اتحادیه بلاکچین خاورمیانه، آسیا و آفریقا در ابوظبی شروع به کار کرد
این اتحادیه از حمایت برخی از بزرگترین صرافیهای ارز دیجیتال برخوردار است
اتحادیه جدیدی در زمینه بلاکچین و ارزهای دیجیتال در منطقه آزاد اقتصادی ابوظبی آغاز به کار کرد. هدف از تاسیس این اتحادیه، کمک به توسعه بلاکچین و اکوسیستم کریپتو در منطقه خاورمیانه، شمال آفریفا و آسیاست.
به گزارش والکس و به نقل از Coin Telegraph، اتحادیه بلاکچین و ارز دیجیتال خاورمیانه، آفریقا و آسیا (MEAACBA)، به شکل رسمی در تاریخ ۸ نوامبر در بازار جهانی ابوظبی (ADGM)، که منطقه آزاد اقتصادی در قلب این شهر است، آغاز به کار کرد. این منطقه خاص برای حمایت از رشد شرکتهای حوزه فینتک در امارات متحده عربی ایجاد شده است.
این اتحادیه غیرانتفاعی به دنبال ارائه راهکارهای رگولاتوری، خلق فرصتهای تجاری و سرمایهگذاری در بخش آموزش به منظور حمایت از رشد صنعت ارزهای دیجیتال است.
راهبری این اتحادیه بر عهده Jehanzeb Awan است که ریاست هیات مدیره آن را بر عهده دارد. آوان بنیانگذار شرکت مشاورهای در حوزه ریسک بینالملل است.
دیگر اعضای حامی این اتحادیه شامل ریچارد تنگ (Richard Teng)، مدیر بخش خاورمیانه و شمال آفریقا بایننس، استوارت ایستد (Stuart Isted)، مدیر خاورمیانه و آفریقای صرافی Crypto.com و اولا دودین (Ola Doudin)، مدیر ارشد صرافی BitOasis است.
آوان اظهار داشت که امیدوار است این سازمان رویکردی مشارکتی و مبتنی بر جامعه کاربری برای رشد بیشتر صنعت در منطقه MENA ایجاد کند و «مزایای گستردهای برای این فضای بسیار پویا و هیجانانگیز در پی داشته باشد.»
وی افزود:
این صنعت از این اتحادیه منتفع خواهد شد زیرا مکانیزمی برای هماهنگی بین قانونگذاران، سازمانهای دولتی، بانکها، شرکتهای حقوقی، مالیاتی و مشاورهای برای رسیدگی به چالشهای مهم را فراهم خواهد کرد.
احمد جاسم الذابی (Ahmed Jasim Al Zaabi)، رییس ADGM نیز اظهار داشت که MEAACBA به ایجاد حوزه مالی مترقیتر در منطقه کمک میکند.
راهاندازی MEAACBA در حالی انجام میشود که سازمان تنظیم مقررات خدمات مالی (FSRA) – نهاد تنظیمکننده مالی منطقه آزاد اقتصادی ADGM – مجموعهای از «دستورالعملهای راهنما» را در مورد رویکرد خود برای گذر از پیچیدگیهای نظارتی منتشر کرد.
گفته میشود که این دستورالعمل با رویکردی دوستدار ارزهای دیجیتال تهیه شده است و در عین حال با برخی از استانداردهای بینالمللی سختگیرانه سازمان ملل در مورد مبارزه با پولشویی (AML) و تامین مالی تروریسم (CFT) مطابقت دارد.
بر اساس یک مطالعه اخیر، منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا (MENA)، سریعترین بازار ارزهای دیجیتال در حال رشد در جهان است. در طول ۱۲ ماه از جولای ۲۰۲۱ تا ژوئن ۲۰۲۲، حجم معاملات در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا به ۵۶۶ میلیارد دلار رسید که نسبت به سال قبل ۴۸ درصد افزایش داشته است.
مورد استفاده از ارزهای دیجیتال در بسیاری از این بازارهای نوظهور به شکل حفظ پس انداز و پرداخت حواله برای مقابله با اثرات تورم در اقتصادهای بیثبات است.