خرید اوالانچ (AVAX) . فروش Avalanche . قیمت لحظه ای اوالانچ
ارز دیجیتال اوالانچ، جزو ۱۶ ارز برتر بازار کریپتوکارنسی است. قیمت ارز اوالانچ امروز ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ برابر با 736,293 تومان معادل 14.45 تتر در بازار والکس همگام با بازارهای جهانی معامله میشود. اوالانچ، یک پلتفرم مبتنی بر بلاک چین است که با ابزارها و ویژگیهای خود به کاربران اجازه میدهد تا برنامههای غیر متمرکز دیفای (DeFi) را راهاندازی کنند. شما در این صفحه میتوانید قیمت اولانچ را به صورت لحظهای و جهانی مشاهده و در صورت تمایل، سفارش خرید و فروش ارز AVAX خود را در بازار والکس ثبت کنید.
معرفی ارز دیجیتال اوالانچ (Avalanche)
اوالانچ، با نماد اختصاری AVAX، یک بلاک چین لایه ۱ است که به عنوان پلتفرمی برای برنامههای غیر متمرکز و شبکههای بلاک چین سفارشی عمل میکند. این شبکه رقیبی سرسخت برای اتریوم است و قصد دارد جایگاه اتریوم به عنوان محبوبترین بلاک چین برای قراردادهای هوشمند را به خود اختصاص دهد. اوالانچ قصد دارد این کار را با ارائه خروجی بالاتر از ۶۵۰۰ تراکنش در ثانیه بدون به خطر انداختن مقیاس پذیری، انجام دهد. این هدف، با معماری منحصر به فرد Avalanche امکان پذیر شده است. شبکه اوالانچ، از ۳ بلاک چین مجزای C-Chain ،X-Chain و P-Chain تشکیل شده که هر کدام هدفی مشخص دارد و با داشتن ویژگی اعتبارسنجی تراکنشها توسط تمامی گرهها، رویکردی متفاوت با استفاده از بیت کوین و اتریوم دارد. بلاک چینهای اوالانچ، بر اساس نوع کاربرد خود، از مکانیزمهای اجماع متفاوتی استفاده میکنند.
اوالانچ، پس از راه اندازی شبکه اصلی خود در سال ۲۰۲۰، روی توسعه اکوسیستم دیفای (DeFi) و برنامههای غیر متمرکز (dApps) خود کار کرده است. پروژههای متفاوت مبتنی بر اتریوم مانند سوشی سواپ (SushiSwap) و ترو یو اس دی (TrueUSD) با Avalanche ادغام شدهاند. این پلتفرم همچنین به طور مداوم در حال کار بر روی بهبود همکاری بین اکوسیستم خود و اتریوم از طریق توسعه بریجها (Bridges) است.
این ۳ شبکه، توسط شبکه اصلی (Primary Network) که یک زیر شبکه (subnet) ویژه است، ایمن و تایید میشوند. همه زیر شبکههای سفارشی باید با سپرده گذاری حداقل ۲۰۰۰ AVAX در شبکه اصلی، اعتبارسنجی شوند. زیر شبکههای اوالانچ، مجموعهای پویا از اعتباردهندهها هستند که برای دستیابی به اجماع در مورد وضعیت مجموعهای از بلاک چینها، با یکدیگر همکاری میکنند. هر بلاک چین توسط یک زیر شبکه تایید میشود و یک زیر شبکه میتواند بلاک چینهای مختلف را تایید کند. گرههای اعتبارسنجی، میتوانند عضوی از چندین زیر شبکه باشند.
هر اعتباردهندهی زیر شبکه (subnet Validator)، انگیزهای برای پایبندی به الزامات امنیتی و منابع زیر شبکه فردی دارد. هر زیر شبکه، میتواند این مشوقها را سفارشی کند که شامل جوایز توکن، حاکمیت و غیره میشوند. هدف زیر شبکهها، آوردن شبکههای خاص اپلیکیشن برای توسعه اکوسیستم اوالانچ است. برای مثال یک اپلیکیشن، محصول یا خدمات شخصی ممکن است به ویژگیهای اعتبارسنجی خاص همچون حافظه یا پهنای باند اینترنت نیاز داشته باشد. اعتبارسنجیهایی که این الزامات را برآورده میکنند، برای اطمینان از عملکرد درست، میتوانند به زیر شبکه ملحق شوند.
