا پایان سال 2024، می‌توان انتظار رشد دو برابری را از توکن ETC متصور بود. البته لازم به ذکر است که عوامل بسیاری در آینده قیمتی یک دارایی تاثیرگذار است؛ مانند شرایط کلی بازار و اخبار پیرامون پروژه. با توجه به اینکه تحلیل تکنیکال، تنها به بررسی تاریخچه قیمت می‌پردازد؛ برای عمیق شدن در تحلیل اتریوم کلاسیک به بررسی پارامترهای بنیادی پروژه نیاز داریم.

تحلیل فاندامنتال اتریوم کلاسیک

همانطور که گفته شد Ethereum Classic در واقع حاصل فورک شبکه اتریوم است. بنابراین اتریوم کلاسیک و اتریوم، دو بلاکچین مجزا هستند که تاریخچه مشترکی دارند اما در اهداف و توسعه با یکدیگر متفاوت هستند.

یکی از تفاوت‌های اصلی بین این شبکه و اتریوم، رویکرد آنها به حاکمیت است. Ethereum دارای یک سیستم متمرکز است و یک تیم توسعه‌دهنده اصلی دارد که در مورد آینده پلتفرم تصمیم‌گیری می‌کند. در مقابل، Ethereum Classic رویکرد غیرمتمرکزتری نسبت به حاکمیت دارد و تصمیمات جامعه از طریق فرآیند اجماع اتخاذ می‌شود.

مدیریت غیرمتمرکز

اتریوم کلاسیک در واقع بخشی از میراث Ethereum است که توسط ویتالیک بوترین و گاوین وود توسعه پیدا کرد. بعد از جولای 2016 و در نتیجه هک بزرگ شبکه اتریوم، بخشی از توسعه‌دهندگان و ماینرهای شبکه Ethereum، تصمیم به فعالیت بر روی بلاکچین اتریوم کلاسیک گرفتند. پس از این تاریخ، شبکه Ethereum Classic به صورت غیرمتمرکز و به روش DAO اداره می‌شود و هیچ سازمان یا بنیانگذار شناخته‌شده‌ای در تصمیمات این بلاکچین دخیل نیست. در واقع این شبکه یک جامعه توسعه‌دهنده جهانی دارد که به هرکس می‌تواند در اداره آن نقش داشته باشد.

نقشه راه اتریوم کلاسیک

در سایت رسمی Ethereum Classic، در مقاله‌ای کامل به نقشه راه احتمالی این پروژه پرداخته شده است. البته به صراحت عنوان شده که پروژه‌های غیرمتمرکز که بر مبنای تصمیمات جامعه عمل می‌کنند، نقشه راه مشخصی ندارند. ولی آپدیت‌هایی که در آینده به رای گذاشته خواهند شد، در این مقاله عنوان شده‌اند.

اولین موردی که این پروژه قصد دارد به قابلیت‌های شبکه اضافه کند، ویژگی EVM Object Format یا به اختصار EOF است. با این ویژگی اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز مبتنی بر ماشین مجازی اتریوم، به راحتی می‌توانند بر روی شبکه Ethereum Classic نیز فعالیت کنند.

آپدیت بعدی افزودن ویژگی‌های لایه دوم و حریم خصوصی به پروژه است. به این واسطه پروژه‌های لایه دو اتریوم کلاسیک به منظور افزایش سرعت و عملکرد راه‌اندازی خواهند شد.
هدف بعدی این شبکه، تقویت بخش ETC Grants DAO (بخش تامین مالی اکوسیستم) است که به پروژه‌هایی که قصد مهاجرت به اکوسیستم Ethereum Classic را دارند، در تامین مالی کمک می‌کند.

وجود سقف عرضه برای اتریوم کلاسیک

از زمان راه‌اندازی اتریوم کلاسیک، جامعه این پروژه تغییراتی در توکنومیک آن اعمال کردند و شرکت‌کنندگان در دسامبر 2017 به سقف عرضه ETC رای دادند. بنابراین حداکثر عرضه 210,700,000 برای ETC در نظر گرفته شد.

از آنجایی که این رمزارز به واسطه فرایند اجماع اثبات کار استخراج می‌شود، نحوه تخصیص خاصی ندارد و هر ماینری که بتواند فرایند اعتبارسنجی و تایید تراکنش‌ها را کامل و بلاک جدیدی تولید کند، پاداشی در قالب ETC دریافت خواهد کرد.

تحلیل آنچین اتریوم کلاسیک

برای تحلیل اتریوم کلاسیک از نظر داده‌های آنچین به بررسی شاخص NVT می‌پردازیم. شاخص NVT، معیاری است که از تقسیم ارزش بازار بر حجم معاملات به دست می‌آید. سطح تعادل این شاخص عدد 15 است که اعداد بالاتر از 15 نشان‌دهنده نزولی بودن قیمت در بلندمدت و اعداد پایین‌تر از 15، نوید رشد قیمت در بلند مدت را می‌دهند.

در تحلیل رمز ارز ETC بر مبنای شاخص NVT عدد 23 به دست می‌آید که بیانگر نزولی بودن قیمت در آینده است. حجم معاملات پایین در مقابل ارزش بازار بالا، از علاقه کم معامله‌گران به مبادله ETC خبر می‌دهد.

آینده ارز اتریوم کلاسیک

کارشناسان تکنیکالیست با بررسی تاریخچه قیمتی و اندیکاتورهای مختلف، برای رمزارز ETC رشد دو برابری را متصور شده‌اند و اعتقاد دارند با رشد بازار کریپتو، می‌توان شاهد افزایش قیمت Ethereum Classic نیز باشیم. جمع‌بندی تحلیل اتریوم کلاسیک بر مبنای عوامل بنیادی بسیار امیدوارکننده است. غیرمتمرکز بودن پروژه و نحوه توزیع کوین ETC که دقیقا مانند بیت کوین است از این موارد هستند.

در پایان علیرغم داده‌های آنچین نه چندان امیدوار کننده برای اتریوم کلاسیک، نتیجه تحلیل ETC مثبت ارزیابی می‌شود و با توجه به امکاناتی که در آینده به این بلاکچین اضافه می‌شود، می‌توان انتظار رشد زیادی را برای این کوین متصور بود.

مشاهده تحلیل سایر ارزها:

تحلیل بیت کوین - تحلیل تتر - تحلیل اتریوم

جدیدترین اخبار اتریوم کلاسیک

مطالب جدید
در هر روز چند ارز دیجیتال جدید متولد می‌شود؟

گزارش وب‌سایت معتبر کوین گکو، نشان می‌دهد از ابتدای سال ۲۰۲۴، روزانه حدود ۵۳۰۰ توکن جدید ایجاد شده‌اند. عددی که به‌طورکلی برابر با بیش از ۵۴۰ هزار توکن جدید تا تاریخ ۱۲ آوریل است. این گزارش، نشان می‌دهد میم کوین‌ها سهم قابل توجهی از پروژه‌های جدید را به خود اختصاص داده‌اند.