قیمت استلار

Stellar (XLM)

قیمت تتری

0.23671

قیمت تومانی

16,685

تغییرات ۲۴ ساعته

٪6.81

رتبه جهانی

26

قیمت امروز استلار

ارز دیجیتال استلار توکن بومی یکی قدیمی‌ترین ارزهای دیجیتال است که با ارزش بازار حدود ۴,۰۷۶,۷۹۳,۴۷۳ دلار در جایگاه ۲۶ در جدول رمزارزها بر اساس مارکت کپ قرار گرفته است. قیمت هر استلار امروز، ۱ آذر ۱۴۰۳ برابر با ۱۶,۶۸۵ تومان معادل ۰.۲۳۶۷۱ تتر است و نسبت به ۲۴ ساعت گذشته ۲.۹۵ درصد افزایش یافته است. شما در این صفحه می‌توانید نرخ استلار را به صورت لحظه‌ای همگام با بازار جهانی مشاهده کنید.

نام رمزارز:استلار
رتبه در بازار:26
تغییرات ۲۴ ساعته:

٪6.81

قیمت دلاری:0.23671 $
قیمت تومانی:16,685 تومان
حجم معاملات (۲۴h):190,465 تومان
حجم کل بازار:4,076,793,473 $
ارز در دسترس:50,001,786,911 XLM
حداکثر ارز قابل عرضه:50,001,786,911 XLM
ارز در گردش:29,973,140,953 XLM

استلار (Stellar) یک شبکه پرداخت مبتنی بر بلاکچین است که امکان نقل و انتقال و ذخیره پول را به صورت سریع و با هزینه کم برای کاربران فراهم می‌کند. استلار به عنوان ارزان‌ترین و سریع‌ترین ابزار برای پرداخت‌های بین‌المللی شناخته می‌شود؛ اکثر شرکت‌های فعال در حوزه پرداخت بین‌المللی مانند وسترن یونیون (Western Union)، کارمزدهای بالایی دریافت می‌کنند و تراکنش‌های آنها زمان‌بر است. هدف استلار برطرف کردن این مشکلات است. رمزارز بومی این شبکه، لومن با نماد اختصاری XLM است که برای نقل و انتقال و پرداخت کارمزد تراکنش‌ها در شبکه استلار به کار می‌رود.

ارز دیجیتال استلار چیست؟

لومن (Lumen) با نام اختصاری XLM، رمز ارز اختصاصی شبکه استلار است. XLM قابل استخراج نیست و از مکانیزم اجماع جدیدی به نام SCP یا Stellar Consensus Protocol استفاده می‌کند که مبتنی بر مدل قرارداد فدرال بیزانس (FBA) است. در این مدل، نودها می‌توانند میزان اعتماد خود به گره‌های دیگر را تعیین کنند. بنابراین نودها به دسته‌های مختلف تقسیم شده و هر دسته می‌تواند تراکنش‌ها را تایید کند و اعتبارسنجی همه این دسته‌ها نیز معتبر است. این موضوع باعث افزایش سرعت شبکه استلار می‌شود.

بنیان‌گذار Stellar

بنیان‌گذار شبکه استلار، شخصی با نام جد مک کالب (Jed McCaleb) است که در سال ۲۰۱۳ به علل مختلفی از پروژه ریپل (Ripple) جدا شد. یکی از دلایلی که مک کالب را از ادامه همکاری با ریپل (XRP) دور کرد، علاقه او به فراهم کردن یک بستر همه‌گیر در مورد پرداخت بین‌المللی بود. او در نهایت با کمک شخصی به نام جویس کیم (Joyce Kim)، پروژه استلار را راه‌اندازی کرد.

هدف مک کالب همیشه بر این منطق استوار بود که بتوان با استفاده از ارزهای دیجیتال، ارزهای فیات مختلف را به یکدیگر تبدیل کند؛ همچنین، باید به نحوی عمل کرد که دیگر خبری از اصطکاک روش‌های پرداخت سنتی در کار نباشد. مک کالب هم‌اکنون به عنوان معمار ارشد استلار فعالیت می‌کند.