همچنین زیر شبکههای اوالانچ (Avalanche Subnets)، از توسعه بلاک چین خصوصی که اعتباردهندههای از پیش تعریف شده به آن ملحق میشوند، پشتیبانی میکنند. این اعتباردهندهها، تنها کسانی هستند که میتوانند محتوای بلاک چین خصوصی را مشاهده کنند. این ویژگی گزینهای مناسب برای سازمانهایی است که میخواهند اطلاعات حساس خود را خصوصی نگه دارند.
برای آشنایی بیشتر با ارز AVAX پیشنهاد میکنیم مقاله اوالانچ چیست؟ را در بلاگ والکس مطالعه کنید.
بنیانگذاران
اوالانچ، توسط لابراتوارهای آوا (Ava Labs) که بنیانگذاران آن پروفسور دانشگاه کرنل (Cornell University)، امین گون سیرر (Emin Gun Sirer) و دکترای علوم کامپیوتر، کوین سکنیچی (Kevin Sekniqi) و ماوفان یین (Maofan Yin) هستند، راهاندازی شد. امین گون سیرر (Emin Gun Sirer)، فردی کهنه کار در زمینه تحقیقات کریپتوگرافی است و ۶ سال قبل از انتشار وایت پیپر بیت کوین، یک ارز مجازی همتا به همتا (P2P) مفهومی را طراحی کرده است. او همچنین قبل از هک دائو (The DAO) در سال ۲۰۱۶، بر روی راه حلهای مقیاس پذیری بیت کوین و تحقیقات اتریوم کار کرده است. از همین تحقیقات، وایت پیپری به وجود آمد که منجر به تاسیس لابراتوارهای آوا (Ava Labs) در سال ۲۰۱۸ شد.
این پروژه در فوریه ۲۰۱۹، یک چرخه اولیه شامل سرمایه گذارانی همچون آندریسن هوروویتز (Andreessen Horowitz)، پلی چین (Polychain) و بالاجی سرینیواسان (Balaji Srinivasan) را به پایان رساند. اوالانچ، عرضه اولیه کوین خود را در سال ۲۰۲۰ در کمتر از ۲۴ ساعت پایان داد و از این فرآیند ۴۲ میلیون دلار جمع آوری کرد.
کاربرد ارز اوالانچ (AVAX)
اوالانچ، برای ایجاد و توسعه dAppهای مالی غیر متمرکز، داراییهای مالی و شبکههای بلاک چین استفاده میشود. این پروتکل برای شبکههای در مقیاس سازمانی و عمومی که میتوانند با مجموعهای از قوانین سفارشی در شبکه ایجاد شوند، بهینه شده است. اوالانچ، از EVM و ابزار توسعه دهنده اتریوم پشتیبانی میکند و دسترسی به محیطی بسیار انعطافپذیر و مقیاسپذیر برای توسعه دهندگان را آسان میسازد. کاربران میتوانند داراییهای مالی مانند ارزهای دیجیتال را در این پلتفرم معامله کنند. از توکن AVAX نیز برای حاکمیت شبکه، پرداخت هزینهها در شبکه، رای گیری و سهام، و به عنوان روش اصلی پرداخت در پلتفرم استفاده میشود.
ویژگی های مهم اوالانچ
اوالانچ، در تلاش است تا مشکل سه گانه بلاک چین (Blockchain Trilemma) که به بلاک چینها اجازه نمیدهد تا به درجه کافی از تمرکززدایی در مقیاس دست یابند را حل کند. این مشکل، کارمزد گس بالا مانند آن چه که در مورد اتریوم رخ میدهد را به همراه دارد. اوالانچ، برای حل این مشکل ۳ بلاک چین را طراحی کرده است:
X-Chain: برای ایجاد و مبادله توکنهای بومی AVAX و سایر داراییها استفاده میشود. این توکنها مانند استاندارد ERC-20 در اتریوم، از مجموعهای از قوانین استاندارد پیروی میکنند. X-Chain، از مکانیزم اجماع Avalanche استفاده میکند.
C-Chain: از قراردادهای هوشمند و برنامه های غیر متمرکز (dApps) میزبانی میکند. این چین، ماشین مجازی اوالانچ خود را شبیه به ماشین مجازی اتریوم (EVM) دارد که به توسعه دهندگان این امکان را میدهد تا dAppهای سازگار با EVM را فورک کنند. C-Chain، از مکانیزم اجماع آدم برفی (Snowman) استفاده میکند.
