خرید هایفای فایننس
(HIFI)خرید های فای فایننس با کارمزد صفر
خرید های فای فایننس بدون کارمزد و فروش HIFI را میتوانید در صرافی ارز دیجیتال والکس در دو پایه بازار تومان (ریالی) و تتر (دلار دیجیتال) انجام دهید. صرافی والکس یکی از قدیمیترین پلتفرم های معامله رمزارز در ایران است که امکان خرید آنی های فای فایننس و سایر رمزارزها را بدون کارمزد، در بستری امن و آسان ارائه میدهد. با ثبت نام و احراز هویت فوری در صرافی والکس وارد دنیای رمزارزها شوید و با بهرهگیری از ابزارهای ترید حرفهای مانند بات معاملهگر، استاپ لاس و معاملات تعهدی با ضریب اعتبار تا ۱۰ برابر، همیشه یک گام جلوتر از سایر معاملهگران باشید. پشتیبانی ۲۴ ساعته صرافی والکس در تمامی روزهای هفته، حتی روزهای تعطیل پاسخگوی سوالات شما عزیزان است.
چگونه های فای فایننس بخریم؟
فرایند خرید های فای فایننس در صرافی والکس را به طور کلی در ویدئو زیر توضیح دادیم:

ثبتنام
ابتدا باید در سایت یا اپلیکیشن والکس ثبتنام کنید.
احراز هویت
با تکمیل فرآیند احراز هویت، امکان دسترسی به تمام خدمات و قابلیتهای پیشرفته والکس را خواهید داشت.
واریز تومان به کیف پول
برای شروع معامله و خرید ارز دیجیتال، کافی است کیف پول تومان خود را شارژ کنید.
خرید ارز دیجیتال
در والکس بهسادگی میتوانید ارز دیجیتال موردنظر خود را خریداری کنید. کافی است از لیست ارزها انتخاب کرده، مقدار دلخواه را وارد کنید
نام رمزارز: | های فای فایننس |
رتبه در بازار: | 923 |
تغییرات ۲۴ ساعته: | ٪3 |
قیمت دلاری: | 0.1288 $ |
قیمت تومانی: | 10,809 تومان |
حجم کل بازار: | 18,089,651 $ |
ارز در دسترس: | HIFI |
حداکثر ارز قابل عرضه: | نامحدود |
ارز در گردش: | HIFI |
های فای فایننس (Hifi Finance) یک پروتکل دیفای روی بلاکچین اتریوم با امکان استقراض و وامدهی با نرخ بهره ثابت است. توکن بومی این پروتکل با نماد HIFI در چندین صرافی ارز دیجیتال پشتیبانی میشود. امروزه برای خرید HIFI Finance، صرافیهای خارجی مانند بایننس، کوکوین و مکسی در دسترس هستند، اما به دلیل تحریمهای بینالمللی، کاربران ایرانی مجاز به استفاده از خدمات آنها نبوده و خطر بلوکه شدن داراییها وجود دارد. بنابراین بهترین راه برای خرید ارز دیجیتال های فای فایننس، استفاده از یک صرافی ارز دیجیتال معتبر ایرانی مانند والکس است که حجم معاملات مناسبی نیز دارد. در ادامه به آموزش خرید هایفای فایننس از صرافی والکس میپردازیم.
۱) برای خرید های فای فایننس به صورت آنی، در صفحه اصلی صرافی ارز دیجیتال والکس، روی تب «خرید و فروش آنی» کلیک کرده و وارد بخش «خرید آنی» شوید.
۲) در صفحه خرید آنی های فای فایننس، در قسمت «پرداخت میکنم»، مبلغ خرید به تومان را وارد کنید.
نکته: با انتخاب گزینه «همه موجودی» یا کلیک روی هریک از گزینههای ۵ میلیون تا ۲۵ میلیون تومان میتوانید حجم خرید خود را مشخص کنید.
۳) روی باکس «دریافت میکنم» کلیک کرده و پس از انتخاب هایفای فایننس از لیست کوینهای موجود، مقدار های فای فایننس دریافتی خود را مشاهده کنید.
۴) در انتها روی گزینه «خرید های فای فایننس» کلیک کنید.
برای فروش ارز های فای فایننس در صرافی والکس مانند فرایند خرید آن باید به بازار خرید و فروش آنی یا OTC مراجعه کنید. در ادامه نحوه فروش HIFI در این بازار را شرح میدهیم.
۱) برای فروش HIFI به صورت آنی، در صفحه اصلی والکس، روی تب خرید و فروش آنی کلیک کرده و وارد بخش «فروش آنی» شوید.
۲) در صفحه فروش آنی های فای فایننس به صرافی والکس، در قسمت «میفروشم»، مقدار های فای فایننس موردنظر برای فروش را وارد کنید.