مزایای کوین XLM

ارز استلار مزایای زیر را دارد: 

  • سرعت بالای تراکنش
  • پشتیبانی از ارزهای فیات مختلف
  • کارمزد بسیار پایین
  • قابلیت استفاده برای پرداخت‌های خرد
  • دور زدن تحریم‌ها 
  • ارائه خدمات بانکی به شهروندان کشورهای تحت تحریم یا در حال توسعه

نحوه عرضه ارز XLM چگونه است؟

در زمان راه‌اندازی شبکه استلار در سال ۲۰۱۵، مجموعا ۱۰۰ میلیارد XLM عرضه شد. اما در سال ۲۰۱۹، طبق رای هولدرهای این کوین، سقف عرضه ارز استلار به ۵۰ میلیارد واحد محدود شد.

عرضه کوین‌های استلار بستگی به میزان دارایی کاربران دارد؛ میزان عرضه این شبکه به‌صورت هفتگی محاسبه می‌شود و ارزهای جدید بین کاربرانی که بیش از ۰.۰۵ درصد از کل ارزهای موجود در شبکه را در اختیار دارند،‌ به نسبت توزیع می‌شود. 

کاربردهای ارز XLM

پررنگ‌ترین کاربرد ارز استلار در حوزه پرداخت‌های بین‌المللی است. ارز استلار دقیقا شبیه به یک کاتالیزور در معاملات پولی، ارزی و سیستم بلاکچین ایفای نقش می‌کند. با استفاده از استلار می‌توان هزینه‌های گزاف تبدیل ارزهای ارزشمند به ارزهای کم‌ارزش و بالعکس را برای همیشه از میان برداشت. ارز استلار باعث تسهیل دسترسی کاربران به اکوسیستم پرداخت هم می‌شود؛ چرا که با اتصال به این شبکه می‌توان به یک اینترنت پایدار دست یافت و دچار مشکلات قطعی سیستم نبود.

همچنین یکی از مهم‌ترین کاربردهای استلار مربوط به دور زدن تحریم‌ها است. کشورهای در حال توسعه معمولا با تحریم‌های اقتصادی روبه‌رو هستند و امکان دسترسی به شبکه‌های معروف از جمله وسترن یونیون را ندارند.

شبکه استلار چطور کار می‌کند؟

استلار یک شبکه پرداخت است که برای کامل بودن سیستم خود آلت کوین XLM ‌را توسعه داده است. این کوین به عنوان یک ارتباط‌دهنده بین ارزهای مختلف کار می‌کند؛ زیرا برای تبدیل ارزهای فیات و دیگر ارزهای دیجیتال به یکدیگر، کاربران نیاز به ارز استلار دارند. در واقع این کار به منظور تسریع و تسهیل مبادلات مالی در بلاکچین شکل گرفته است.

بلاکچین استلار عملکردی مانند پلتفرم انتقال پول بین‌المللی پی پال دارد؛ اما با سرعتی بالاتر و کارمزدهایی به مراتب کم‌تر از آن. در چنین سیستم‌های غیرمتمرکزی، به‌دلیل آن‌که که دو طرف معامله روی یک شبکه تبادل انجام می‌دهند،‌ مبلغ کارمزد بسیار پایین است.

در این شبکه کاربران از طریق حساب بانکی، حساب خود را شارژ می‌کنند. مبلغ واریز شده به حساب این شبکه به‌عنوان اعتبار کاربر در نظر گرفته می‌شود و از طریق این اعتبار کاربر می‌تواند به حساب دیگران پول انتقال دهد و همچنین فرایندهای پرداخت را انجام دهد.