P-Chain: اعتبار سنجی شبکه را هماهنگ و زیر شبکههای فعال را ردیابی میکند. این چین، همچنین ایجاد زیر شبکههای جدید را ممکن میکند. زیر شبکهها، مجموعه از اعتباردهندهها هستند که مانند یک کارتل اعتبارسنجی عمل میکنند. هر زیر شبکه، میتواند چندین بلاک چین را اعتبار سنجی کند اما یک بلاک چین فقط توسط یک زیر شبکه تایید میشود. P-Chain، از مکانیزم اجماع آدم برفی (Snowman) استفاده میکند.
این تقسیم وظایف محاسباتی، توان عملیاتی بالاتر را بدون به خطر انداختن تمرکززدایی ممکن میسازد. بلاک چینهای خصوصی در شبکه، اعتباردهندههای زیر شبکه خود را ملزم میکنند تا به اندازه کافی و جغرافیایی غیرمتمرکز بوده یا با مقررات خاصی مطابقت داشته باشند. بر اساس این ساختار، اوالانچ قابلیت همکاری خود را با سایر بلاک چینهایی که مایل به ادغام با اکوسیستم Avalanche هستند، بهبود میبخشد. علاوه بر این، دو مکانیزم اجماع مختلف با در نظر گرفتن الزامات هر بلاک چین طراحی شدهاند و کارایی آنها را افزایش میدهند.
امنیت شبکه اوالانچ چگونه تامین میشود؟
آواکس (AVAX)، بر روی چین تبادل (X-Chain) که از مکانیزم اجماع اوالانچ پیروی میکند، مبادله میشود. بر خلاف اثبات کار یا اثبات سهام، مکانیزم اجماع اوالانچ دارای یک رهبر پردازش تراکنشها نیست تا توسط دیگران تایید شود. در عوض، تمام گرهها با استفاده از یک پروتکل گراف غیر چرخهای جهتدار (DAG) تراکنشها را پردازش و تایید میکنند. بدین ترتیب، تراکنشها به طور همزمان پردازش میشوند و نظرسنجی تصادفی اعتباردهندهها، صحت تراکنشها را با قطعیت آماری تضمین میکند. هیچ بلاکی در این مکانیزم اجماع وجود ندارد و همین موضوع امکان نهایی شدن فوری و بهبود چشمگیر سرعت بلاک چین را فراهم میکند.
چه مقدار کوین اوالانچ (AVAX) در گردش است؟
عرضه کل AVAX برابر با 720 میلیون توکن است که به شکل زیر توزیع میشود:
- ٪۲/۵ فروش اولیه (۱۰٪ در زمان راه اندازی شبکه اصلی و بقیه هر ۳ ماه یک بار آزاد میشود)
- ٪۳/۵ فروش خصوصی (۱۰٪ در زمان راه اندازی شبکه اصلی و بقیه هر ۳ ماه یک بار آزاد میشود)
- ٪۱۰ فروش عمومی (۱۰٪ در زمان راه اندازی شبکه اصلی و ۱۵٪ هر ۳ ماه یک بار و در یک دوره ۱۸ ماهه آزاد میشود.)
- ٪۹/۲۶ بنیاد (آزادسازی ۱۰ ساله)
- ٪۷ موقوفه جامعه (آزادسازی ۱۲ ماهه)
- ٪۰/۲۷ برنامه تشویقی شبکه آزمایشی (آزادسازی ۱ ساله)
- ٪۵ شرکای استراتژیک (آزادسازی ۴ ساله)
- ٪۲/۵ ایردراپها (آزادسازی ۴ ساله)
- ٪۱۰ تیم (آزادسازی ۴ ساله)
- ٪۵۰ پاداشهای سهامداری
خرید و فروش اوالانچ
اوالانچ نیازها برای خدمات مالی، محیطهای بلاک چین با قوانین سفارشی، برنامههای کاربردی و در عین حال مشکل مقیاس پذیری کاربران اتریوم برای توسعه dAppها را برطرف میکند. این شبکه مقیاس پذیری، انعطاف پذیری و حاکمیت غیر متمرکز را برای همه کاربران فراهم میکند. با توجه به محبوبیت بالای اوالانچ در امور مالی غیر متمرکز (DeFi)، خرید و فروش و معامله AVAX در صرافی های معتبر زیر Binance ،BTCEX ،OKX و Deepcoin انجام میشود. بازار ارز AVAX، در والکس نیز برای شما هموطنان ایرانی در دسترس است که از طریق آن میتوانید اقدام به خرید و فروش اوالانچ نمایید.
