قیمت CTSI

قیمت کارتزی

Cartesi (CTSI)
قیمت جهانی ($)
0.13
قیمت تومانی
7,913
تغییرات ۲۴ ساعته
٪8
رتبه جهانی
310

قیمت امروز کارتزی

ارز دیجیتال کارتزی متعلق به یک پلتفرم توسعه برنامه‌های غیرمتمرکز به همین نام است که با ارزش بازار ۱۱۱,۷۹۸,۰۹۱ دلار در جایگاه ۳۱۰ جدول رمزارزها بر اساس مارکت کپ قرار گرفته است. قیمت هر کارتزی امروز، ۲۹ شهریور ۱۴۰۳ برابر با ۷,۹۱۴ تومان معادل ۰.۱۳ تتر است و نسبت به ۲۴ ساعت گذشته ۷.۷۷ درصد افزایش یافته است. شما در این صفحه می‌توانید نرخ کارتزی را به صورت لحظه‌ای همگام با بازار جهانی مشاهده کنید.

نام رمزارز:کارتزی
رتبه در بازار:310
تغییرات ۲۴ ساعته:

٪8

قیمت دلاری:0.13 $
قیمت تومانی:7,913 تومان
حجم معاملات (۲۴h):2,941,161 تومان
حجم کل بازار:111,798,091 $
ارز در دسترس:1,000,000,000 CTSI
حداکثر ارز قابل عرضه:1,000,000,000 CTSI
ارز در گردش:830,611,039 CTSI

کارتزی، یک پلتفرم لایه دوم برای توسعه برنامه‌های غیرمتمرکز و قراردادهای هوشمند است. این شبکه از فضای لینوکس برای حل محاسبات پیچیده استفاده می‌کند. در واقع Cartesi سعی دارد تا برای توسعه برنامه‌های غیرمتمرکز بستری مناسب را فراهم کند و برای این کار از یک ساید چین در قالب لینوکس استفاده کرده است.

ارز CTSI، یک توکن بر مبنای استاندارد ERC-20 و مبتنی بر بلاکچین اتریوم است. کاربران شبکه می‌توانند از این توکن برای پرداخت هزینه کارمزد و فعالیت در پلتفرم استفاده کنند. همچنین هولدرهای ارز کارتزی می‌توانند با سپرده‌گذاری دارایی‌های خود در پلتفرم، به کسب سود بپردازند.

معرفی پروژه کارتزی

کارتزی (Cartesi) به‌عنوان یک پلتفرم لایه دو فعالیت می‌کند. به عبارت دیگر کارتزی روی لایه اصلی بلاکچین اجرا نمی‌شود، بلکه روی لایه بالای آن قرار دارد. Cartesi برای راه‌اندازی و اجرای قراردادهای هوشمند از یک محیط امن مبتنی بر لینوکس پشتیبانی می‌کند. این پروژه قصد دارد برنامه‌نویسی قرارداد هوشمند را توسعه دهد و برای رسیدن به این هدف، کارتزی به توسعه‌دهندگان اجازه داده تا کدنویسی را با استفاده از پشته‌های نرم‌افزاری انجام دهند. این فرایند در محیطی خارج از بلاکچین، در لینوکس و بدون از بین بردن تمرکززدایی انجام می‌شود. با این قابلیت، اپلیکیشن‌های غیر متمرکزی که در این شبکه در حال توسعه هستند، می‌توانند در محیط‌های دیگر نیز اجرا شوند.

ارز دیجیتال CTSI

ارز دیجیتال CTSI به‌عنوان توکن اختصاصی شبکه Cartesi شناخته می‌شود. این ارز منحصربه‌فرد سعی دارد با استفاده از فناوری رول آپ خوشبینانه (Optimistic Rollups) هزینه‌های بالای کارمزد را کاهش دهد. همچنین کارتزی قصد دارد قراردادهای هوشمند را به سطحی بالاتر از کارایی و امنیت برساند.

ارز دیجیتال CTSI نقشی اساسی در اکوسیستم این شبکه ایفا می‌کند. این توکن مانند یک سازمان غیرانتفاعی برای شبکه عمل کرده و این قابلیت را دارد که منابع مالی مورد نیاز تیم توسعه‌دهنده پروژه را تامین کند. کاربران شبکه کارتزی می‌توانند برای انجام تراکنش‌ها از این توکن استفاده کنند. ضمن اینکه کارمزد تراکنش‌ها و پرداخت‌هایی که با این توکن انجام می‌شود به اپراتورهای نود واریز می‌شود.

