اگر به روشهای تحلیل ترون مسلط شوید، میتوانید ریسک سرمایهگذاری روی tron را کاهش دهید و در عوض سود بیشتری از طریق آن به دست آورید.
برای تحلیل ترون روشهای مختلفی وجود دارد. شما با توجه به نوع معاملات خود میتوانید از بهترین روش برای تحلیل tron استفاده کنید. بهطور کلی روشهای تحلیل این ارز عبارتاند از:
تحلیل تکنیکال ترون (Technical Analysis)
تحلیل تکنیکال ابزار یا روشی است که از آن برای پیشبینی روند قیمتی استفاده میشود. این متد تجزیه و تحلیل براساس دادههای موجود، نمودارها، الگوریتمها و روندهای قیمتی انجام میشود. در واقع تحلیل تکنیکال به شما این امکان را میدهد که بتوانید نحوه تغییر قیمت ارز را پیشبینی کرده و در بهترین فرصت برای سرمایهگذاری روی ترون اقدام کنید. این تحلیل هم برای افراد حرفهای و هم افراد تازهکار مناسب است.
تحلیل تکنیکال ترون یک روش کاملا کاربردی است که با استفاده از ابزارهای مختلف انجام میشود. مهمترین ابزارهایی که برای تحلیل تکنیکال ترون استفاده میشوند عبارتاند از:
- روند شناسی
- کندل شناسی
- اندیکاتورها
- خطور مقاومتی و حمایتی
- ایچیموکو
- فیبوناچی
- امواج الیوت
تحلیل فاندامنتال ترون (Fundamental analysis)
بهترین روش برای تحلیل ترون، پی بردن به ارزش واقعی آن از طریق تحلیل فاندامنتال است. تحلیل Fundamental به تجزیه و تحلیل عوامل داخلی و خارجی تاثیرگذار بر روی قیمت ترون، اطلاعات مورد نیاز درباره ارز و مواردی از این قبیل میپردازد. زمانی که شما تحلیل فاندامنتال ترون را به خوبی انجام دهید، میتوانید خودتان را برای وارد شدن به معامله و سرمایهگذاری روی این ارز منحصربهفرد آماده کنید.
معیارها و فاکتورهایی که در تحلیل تکنیکال مورد بررسی قرار میگیرد عبارتاند از:
- مارکت کپ یا ارزش بازار tron
- میزان نقدینگی و حجم معاملات روزانه
- تعداد توکنهای در گردش
- وایت پیپر ترون
- نقشه راه یا رود مپ Tron
- مقایسه رقبای ترون
- ویژگیها، مزایا و کاربردهای ارز
- هزینه مورد نیاز برای استخراج tron
- تیم نوسعهدهندگان ارز
- آینده ترون
تحلیل آنچین یا درون زنجیره ای (onchain analysis)
هر آنچه را که در تحلیل تکنیکال و فاندامنتال نتوانستهاید به دست آورید در تحلیل آنچین قابل دسترس است. در این نوع تحلیل میتوانید به دادههای داخل شبکه بلاکچین از جمله اطلاعات مربوط به تراکنشها، دادههای مربوط به بلوکها و قراردادهای هوشمند دسترسی داشته باشید. در واقع تحلیل آنچین روشی است که به شما کمک میکند تا بتوانید از نحوه فعالیت نهنگها مطلع شوید و در شرایط حساس از معامله کردن اجتناب کنید. نهنگها نقش مهمی در تعیین روند بازار دارند و میتوانند با تغییر میزان نقدینگی بازار منجر به پامپ یا دامپ بازار شوند.
به طور کلی با استفاده از تحلیل آنچین میتوانید به اطلاعات زیر دسترسی داشته باشید:
- تعداد کیف پولهای فعال
- تعداد معاملات ترون
- میزان درآمد ماینرها
- هش ریت ترون
- ارزش داراییهای قفل شده یا TVL
- شناسایی تراکنشهای مشکوک
- بررسی رفتار نهنگها
نکات مهم در تحلیل ترون
شناخت روشهای تحلیل ترون و یادگیری آنها به تنهایی کافی نیست. بلکه باید یک سری نکات مهم که روی تحلیل tron و سود شما تاثیر میگذارند را مد نظر قرار دهید. این نکات عبارتاند از:
معامله ترون در تایم فریم های مختلف
تایم فریم یکی از مهمترین فاکتورهایی است که در تحلیل ترون مورد استفاده قرار میگیرد. تایم فریمها روند تغییر قیمت tron را نشان میدهند و شما بر اساس آنها میتوانید معاملات خود را انجام دهید. تایم فریمها بازه زمانی معاملاتی ارزها را نشان میدهند و بهصورت دقیقهای، ساعتی، هفتهای و ماهانه محاسبه میشوند. در صورتی که قصد نوسان گیری از ترون را داشته باشید باید از تایم فریمهای کوتاه مدت استفاده کنید. اما اگر قصد سرمایهگذاری بلند مدت روی tron را دارید باید از تایم فریمهای بلند مدت استفاده کنید.
سطوح مقاومت و حمایت
برای کسب سود بیشتر از ترون، لازم است که خطوط مقاومتی و حمایتی آن را به خوبی بشناسید. برای این منظور میتوانید از تاریخچه tron و روند قیمتی آن کمک بگیرید. در واقع با استفاده از خطوط مقاومتی و حمایتی میتوانید نقاط مورد نیاز برای ورود یا خروج از معامله را شناسایی کنید و سود بسیار خوبی از معامله ارز ترون به دست آورید.
درک نمودار تحلیل ترون
نمودار تحلیل ترون شامل اطلاعات کلی و دقیق درباره این ارز است. زمانی که شما شناخت کافی از نمودار تحلیلی داشته باشید و به خوبی آن را درک کنید، میتوانید بهترین بازه زمانی و قیمتی را برای خرید و فروش tron استفاده کنید. دقت داشته باشید که نمودار تحلیلی قابل تغییر است و شما با توجه به سلیقه و نیاز خود میتوانید از نمودار شمعی، نمودار خطی و کندلی استفاده کنید.
تحلیل بیت کوین - تحلیل تتر - تحلیل اتریوم