قیمت آوه (AAVE)
12,477,745تومان
+3.09%
177.46$

کم‌ترین قیمت (۲۴ ساعت)

10,743,826تومان

152.8$
بیش‌ترین قیمت (۲۴ ساعت)

11,822,428تومان

168.14$

 تحلیل روزانه و لحظه ای آوه

این شاخص به صورت آنی نمایی کلی از تحلیل تکنیکال آوه در بازه زمانی (time frame) انتخاب شده را نمایش می‌دهد. این ابزار، برایندی از محبوب‌ترین اندیکاتورهای تکنیکال آوه همچون میانگین متحرک همگرایی/ واگرایی (MACD)، ایچیموکو، استوکاستیک، مومنتوم و شاخص قدرت نسبی (RSI) است.

در این شاخص با انتخاب بازه زمانی مورد نظر خود، می‌توانید مشاهده کنید که طبق داده‌های اندیکاتورهای تکنیکال، شرایط آوه برای انجام چه معامله‌ای مناسب‌تر است. توجه داشته باشید که این شاخص صرفا داده‌های تکنیکال را در نظر می‌گیرد و برای سرمایه‌گذاری باید عوامل دیگر مانند ویژگی‌های بنیادین ارز را نیز بررسی کنید.

پلتفرم Aave یک پلتفرم وام‌دهی و استقراض غیرمتمرکز است. این پروتکل در ژانویه 2020 راه‌اندازی شد و به کاربران خود این امکان را می‌دهد که بدون نیاز به یک واسطه متمرکز بر پایه دارایی‌های کریپتویی وام دهند، وام بگیرند و سود کسب کنند. 
Aave در بستر بلاکچین‌های اتریوم، پالیگان و آوالانچ اجرا می‌شود و به عنوان مجموعه‌ای از قراردادهای هوشمند عمل می‌کند که مدیریت دارایی‌ها را توسط شبکه توزیع شده‌ای از رایانه‌هایی که نرم‌افزار Aave را اجرا می‌کنند، امکان‌پذیر می‌کند. در ادامه به تحلیل ارز آوه از نظر تکنیکال، فاندامنتال و آنچین می‌پردازیم تا دید روشنی از آینده آن بدست آوریم.

تحلیل تکنیکال آوه

برای شروع تحلیل ارز آوه به سراغ نمودار قیمتی و تحلیل تکنیکال می‌رویم. کارشناسان سایت Price Prediction معتقدند، قیمت ارز دیجیتال Aave تا پایان سال 2023 در خوشبینانه‌ترین حالت به 106.40 دلار می‌رسد. سپس این رمزارز روند رو به رشد خود را تا سال 2024 ادامه خواهد داد و به قیمت 166.33 دلار خواهد رسید. بنابر نظر تحلیلگران، تا پایان سال 2024، می‌توان انتظار رشد دوبرابری را از توکن Aave داشت.

توجه به این نکته مهم است که تحلیل تکنیکال، فقط به بررسی تاریخچه قیمت دارایی‌ها می‌پردازد؛ بنابراین برای عمیق شدن در تحلیل ارز آوه به بررسی پارامترهای بنیادی پروژه نیاز داریم.

تحلیل فاندامنتال آوه

پلتفرم Aave یکی از بزرگ‌ترین بسترهای دیفای محسوب می‌شود که تمام فعالیت خود را بر موضوع اعطا و دریافت وام متمرکز کرده است. این پروتکل دیفای با توجه به اتصال به بلاکچین‌های مختلف، توانسته کاربران زیادی را به خود جذب کند. در ادامه به تحلیل ارز آوه بر اساس پارامترهای بنیادی می‌پردازیم و تیم، نقشه راه و توکن آن را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

بنیانگذاران

پروژه آوه توسط استانی کولچوف (Stani Kulechov) راه‌اندازی شد. کولچوف معتقد است یکی از ضعف‌های بزرگ اکوسیستم اتریوم، عدم وجود سیستم وام‌دهی غیرمتمکز است که بواسطه پلتفرم Aave این ضعف برطرف خواهد شد. تیم آوه از 29 توسعه دهنده تشکیل شده که زیرنظر استانی به عنوان مدیرعامل فعالیت می‌کنند.

یکی دیگر از اعضای مهم پروتکل آوه، جردن لازارو گوستاو (Jordan Lazaro Gustave) است. او یک عضو فعال در صنعت تکنولوژی است و تجربه زیادی در روابط بین‌الملل و مدیریت نوآوری دارد. او سابقه کار با مقامات دولتی و نهادهای اقتصادی را در کارنامه خود دارد و در Aave به عنوان مدیر ارشد عملیات مشغول به فعالیت است.

نقشه راه آوه

پروژه Aave به تازگی در حال دستیابی به یکی از اهداف تعیین شده در رود مپ خود است. اخیراً آوه، پروپوزال راه‌اندازی استیبل کوین GHO بر پایه دلار آمریکا را در آوه‌ گرنت دائو (Aave Grants DAO) ارائه کرده تا براساس رای کاربران برای راه‌اندازی آن تصمیم‌گیری شود. در ادامه قرار است این پروژه به گسترش بازار خود در بلاکچین‌هایی مانند سولانا بپردازد و به افزایش نقدینگی پروتکل خود کمک کند.