ویژگی‌های شبکه استلار

شبکه استلار چند ویژگی مهم دارد که آن را از بلاکچین‌های رقیب مجزا می‌کند:

  • کارمزد پایین: کارمزدها در سیستم‌های بانکی مثل پی‌پل بالاست. البته در دنیای رمزارزها نیز کارمزد شبکه‌های اتریوم و بیت کوین به دلیل ازدحام کاربران، مستعد افزایش است. اما این مشکل در استلار وجود ندارد؛ زیرا کارمزدها همیشه ثابت و به اندازه ۰/۰۰۰۰۱ XLM است.
  • همکاری با شرکت‌های فین‌تک: تعداد بسیار اندکی از پروژه‌های بلاکچینی توانسته‌اند به حوزه فین تک ورود کنند. چند سال پیش استلار با همکاری IBM، جریانی با عنوان World Wire را راه‌اندازی کردند که امکان تراکنش‌های وسیع‌تر را برای موسسات مالی فراهم می‌کرد.
    امکان رای‌گیری کاربران برای شرکت در سرمایه‌گذاری‌ها: کاربرانی که دارنده ارز استلار هستند، می‌توانند در مورد پروژه‌هایی که شبکه می‌خواهد در آنها سرمایه‌گذاری کند، رای بدهند.
  • پشتیبانی از سیستم معاملات چند ارزی: استلار به طور همزمان از چندین ارز فیات و رمزارز پشتیبانی می‌کند. کاربر مبدا می‌تواند حساب خود را به دلار شارژ کند و کاربر مقصد مبلغ را برای مثال به یورو یا بیت کوین تحویل بگیرد. در این مبادله سیستم به‌طور خودکار و با کم‌ترین کارمزد و در مدت زمانی بسیار کوتاه تبدیل ارز را انجام می‌دهد.

امنیت شبکه استلار چگونه تامین می‌شود؟

استلار از مکانیزم اجماع SCP استفاده می‌کند. این سیستم دسترسی نهادهای بیگانه به شبکه را به صفر می‌رساند. به عبارت ساده‌تر، هیچ نهادی نمی‌تواند به صورت حداکثری قدرت تصمیم‌گیری را در استلار داشته باشد. این پروتکل قدرتمند دارای ویژگی‌های زیر است:

  • تاخیر حداقلی تراکنش‌ها
  • مدیریت غیرمتمرکز شبکه
  • امنیت قدرتمند به خاطر استفاده از سیستم Asymptotic Security

تاریخچه استلار

جد مک کالب در سال ۲۰۱۴ پس از آن‌که با سایر توسعه‌دهندگان پروژه ریپل دچار اختلاف نظر شد، تصمیم به راه‌اندازی پروژه ارز دیجیتال استلار گرفت. شبکه استلار به منظور توسعه و ایجاد یک شبکه قدرتمند و مطمئن برای پرداخت‌های بین‌المللی راه‌اندازی شد و سال ۲۰۱۵ به صورت رسمی به عنوان یک سیستم جدی برای اتصال به شبکه پرداخت جهانی معرفی شد.

کدنویسی پروژه جدید مک‌کالب در ابتدا بسیار شبیه به کدهای نوشتاری Ripple بود و همه پروژه او را یک فورک از شبکه ریپل می‌دانستند. اما پس از کش و قوس‌های متعدد و برگزاری دادگاه میان او و توسعه‌دهندگان ریپل، استلار توانست در سال ۲۰۱۵ با یک به‌روزرسانی بزرگ، این شباهت را به‌طور کلی از بین ببرد و دیگر کسی نمی‌توانست ادعا کند که استلار یک انشعاب از ارز دیجیتال ریپل است.

معاملات ارز دیجیتال استلار در سال ۲۰۱۴ آغاز شد. طی این سال‌ها قیمت XLM فراز و فرودهای بسیاری را تجربه کرده، اما به‌طورکلی در یک روند صعودی بلند مدت قرار داشته است. استلار از زمان عرضه خود تاکنون سقف قیمتی ۰.۸۸ دلار و کف قیمتی ۰.۰۰۰۴۸ دلار را به ثبت رسانده است. در نمودار بالا، قیمت آنلاین استلار از ابتدای فعالیت خود تاکنون قابل مشاهده است.