نکته: اگر قصد فروش همه های فای فایننس خود را دارید، کافیست روی گزینه «همه موجودی» کلیک کنید تا همه موجودی شما در کادر فروش وارد شود.
۳) در باکس «دریافت میکنم»، مبلغ دریافتی را با توجه به قیمت ارز دیجیتال های فای فایننس مشاهده خواهید کرد.
۴) در انتها روی گزینه «فروش های فای فایننس» کلیک کنید.
خرید و فروش ارز HIFI در بازار اسپات صرافی والکس شامل کارمزد است که برای پرداختهای درون شبکهای از کاربر دریافت میشود.
- کارمزد خرید: به صورت پلکانی از ۰.۳۵ درصد آغاز شده و با افزایش حجم معاملات طی مدت زمان ۳ ماه، تا ۰.۲ درصد کاهش پیدا میکند.
- کارمزد فروش: به صورت پلکانی از ۰.۳۵ درصد آغاز شده و با افزایش حجم معاملات طی مدت زمان ۳ ماه، تا ۰.۲ درصد کاهش پیدا میکند.
- کارمزد واریز: بر اساس ترافیک شبکه و کیف پول مبدا این مبلغ متغیر است.
- کارمزد برداشت: کارمزد برداشت هایفای فایننس از کیف پول والکس ۱۵ HIFI است.
- کارمزد انتقال: بین دو کیف پول در صرافی والکس رایگان است.
اگر قصد خرید ارز دیجیتال های فای فایننس و نگهداری از آن برای مدت طولانی را داشته باشید، باید آن را به یک کیف پول غیرمتمرکز امن واریز کنید. کیف پولهای ارز دیجیتال هایفای فایننس در سه نوع نرم افزاری، سخت افزاری و تحت وب ارائه شدهاند. در ادامه بهترین نمونههای هر دسته را نام میبریم.
کیف پول سخت افزاری
کیف پول سخت افزاری، یک دستگاه فیزیکی است که برای ذخیره رمزارزها ساخته شده است. به این نوع کیف پولها ولت سرد (Cold Wallet) نیز گفته میشود. آنها به دلیل نگهداری از کلیدهای خصوصی به صورت آفلاین، بیشترین امنیت را در مقایسه با انواع دیگر دارند.
- ترزور (Trezor)
- لجر نانو اس/ایکس (Ledger nano s/x)
- نسخه سختافزاری سیف پل (SafePal S1)
- الیپال تایتان (Ellipal Titan)
کیف پول نرم افزاری
کیف پول نرم افزاری یا گرم (How Wallet) یک اپلیکیشن موبایل و یا نرم افزار کامپیوتر است. کلید خصوصی در این والتها در حافظه موبایل یا کامپیوتر نگهداری شده و به همین دلیل، آنها امنیت پایینتری نسبت به کیف پول سخت افزاری دارند. بااینحال کاربرانی که دائما از های فای فایننس در فعالیتهای خود بهویژه در پلتفرمهای دیفای استفاده میکنند، معمولا مقدار مورد نیاز از این دارایی را به یکی از انواع کیف پول نرم افزاری واریز میکنند. از بهترین کیف پولهای نرم افزاری برای ارز هایفای فایننس میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- تراست ولت (Trust Wallet)
- متامسک (MetaMask)
- آیم توکن (ImToken)
- اکسودوس (Exodus)
- مای اتر ولت ( Myetherwallet)
- اتمیک ولت (Atomic Wallet)
کیف پول تحت وب
کیف پول تحت وب (Web-based Wallet) یک افزونه مرورگر اینترنت و عمدتا گوگل کروم است. این نرم افزار از کلید خصوصی کاربر در سرورهای آنلاین خود نگهداری میکند. به همین دلیل امنیت آن به مراتب پایینتر از کیف پولهای سخت افزاری و نرم افزاری است. با این وجود این گزینه، سهولت کاربری بیشتری بهویژه در فعالیتهای روزمره دارد. بهترین کیف پولهای تحت وب برای HIFI عبارتند از:
- گواردا (Guarda.com)
- انکریپت (Enkrypt)
- افزونه گوگل کروم تراست والت (Trust Wallet)
- افزونه گوگل کروم متامسک (MetaMask)
نکته: کاربران میتوانند پس از طی کردن مراحل خرید های فای فایننس، آن را در کیف پول صرافی والکس نگهداری کنند. در والکس ارزهای دیجیتال در کیف پول سرد و با امنیت بالا نگهداری میشود.
دیدگاهها

چطور میتونم جایزه رو دریافت کنم؟
خرید ریپل
XRPخرید سولانا
SOLخرید اتریوم
ETHخرید تتر
USDTخرید پینات
PNUTخرید داگز
DOGSخرید کتیزن
CATIخرید کتز
CATS