نحوه توزیع ارز Aave

در این قسمت به یکی از مهم‌ترین بخش‌های تحلیل فاندامنتال می‌رسیم. برای اطلاع از دسترسی تیم و سرمایه‌گذاران به رمزارز بومی پروژه باید نحوه توزیع ارزهای دیجیتال مورد بررسی قرار گیرد. عرضه کل رمزارز آوه 16 میلیون توکن است که در حال حاضر 14.486.250 عدد از آن در گردش است. نحوه توزیع این توکن به شرح زیر است:

  • 81.52 درصد برای دارندگان وام (LEND Holders)
  • 18.75 درصد برای رزرو اکوسیستم

با توجه به اطلاعات بالا، بیشترین بخش از عرضه توکن‌ها، به کاربران پروتکل اختصاص خواهد یافت و تنها 18.75 درصد برای به‌روزرسانی‌ها و نگهداری شبکه استفاده خواهد شد.

تحلیل آنچین آوه

برای تحلیل ارز آوه با داده‌های آنچین، ابتدا سراغ ارزش کل قفل شده (TVL) در این شبکه می‌رویم. این مقدار طی یک سال گذشته از 5.803 میلیارد دلار به 5.937 میلیارد دلار رسیده که تقریبا رشد 135 میلیون دلاری را شاهد بوده است. در واقع این اعداد نشان‌دهنده پایدار بودن پروتکل Aave با وجود فراز و نشیب‌های بازار کریپتو در سال گذشته است.

بررسی آدرس‌های فعال روزانه به تحلیلگر بینشی در مورد پویایی شبکه رمزارز ارائه می‌دهد. شبکه آوه در زمان مشابه سال گذشته تعداد 1863 عدد آدرس فعال داشته که این مقدار در حال حاضر به 665 آدرس رسیده است. البته این اعداد مربوط به فعالیت کاربران در شبکه اتریوم است.

برای رسیدن به درک بهتر نسبت به فعالیت شبکه Aave به بررسی حجم و تعداد تراکنش‌های روزانه می‌پردازیم. در زمان مشابه سال 2022، این پلتفرم تعداد 735 تراکنش به ارزش 122.58 هزار دلار را ثبت کرده که در حال حاضر به 389 تراکنش به حجم 41.5 هزار دلار رسیده است. البته با توجه به رشد کم و تقریبا ثابت بودن ارزش قفل شده این پروتکل، می‌توان نتیجه گرفت که این تعداد و حجم تراکنش بیشتر مربوط به شارژ استخرهای وام‌دهی یا برداشت سود از این استخرها است.

آینده ارز آوه

همانطور که گفته شد کارشناسان تکنیکالیست برای ارز Aave رشد تقریباً 2 برابری را پیش‌بینی کرده‌اند که در صورت مساعد بودن بازار، می‌توان به تحقق این تحلیل امید داشت. این پروتکل از نظر پارامترهای فاندامنتال، پروژه‌ای قدرتمند تلقی می‌شود. تحلیل ارز دیجیتال آوه از نظر داده‌های آنچین نیز بسیار مساعد است، زیرا با توجه به اتفاقات و حواشی بازار رمزارزها، این پروژه به جذب نقدینگی و کاربران ادامه داده و رشد 135 میلیون دلاری TVL را شاهد بوده است.
در پایان نتیجه تحلیل رمز ارز AAVE به صورت کلی مثبت قلمداد می‌شود و می‌توان به عنوان یکی از ارزنده‌ترین پروژه‌های دیفای روی آن حساب کرد.

مشاهده تحلیل سایر ارزها:

تحلیل بیت کوین - تحلیل تتر - تحلیل اتریوم

 

مشاهده جدیدترین اخبار

مطالب جدید
دولت انگلیس به سوی وضع قوانین نظارت بر کریپتو

تولیپ صدیق، وزیر اقتصاد دولت جدید انگلیس گفته که قوانین در دست تصویب دولت قبلی این کشور در رابطه با بازار ارز دیجیتال، اجرایی خواهند شد. همزمان، اتحادیه اروپا نیز تا پایان سال ۲۰۲۴ همه قوانین نظارتی خود در رابطه با کریپتوکارنسی را اجرا می‌کند.

مطالب جدید
وکیل طرفدار ارز دیجیتال؛ رئیس احتمالی بعدی SEC

در روزهای گذشته، اخباری مبنی بر احتمال انتخاب ترزا گودی گیلن، وکیل طرفدار رمزارزها به سمت ریاست سازمان SEC‌ منتشر شده است. این اخبار، تاثیر مثبتی بر قیمت بیت کوین گذاشته و ابراز امیداوری چند مدیر ارشد پروژه‌های ارز دیجیتال و بلاکچین را در پی داشته است.