ضرر صدها میلیون دلاری فروشنده های اتریوم و چند آلت کوین دیگر در پی جهش قیمت آنها

از دیروز و در پی رشد قیمت بیت کوین و متعاقب آن جهش ۲۱ درصدی قیمت اتریوم، حدود ۸۰۰ میلیون دلار در موقعیتهای فروش ETH و نیز کاردانو، دوج کوین و برخی آلت کوینهای دیگر لیکویید شده است. عددی که از سال ۲۰۲۳ بیسابقه بوده و میتواند حاوی پیامهای مهمی درباره آینده کوتاهمدت بازار باشد.
خلاصه خبر:
در پی رشد قابل توجه قیمت اتریوم، کاردانو و دوج کوین در دو روز گذشته، حدود ۸۰۰ میلیون دلار در پوزیشنهای اهرمی شورت این سه آلت کوین، لیکویید شده است.
بالاترین لیکوییدیشن پوزیشنهای شورت اتریوم از سال ۲۰۲۳
در پی رشد ۲۱ درصدی قیمت اتریوم از دیروز، حدود ۷۵۰ میلیون دلار در پوزیشنهای فروش یا شورت این رمزارز، لیکویید شده است. این اتفاق زمانی رخ میدهد که صرافی، موقعیت تریدر را به دلیل نداشتن وثیقه کافی برای ادامه پوزیشن بهصورت اجباری میبندد و وثیقه اولیه نیز صفر میشود. این، بزرگترین ضرر فروشندههای اتریوم از سال ۲۰۲۳ محسوب بهحساب میآید.
به دنبال اتریوم که یکی از بهترین عملکردها را در بین آلت کوینها از دیروز از خود نشان داده، دوج کوین و کاردانو نیز با رشد قیمت ۱۱ و ۹ درصدی خود، فروشندهها را دچار ضررهای قابل توجهی کردهاند.
دادهها نشان میدهند که اکثر این موقعیتها در دو صرافی بایننس و OKX بسته شدهاند. البته بر اساس دادههای CoinGlass همه این تسویه حسابها مربوط به موقعیتهای شورت نبوده و حدود ۱۶ درصد آنها نیز شامل موقعیتهای لانگ بودهاند.
بهنظر میرسد که توافق تجاری بین آمریکا و بریتانیا و افزایش امیدها به توافق بین آمریکا و چین که در ابتدا سبب رشد قیمت بیت کوین شد، اکنون بازار آلت کوینها را نیز وارد یک فاز صعودی کرده باشد.
آخرین باری که فروشندهها چنین ضرر بزرگی را تجربه کردند، مارس ۲۰۲۵ بود. در آن زمان، بیت کوین با صعود خود به ۹۳ هزار دلار، خرسها را با ۵۵۰ میلیون دلار ضرر روبهرو کرد. از طرف دیگر از دیروز حدود ۳۷۵ میلیون دلار نیز در قراردادهای آتی فروش بیت کوین لیکویید شده که نشاندهنده تقویت احساسات مثبت درباره ادامه روند صعودی فعلی است.
لازم به ذکر است که دو روز پیش، آپدیت پکترا اتریوم نیز پس از ماهها انتظار نهایی شد. به اعتقاد برخی کارشناسان این آپدیت میتواند یکی از دلایل رشد انفجاری قیمت ETH باشد. از نظر تاریخی، این جهشهای ناگهانی معمولا با شروع روندهای بلندمدت و البته با خطر اصلاحهای کوتاهمدت و حتی شدید همراه بوده است.