اخبار ارزهای دیجیتال

JP Morgan: آمریکا باید از خروج سرمایه از بازار کریپتو جلوگیری کند

بانک آمریکایی JP Morgan، با درخواست مقرراتی برای صنعت کریپتو از دولت آمریکا پس از دعاوی ظالمانه کمیسیون بورس و اوراق بهادار (SEC)، صدای خود را به گوش قانونگذاران رسانده است.

به گزارش والکس و به نقل از cryptonomist، به گفته این بانک، بزرگترین ریسک در زمانی است که این صنعت میلیاردها دلار را پردازش می‌کند، و این سرمایه به بازارهای دیگر خارج از ایالات متحده منتقل می‌شود.

JP Morgan گفت:

اگر آمریکا مقررات رمزارزی را ارائه نکند، صنعت ارزهای دیجیتال به خارج از این کشور مهاجرت خواهد کرد.

به نظر نمی‌رسد که JP Morgan اقدامات قانونی اخیر کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا در برابر صرافی‌های رمزارزی را به خوبی پذیرفته باشد و از دولت برای ارائه مقررات اختصاصی برای این صنعت درخواست کرده است.

بدین ترتیب، بزرگ‌ترین بانک جهان با سرمایه‌ بازار ۴۱۳ میلیارد دلاری، طرف خود را انتخاب کرده و به حمایت از صنعت ارزهای دیجیتال در راستای آینده‌ای با محوریت ایالات متحده می‌پردازد.

به طور ویژه، پس از حملات کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا به صرافی‌های بایننس و کوین‌ بیس (Coinbase)، نیاز به برقراری یک چارچوب قانونی برای جلوگیری از انتقال سرمایه رمزارزی به خارج از کشور بیش از پیش احساس می‌شود.

در یک گزارش تحقیقاتی که هفته گذشته منتشر شد، JP Morgan گفت که پس از اتفاقاتی که افتاد، «توسعه یک چارچوب جامع در مورد چگونگی تنظیم صنایع رمزارزی و مسئولیت‌های مرتبط با کمیسیون بورس و اوراق بهادار و کمیسیون معاملات آتی کالاها (CFTC) ضروری شده است».

جی پی مورگان

تیم تحلیلگران مالی این بانک، که زیر نظر مشاور حقوقی نیکولاوس پانیگیرتزوگلو (Nikolaos Panigirtzoglou) قرار دارد، بر این باور است که نمی‌توان با اطمینان مطلق مشخص کرد که کدام ارزهای دیجیتال تحت عنوان «اوراق بهادار» قرار می‌گیرند و این کار آسانی نیست. این مسئله در دعاوی SEC بسیار مطرح شده است.

کمیسیون فدرال بسیاری از رمزارزهای با مارکت کپ بالا را که در صرافی‌های فعال آمریکایی لیست شده‌اند به عنوان اوراق بهادار در نظر می‌گیرد و وضعیت عملیاتی آنها را پیچیده می‌کند.

بسیاری از صرافی‌ها و ارائه دهندگان خدمات رمزارزی که خدمات خود را در خاک آمریکا ارائه می‌دهند، به دلیل ترس از اقدامات قانونی عقب‌نشینی کرده‌اند.

نام‌های برجسته‌ای نظیر Crypto.com ،Robinhood و Etoro از جمله آنها هستند.

تا زمانی که راهکارهای شفاف و واضحی برای اپراتورهای رمزارزی پیدا نشود، این دست از فعالیت‌ها احتمالاً به سرعت به سوی قوانین متفاوت و نهادهای غیرمتمرکز جابجا خواهند شد.

شاید این همان هدف SEC باشد: نمی‌داند که می‌تواند در جنگ پیروز شود، اما می‌خواهد آن را تا جایی که ممکن است ادامه دهد تا آسیب‌های دائمی مانند سلب اعتماد سرمایه‌گذاران بر این صنعت وارد کند.

گنسلر

SEC نمی‌خواهد مقررات ارزهای دیجیتال را در آمریکا تنظیم کند

علیرغم JP Morgan، به نظر می‌رسد که SEC می‌خواهد با عبور از کانال‌های قانونی و تکیه بر قوانین قدیمی که بیش از ۹۰ سال پیش تصویب شده‌اند، مانع از تدوین مقررات اختصاصی برای صنعت کریپتو شود.

با وجود اینکه چنین چیزی گاهی اوقات مضحک است، اما به‌ نظر می‌رسد هدف کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا با دقت برنامه‌ریزی شده است: محدود کردن پیشرفت صنعت رمزارزی برای تسهیل ورود CBDC.

پشت این اعمال عجیب، باید توضیحی از ریشه‌های سیاسی وجود داشته باشد.

در همین راستا، بسیاری خواستار اخراج گری گنسلر (Gary Gensler) از سمت ریاست SEC شده‌اند و اینگونه مخالفت خود را نشان داده‌اند.

هرچه زمان می‌گذرد فشار بر روی رییس SEC بیشتر می‌شود. از ماه نوامبر، گنسلر به دلیل ناتوانی در مدیریت بحران مالی ۸ میلیارد دلاری FTX، مجبور شده است اقدامات خود را مورد بازبینی قرار دهد.

اما اکنون، پس از اینکه مشخص شد او سابقه کاندیدایی برای همکاری با بایننس را داشته، دوباره در کانون توجه قرار گرفته است.

در روزهای اخیر، شایعاتی پخش شده بود که رییس SEC، همه این آشفتگی‌ها را فقط برای انتقام گرفتن از CZ، مدیر عامل صرافی بایننس، به راه انداخته است.

این مرد اکنون در گوشه پرتگاه قرار گرفته و اگر می‌خواهد تخت پادشاهی خود را حفظ کند دیگر نمی‌تواند مرتکب اشتباهی شود.

دیدگاه شما به بهبود مطالب والکس کمک می‌کند.

به این مطلب چه امتیازی می‌دهید؟

میانگین امتیارها: ۰ / ۵. مجموع آرا: ۰

منبع
cryptonomist
علاقمند به بلاک چین و رمزنگاری - معامله‌گر بازارهای مالی
نوشته های مشابه
اشتراک در
اطلاع از
guest
ایمیل شما نمایش داده نمی شود
0 دیدگاه
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
دکمه بازگشت به بالا