با گذشت بیش از ده سال از عمر شبکه استلار، قیمت ارز دیجیتال استلار همواره در یک روند صعودی در حال حرکت بوده است. با توجه به عرضه محدود XLM ، کاربردهای گسترده توکن استلار و سابقه موفق آن در جذب سرمایه‌گذاران، انتظار می‌رود قیمت استلار در سال ۲۰۲۴ سقف قیمتی جدیدی را ثبت کند.

قیمت آنلاین استلار در صرافی ارز دیجیتال والکس

صرافی ارز دیجیتال والکس یکی از اولین و معتبرترین پلتفرم‌های رمزارز در ایران است که از معاملات استلار در دو پایه بازار تتر و تومان پشتیبانی می‌کند. قیمت استلار به تومان امروز ۱ آذر ۱۴۰۳ برابر با ۱۶,۶۸۵ تومان معادل ۰.۲۳۶۷۱ تتر در بازار والکس همگام با بازار جهانی معامله می‌شود. همچنین حجم معاملات این رمزارز در بازار جهانی طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۹۰,۴۶۵ بوده است. شما می‌توانید پس از ثبت نام و احراز هویت در وب‌سایت والکس، فرایند خرید استلار را آغاز کنید.

نمودار قیمت استلار (1 آذر 1403)

تحلیل استلار

دیدگاه‌ها

دیدگاه خود را درباره استلار به اشتراک بگذارید.
برای ارسال نظر، ثبت نام کنید

آ.غ

6 روز پیش

بنظرتون ارز خوبیه؟



آ.غ

6 روز پیش

خفنه ارزش حمایت داره



آ.غ

6 روز پیش

خفنه و ابنده خوبی داره



صفحه 1 از 1

بازگشت سرمایه استلار


بازگشت سرمایه
میزان بازدهی با ۱۰ میلیون تومان سرمایه‌گذاری

+2.07٪

10,207,000تومان

خرید از صرافی والکس با خیال راحت

نقدشوندگی سریع

برداشت ریالی در کمتر از ۱ دقیقه

کارمزد صفر درصد

خرید و فروش آنی بدون کارمزد

۱۲۰+ رمزارز قابل معامله

معتبرترین ارزهای بازار کریپتو

مورد اعتماد جامعه کریپتو

بیش از یک میلیون کاربر فعال

از جدیدترین تغییرات قیمت باخبر شوید.
  • دریافت رایگان تغییرات قیمت روزانه
  • اطلاع از جدیدترین اخبار استلار

جدیدترین اخبار متاورس

اخبار متاورس

۱ بیت‌کوین جایزه؛ والکس اسپانسر دیجی‌کالا در بزرگ‌ترین حراج ایران

صرافی والکس به‌عنوان حامی رسمی بزرگترین حراج سال در دیجی‌کالا، همراه شما در رویداد ویژه بلک فرایدی است.

۴ رویداد مهم اقتصادی در آمریکا که می‌تواند این هفته بر بازار کریپتو تأثیر بگذارد

بازار کریپتو متاثر از چندین داده اقتصادی آمریکاست که در این هفته باید منتظر آنها باشیم. این رویدادهای مهم اقتصادی این پتانسیل را دارند که بر احساسات معامله‌گران و سرمایه‌گذاران و در نتیجه بر استراتژی‌های معاملاتی تأثیر بگذارند.

بیت کوین از ۸۱ هزار دلار عبور کرد!

صعود قوی آخر هفته قیمت بیت کوین به ۸۱٬۰۰۰ دلار می‌تواند سوخت بیشتری به روند قیمت فعلی در اتریوم و سایر آلت کوین‌ها بیفزاید. ساعاتی پیش، کندل هفتگی بیت کوین، صعودی، پرقدرت و در قیمت ۸۹٬۳۷۰ دلار گذشت. بالاترین رقم ثبت شده برای بیت کوین در زمان نگارش، ۸۱٬۷۳۰ دلار است.