نحوه خرید از والکس
شما با عضویت در صرافی والکس میتوانید با سایر کاربران این پلتفرم معاملاتی به خرید ارز اوالانچ بپردازید. بنابراین اگر تاکنون در والکس عضو نشدهاید، در آن ثبت نام کنید. پس از احراز هویت، وارد بازار خرید اوالانچ (AVAX) شوید و با قیمت لحظهای و هماهنگ با بازارهای جهانی، معاملهی خود را انجام دهید. برای این کار میتوانید مراحل زیر را دنبال نمایید:
- در والکس یک حساب کاربری بسازید (ثبت نام در والکس).
- مدارک خود را آپلود کنید و مراحل احراز هویت را طی کنید.
- از طریق حساب بانکی، کیف پول ریالی خود را شارژ کنید.
- به صفحه معاملات ارزهای دیجیتال بروید و سفارش خرید ارز اوالانچ را ثبت کنید.
نحوه خرید با موبایل
خرید ارز اوالانچ در موبایل کاملاً مشابه خرید آن از وبسایت والکس است. پس از دانلود و نصب اپلیکیشن موبایل والکس از اپ استورهای معتبر، برنامه را اجرا کنید. بعد از ثبت نام و احراز هویت با وارد کردن اطلاعات حساب کاربری، وارد بخش بازارها شوید. پس از انتخاب بازار AVAX و بررسی قیمتهای لحظهای مطابق با بازارهای جهانی، میتوانید سفارش خرید ارز AVAX را با پایه ریالی یا دلاری ثبت کنید.
نحوه فروش در والکس
کافی است با وارد کردن آدرس کیف پول ارز اوالانچ والکس در ولت شخصی خود، میزان ارز مدنظرتان را به والکس انتقال داده و آن را در بازار AVAX والکس بفروشید. شما همچنین میتوانید برای آن مقدار ارز AVAX که قبلاً از والکس خریداری کردهاید و کماکان در کیف پول این صرافی است، سفارش فروش ثبت کنید و آن را در والکس بفروشید.
مزایای خرید و فروش اوالانچ از والکس
- امکان خرید و فروش ارز اوالانچ در تمامی روزهای هفته به صورت ۲۴ ساعته
- امکان معامله ارز دیجیتال AVAX به صورت ریالی و یا مبادله جفت ارز با تتر و بیت کوین
- پشتیبانی ۲۴ ساعته والکس در ۷ روز هفته
روش کسب اوالانچ رایگان
کاربران شبکه اوالانچ، با مشارکت در مدیریت شبکه و حفظ ثبات آن، پاداش و توکن رایگان AVAX دریافت میکنند. از طریق AVAX Faucets و در بسیاری از اپلیکیشنها نیز میتوانید در ازای تبلیغات، دعوت افراد، لایک، بازی و غیره AVAX رایگان دریافت کنید.
کارمزد معامله اوالانچ (AVAX)
خرید و فروش ارز اوالانچ در صرافی والکس شامل کارمزد است که برای پرداختهای درون شبکهای از کاربر دریافت میشود.
کارمزد خرید: به صورت پلکانی از ۰/۴ درصد آغاز شده و با افزایش حجم معاملات طی مدت زمان ۳ ماه، تا ۰/۲ درصد کاهش پیدا میکند.
کارمزد فروش: به صورت پلکانی از ۰/۴ درصد آغاز شده و با افزایش حجم معاملات طی مدت زمان ۳ ماه، تا ۰/۲ درصد کاهش پیدا میکند.
کارمزد برداشت: کارمزد برداشت از کیف پول والکس برای اوالانچ در شبکه اسمارت چین 0/003 AVAX است.
کارمزد واریز: بر اساس ترافیک شبکه و صرافیهای مختلف، این مبلغ بین ۰ تا ۰/۵۷۰۷۷۶ AVAX میتواند متغیر است.
کارمزد انتقال: بین دو کیف پول در صرافی والکس رایگان است.
روش نگهداری
اوالانچ، مشابه سایر رمز ارزهای موجود در بازار، قابلیت ذخیرهسازی طولانیمدت یا کوتاهمدت در کیف پول را دارد. بهترین کیف پولها جهت نگهداری این ارز دیجیتال عبارت اند از:
کیف پول سختافزاری: لجر نانو اس (ledger nano s)، لجر نانو ایکس (ledger nano x) و ترزور (Trezor).
کیف پول نرمافزاری: متامسک (MetaMask)، تراست ولت (Trust Wallet) و اوالانچ ولت (Avalanche Wallet).
کیف پول صرافی والکس: کیف پول صرافی والکس، یکی از امنترین راههای ذخیره و نگهداری اوالانچ در بازار ارزهای دیجیتال است.