چه مقدار توکن کارتزی (CTSI) در گردش است؟

طبق داده‌های ارائه شده، سقف عرضه توکن کارتزی ۱,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ واحد است و در حال حاضر بیش از ۸۲۰ میلیون توکن آن در گردش است. نحوه عرضه کارتزی عبارت است از:

  • ۱۰٪: فروش عمومی
  • ۵٪: فروش خصوصی
  • ۱۵٪: تیم پروژه
  • ۲.۱۱٪: مشاوران
  • ۲: فروش بذری
  • ۴۰.۲۲٪: ذخیره بنیاد
  • ۲۵٪: استخراج
  • ۰.۶۷٪: فروش استراتژیک

کاربردهای ارز دیجیتال CTSI

ارز دیجیتال CTSI دارای نقش مهمی در پلتفرم Cartesi است و علاوه‌بر کمک به فعالیت شبکه، برای کاربران این پلتفرم نیز سودمند است. کاربردهای مهم ارز دیجیتال کارتزی عبارتند از:

کارمزد تراکنش: کاربران پلتفرم CTSI با استفاده از توکن بومی این شبکه می‌توانند کارمزد تراکنش‌های خود را پرداخت کنند. این کارمزد به‌عنوان هزینه انتقال و ذخیره‌سازی داده‌ها از کاربران دریافت شده و به نودهای شبکه پرداخت می‌شود.

استیکینگ: کاربران کارتزی می‌توانند با سپرده‌گذاری در شبکه و استیکینگ، در پلتفرم مشارکت داشته باشند و پاداش دریافت کنند.

محاسبات چالشی: شبکه Cartesi از توکن بومی شبکه برای به چالش کشیدن نتایج محاسباتی ارسال شده در بلاکچین استفاده می‌کند. این عملکرد تقریباً مشابه عملکرد مکانیسم خروج (Exit Mechanism) است و اجرای صحیح برنامه را تضمین می‌کند. همچنین این ویژگی باعث می‌شود تا از بروز رفتار مخرب در شبکه جلوگیری شود.

ویژگی های مهم کارتزی

ویژگی‌های ارز دیجیتال کارتزی که باعث تمایز آن نسبت به سایر پروژه‌ها می‌شود، عبارتند از:

مقیاس‌پذیری: این شبکه مقیاس پذیری بالایی دارد؛ به این صورت که محاسبات پیچیده شبکه Cartesi در فضایی خارج از زنجیره اصلی انجام می‌شود. همین امر باعث افزایش بیش از ۱۰۰۰۰ برابری سرعت شبکه شده است.

تمرکز زدایی: شبکه کارتزی از الگوریتم اجماع اثبات سهام پیروی می‌کند. همین امر باعث شده این پلتفرم کاملا غیرمتمرکز عمل کند.

برنامه‌نویسی: این پلتفرم به توسعه‌دهندگان این امکان را می‌دهد تا با استفاده از ابزارهای متن باز، برنامه‌های خود را در شبکه طراحی و توسعه دهند. همچنین این شبکه از زبان‌های رایج برنامه‌نویسی از جمله C++ ،Python و SQLite پشتیبانی می‌کند.

امنیت: شبکه Cartesi از امنیت بالایی برخوردار است و کاربران می‌توانند با اطمینان در این پلتفرم فعالیت کنند.

قابلیت جابجایی: شبکه کارتزی یک بلاکچین مالتی‌چین است و از تمام زنجیره‌های ماشین مجازی اتریوم (EVM) پشتیبانی می‌کند. بنابراین کاربران می‌توانند به راحتی در سایر زنجیره‌ها فعالیت کنند.

تاریخچه و بنیان‌گذاران کارتزی

پروژه کارتزی در سال ۲۰۱۸ تاسیس شد و اکنون به‌عنوان ارائه دهنده یکی از ارزهای دیجیتال محبوب بازار شناخته می‌شود. بنیان‌گذاران و موسسان اصلی آن، چهار فرد متخصص در زمینه برنامه نویسی و طراحی نرم افزار هستند.

  • آگوستو تکسیرا (Augusto Teixeira): آگوستو پیشینه طولانی در ریاضیات دارد و او اکنون مدیر ارشد علمی پروژه Cartesi است.
  • اریک دی مورا (Erick de Moura): اریک، بنیان‌گذار و مدیرعامل شرکت کارتزی است. او مدرک کارشناسی ارشد رشته علوم کامپیوتر و مهندسی برق را از دانشگاه کالیفرنیا (UCLA) دریافت کرد. اریک پیش از تاسیس Cartesi، تجربه کار به‌عنوان توسعه‌دهنده و طراح نرم افزار در شرکت‌های مختلف را داشته است.
  • دیگو نهاب (Diego Nehab): نهاب، پیش از پیوستن به پروژه CTSI به‌عنوان محقق در مرکز رشد و توسعه مایکروسافت فعالیت می‌کرد و اکنون به عنوان مدیر ارشد فناوری در پروژه Cartesi حضور دارد.
  • کالین استیل (Colin Steil): کالین، هم بنیان‌گذار پروژه کارتزی است و به‌عنوان مدیر ارشد عملیات در این پروژه فعالیت دارد. او سابقه فعالیت به عنوان تحلیلگر، مدیر برنامه و مسئول سیستم‌های کسب و کار، در پروژه‌های مختلف را در رزومه خود دارد.

