بلاگ والکس اخبار ارزهای دیجیتالیوان دیجیتال برای نخستین بار در معاملات اوراق بهادار به کار گرفته شد

یوان دیجیتال برای نخستین بار در معاملات اوراق بهادار به کار گرفته شد

یوان دیجیتال ارز دیجیتال ملی چین
خلاصه مطلب

برای نخستین بار، شهروندان ساکن در محدوده طرح آزمایشی استفاده از یوان دیجیتال می‌توانند به کمک این ارز ملی، اوراق بهادار خریداری نمایند.

بر اساس گزارش نشریه مالی دولتی China Securities Journal، شرکت سوچو (Soochow) که در حوزه اوراق بهادار فعال است، برای نخستین بار پرداخت از طریق یوان دیجیتال (e-CNY) را برای کاربران اپلیکیشن موبایل خود فعال کرد. این اولین مورد استفاده از این پول دیجیتال برای خرید و فروش اوراق بهادار در کشور چین است.

به گزارش والکس و به نقل از Forkast، این قابلیت تازه شرکت سوچو با همکاری با بانک چین (Bank of China) فراهم شده است و به سرمایه‌گذاران این اجازه را می‌دهد تا به محصولات ساختاریافته مدیریت ثروت به کمک یوان دیجیتال دسترسی داشته باشند.

بانک مرکزی کشور چین (PBOC)، ذخایر ارز دیجیتال ملی خود را در محاسبات M0 [کل ارز در گردش با احتساب ذخایر بانکی و ارز فیات] سال ۲۰۲۲ در نظر گرفت. بنا بر اعلام این نهاد در ۱۱ ژانویه، ۱۳.۶۱ میلیارد یوان دیجیتال (معادل با حدود ۲ میلیارد دلار) در جریان طرح آزمایشی استفاده از این پول دیجیتال در سطح شهرهای از پیش تعیین شده در حال گردش است. این مقدار، معادل با ۰.۱۳ درصد از کل ارز در گردش کشور چین است.

علی شعبانی

علی شعبانی

علاقه‌مند به ساختارهای غیرمتمرکز، دیفای و آزادی مالی

no comments اولین نفری باشید که نظر خود را به اشتراک می‌گذارید!
تغییرات قیمت در ۲۴ ساعت اخیر
بیت کوین
بیت کوین BTC
105876.19 $ % -1.35
تون کوین
تون کوین TON
2.8 $ % -4.83
اوالانچ
اوالانچ AVAX
17.15 $ % -4.58
کاردانو
کاردانو ADA
0.54 $ % -5.59
ترون
ترون TRX
0.28 $ % -0.16
سولانا
سولانا SOL
147.06 $ % -6.013
بایننس کوین
بایننس کوین BNB
645.32 $ % -1.9
اتریوم
اتریوم ETH
2422.4 $ % -2.83
دیگه از اخبار کریپتو جا نمون! کافیه والکس رو توی گوگل نیوز دنبال کنی تا همیشه از آخرین و مهم‌ترین اتفاقات کریپتو باخبر باشی. عضویت در خبرنامه
google news