بیت کوین در آستانه انفجار! کاهش نرخ بهره فدرال رزرو و تحلیل قیمت بیت کوین
پس از کاهش نرخ بهره فدرال رزرو آمریکا به ۰.۵ درصد، قیمت بیت کوین به ۶۲/۶۰۰ دلار رسید. برخی تحلیلگران اما هشدار دادند که این حرکت ممکن است بر بازار سهام آمریکا تأثیر منفی بگذارد.
به گزارش والکس و به نقل از کوین تلگراف، تحلیلگران بازار به این تغییر قیمت و کاهش نرخ بهره چندان خوشبین نیستند. تاریخ نشان داده که چنین کاهشهای نرخ بهره در گذشته با افتهای بزرگ در بازار همراه بوده است. معاملهگران نگران هستند که این اقدام به جای حمایت از بازارها، نشاندهنده بحران باشد.
کاهش نرخ بهره و تاثیر آن روی قیمت بیت کوین
برنده فعلی بازار با این تصمیم فدرال رزرو، بدون شک بیت کوین است. قیمت بیت کوین تنها یک ساعت پس از اعلام خبر کاهش نرخ بهره، به بالای ۶۱ هزار دلار رسید. این رشد پس از تصمیم بانک فدرال برای کاهش ۰.۵ درصدی نرخ بهره رخ داد،. این اقدام باعث شد تا پوزیشنهای شورت بیتکوین به ارزش ۱۲۸ میلیون دلار در طی ۲۴ ساعت منحل شوند.
معاملهگر معروف، Jelle، در پلتفرم X اشاره کرد که بیتکوین بهتدریج در حال عبور از سطح مقاومت است.
“در بالای سطح ۶۲,۵۰۰ دلار، شرایط بسیار سازندهتر به نظر خواهد رسید و توقفهای بالای ۶۵,۰۰۰ دلار دیگر ایمن نخواهند بود. پایان سپتامبر جالب خواهد بود.”
این تحلیل به افزایش بیشتر قیمت بیتکوین و خطراتی که در صورت ادامه روند صعودی ممکن است پیش بیاید، اشاره میکند.
تاثیر کاهش نرخ بهره بر بازار
شاخص دلار آمریکا (DXY) نوساناتی را تجربه کرد. ابتدا افزایش یافت اما سپس سودهای خود را از دست داد و به سطح حمایت قبلی بازگشت.
معاملهگر معروف، Aksel Kibar، در آخرین تحلیل خود در پلتفرم X بیان کرد:
“در لبه حمایت قرار دارد. شکست این سطح میتواند منجر به حرکت سریع به سمت ۹۶ شود.”
آرتور هیز، مدیرعامل سابق BitMEX، توجه خود را به تصمیمات بانک ژاپن در مورد نرخ بهره که قرار است در ۲۰ سپتامبر اعلام شود، معطوف کرد. او پیشنهاد داد که قدرت ین ژاپن میتواند بر عملکرد قیمت بیتکوین تأثیرگذار باشد.
تحلیلگران اما هشدار میدهند شرایط بازار در آینده چندان مساعد نخواهد بود. چرخههای کاهش نرخ بهره که با کاهش ۰.۵ درصدی آغاز میشوند، در نهایت به ضررهای بازار سهام آمریکا منجر میشوند. به عنوان مثال، در سال ۲۰۰۱ بازار ۳۱% و در سال ۲۰۰۷ بازار ۲۶% افت کرد. این تحلیل تناقضی را میان پیام خوشبینانه فدرال رزرو و کاهش ۵۰ واحدی نرخ بهره در زمان بحرانها میبیند .
“فدرال رزرو همچنان میگوید اقتصاد قوی است و انتظار فرود نرم دارند، اما تصمیمات سیاستی آنها گویی نشان از بحران دارد. این موضوع جور در نمیآید.”
باید دید که این تصمیم فدرال رزرو در نهایت به سود معاملهگران خواهد بود یا خیر!