معاملات ارز دیجیتال کارتزی در آوریل سال ۲۰۲۰ آغاز شد. طی این سال‌ها هرچند قیمت CTSI فراز و فرودهای زیادی را تجربه کرده، اما در نگاهی کلی در یک روند صعودی بلند مدت قرار داشته است. کارتزی از زمان عرضه خود تاکنون سقف قیمتی ۱.۷۵ دلار و کف قیمتی ۰.۰۲۷ دلار را به ثبت رسانده است. در نمودار بالا، قیمت آنلاین کارتزی از ابتدای فعالیت خود تاکنون قابل مشاهده است.

با گذشت بیش از چهار سال از عمر کارتزی، قیمت ارز دیجیتال کارتزی یک روند صعودی نسبی را طی کرده است. با توجه به استقبال صرافی‌ها از CTSI، امکانات شبکه کارتزی و پذیرش آن از سوی توسعه‌دهنده‌های دپ، انتظار می‌رود قیمت کارتزی در سال ۲۰۲۴ سقف قیمتی جدیدی را ثبت کند.

قیمت آنلاین کارتزی در صرافی ارز دیجیتال والکس

صرافی ارز دیجیتال والکس یکی از اولین و معتبرترین پلتفرم‌های رمزارز در ایران است که از معاملات کارتزی در دو پایه بازار تتر و تومان پشتیبانی می‌کند. قیمت کارتزی به تومان امروز ۲۹ شهریور ۱۴۰۳ برابر با ۷,۹۱۴ تومان معادل ۰.۱۳ تتر در بازار والکس همگام با بازار جهانی معامله می‌شود. همچنین حجم معاملات این رمزارز در بازار جهانی طی ۲۴ ساعت گذشته ۲,۹۴۱,۱۶۱ دلار بوده است. شما می‌توانید پس از ثبت نام و احراز هویت در وب‌سایت والکس، فرایند خرید کارتزی را آغاز کنید.

نمودار قیمت کارتزی (تتری)

تحلیل کارتزی

بازگشت سرمایه کارتزی


بازگشت سرمایه
میزان بازدهی با ۱۰ میلیون تومان سرمایه‌گذاری

+6.82٪

10,682,000تومان

خرید از صرافی والکس با خیال راحت

نقدشوندگی سریع

برداشت ریالی در کمتر از ۱ دقیقه

کارمزد صفر درصد

خرید و فروش آنی بدون کارمزد

۱۲۰+ رمزارز قابل معامله

معتبرترین ارزهای بازار کریپتو

مورد اعتماد جامعه کریپتو

بیش از یک میلیون کاربر فعال

از جدیدترین تغییرات قیمت باخبر شوید.
  • دریافت رایگان تغییرات قیمت روزانه
  • اطلاع از جدیدترین اخبار کارتزی
Bitcoin
63,393.51تتر
Ethereum
2,466.39تتر
Tether
58,864تومان
٪0.00
Notcoin
0.0078تتر
Dogecoin
0.10تتر
Altlayer
0.11تتر
Solar
0.27تتر
Degen
0.0038تتر
٪32.05
cat in a dogs world
0.0054تتر
Burger Swap
0.46تتر

جدیدترین اخبار ارزهای دیجیتال

اخبار ارزهای دیجیتال

کارمزد فروش داگز صفر شد! کارمزد خرید و فروش تون در والکس کاهش یافت

صرافی والکس در آستانه لیست شدن توکن داگز تسهیلاتی را برای کاربران در نظر گرفته است. برای این منظور، فروش توکن داگز بدون کارمزد خواهد بود.

مصاحبه ترامپ و ایلان ماسک؛ به بیت کوین و کریپتو اشاره‌ای نشد!

بامداد امروز، مصاحبه ترامپ وا ایلان ماسک بیش از ۱ میلیون شنونده در پلتفرم X را به خود جذب کرد. در حالی که در بازارهای پیش‌بینی در یک مقطع زمانی بیش از ۶۰٪ احتمال وجود داشت که ترامپ در طول مصاحبه به دارایی‌های دیجیتال اشاره کند، در این رویداد ۲ ساعته از بیت کوین و کریپتو صحبتی نشد.

نتایج نظرسنجی نات کوین؛ آیا استخراج NOT دوباره راه‌اندازی می‌شود؟

پروژه نات کوین در راستای شعار خود که می‌گوید «جامعه همه چیز است»، در کانال رسمی نات کوین اکسپلور (Notcoin Explore) اقدام به نظرسنجی از کاربران خود کرده است.

دانلود اپ ارز دیجیتال
صرافی wallex
دانلود اپلیکیشن والکسبرای جامعه کریپتویی ایران
برای دانلود اسکن کنید:
دانلود اپ والکس
صفحه instagram والکس
instagram
پیج اینستاگرام والکس۱۰۰ هزار فالوور
  • مطالب آموزشی
  • جوایز ماهانه
  • تحلیل‌ همه رمزارزها