نحوه معامله در تریدینگ ویو؛ راهنما و آموزش کامل ابزارهای معاملاتی TradingView

معاملهگران و به طور کلی، تریدرها برای موفقیت در سرمایهگذاری و معاملات خود نیاز دارند تا از چارتها و جدولهای بسیاری برای تجزیهوتحلیل وقایع آینده بازار استفاده کنند. بررسی نحوه معامله در تریدینگ ویو یکی از همان روشهایی است که میتواند به تریدرها در این حوزه کمک بسیار ویژهای کند. به طور کلی، با آموزش معامله در تریدینگ ویو میتوان از یک نرمافزار نموداری مبتنی بر سرمایهگذاری استفاده کرد که به صورت تخصصی برای سرمایهگذاران و تریدرها ساخته شده است. اطلاعات اولیه و استفاده از نمودارهای ابتدایی، به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار میگیرد. اما برای استفاده از تمامی ویژگیهای این برنامه، باید نحوه کار در تریدینگ ویو را تجربه کرد. این ابزار کمک میکند تا خرید ارزدیجیتال را با دید بهتری انجام دهید.
فهرست مطالب
سایت تریدینگ ویو TradingView
برای اینکه بدانیم، سایت تریدینگ ویو از چه ویژگیهایی برخوردار است، لازم است تا در ابتدا، بدانیم این برنامه دقیقا چیست و به چه هدفی راهاندازی شده است. تمامی کاربرانی که برای تجربه نحوه معامله در تریدینگ ویو اقدام میکنند، از یک ویژگی بسیار مهم این پلتفرم بهرهمند میشوند؛ ویژگی و قابلیتی که امکان پیشبینی قیمت کریپتوکارنسیها یا ارزهای دیگر و قدرت تجزیهوتحلیل را به صورت دقیق هدیه میدهد.
اگر وارد این سایت شوید، تصویری از یک کوهنورد خواهید دید که به دره پایین پای خود، زل زده است؛ در کنار این تصویر، هم یک جمله با عنوان Look First نوشته شده است. همه این نشانهها بیانگر آن است که مجموعه TradingView، قابلیت دید عمیق بازارهای مختلف سرمایهگذاری و همچنین، قدرت محاسبه و پیشبینی قبل از اقدام را برای شما به ارمغان میآورد. با یادگیری نحوه معامله در تریدینگ ویو، میتوان از نرمافزاری بهره برد که با جمعآوری و غربال کردن اطلاعات سهام بازارهای آنلاین و معامله ارز دیجیتال، دید گسترده و وسیعی از سرمایهگذاری را ارائه خواهد داد.
تمامی ابزارهایی که با تکیه بر تریدینگ ویو به دست میآیند، به کاربران و تریدرها این امکان را میدهد تا آنها با تحلیلهای نموداری و دقیق، قابلیت سرمایهگذاری و ترید کردن سودآور را داشته باشند. به عبارت دیگر، استفاده از نمودارها و قابلیتهای این پلتفرم دقیقاً مثل این میماند که شما بخواهید از یک ارتفاع بلند بپرید و با استفاده از یک سری ابزار، مطمئن شوید که پس از سقوط، روی یک مکان ایمن فرود میآیید و دچار آسیب نخواهید شد.
آغاز فعالیت تریدینگ ویو
ژوئن سال ۲۰۱۲ بود که به عنوان یک پلتفرم اجتماعی برای معاملهگران، سرمایهگذاران و به طور کلی، تریدرها ارائه شد. این پلتفرم با تکیه بر زبان برنامهنویسی یا اسکریپت خود، امکان سفارشیسازی کردن نمودارها و شاخصها را برای کاربران فراهم میکرد. این سفارشیسازی باعث میشد تا کاربران بتوانند تمامی شاخصهای مورد نظر خودشان را داشته باشند؛ برای مثال، اگر یکی از تریدرهای بازار فارکس وارد این پلتفرم میشد، میتوانست تمامی شاخصها و به دنبال آن، تمامی نمودارهای تحلیل فارکس را در دستان خود داشته باشد.
به دلیل تطبیقپذیری و سهولت کاربری این پلتفرم، بسیاری از تریدرها و شرکتهای نرمافزار مالی، از تریدینگ ویو به عنوان گزینهای ایدهآل یاد میکنند. البته ناگفته نماند که یکی از نقاط منفی این پلتفرم این است که اکثر کارگزاریهای بزرگ هنوز به صورت مستقیم با تریدینگ ویو وارد معامله و همکاری نشدهاند و به نوعی، آن را (هنوز) به رسمیت نمیشناسند.
کاربران میتوانند با تریدینگ ویو، به مفاهیم جدید دست پیدا کنند و نوسانات بالا و پایین بازار را مورد بررسی قرار بدهند. همچنین، امکان بررسی نتایج نمودارها، همکاری با معاملهگران دیگر، چت کردن و همچنین، تمرین معاملات به صورت هوشمند هم از جمله قابلیتها و ابزاری است که معامله در تریدینگ ویو به همراه خواهد داشت.
تریدینگ ویو چگونه کار میکند؟
از جمله ویژگیهای دیگری که کاربران را برای یادگیری نحوه معامله در تریدینگ ویو ترغیب میکند، حجم انبوه اطلاعات بازارهای مختلف است. حتی جالبتر، این است که کاربران پیش از آموزش تریدینگ ویو هم میتوانند از بخش عمدهای از این اطلاعات که در صفحه اول سایت وجود دارد، استفاده کنند. برای مثال، همین که شما وارد صفحه اصلی سایت میشوید، علاوه بر آن عکس و جملهای که در موردشان صحبت کردیم، با چند تحلیل کوتاه در رابطه با BTC، USD/ETH، EUR/USD و یا BTC/USD مواجه خواهید شد که میزان نوسان یا تغییر قیمتی آنها به صورت سبز (افزایش) یا قرمز (کاهش) مشخص شده است.
هنگامی که شما برای معامله در تریدینگ ویو اقدام میکنید و از ویژگیهای پرمیوم آن بهرهمند میشوید، به انجمن اصلی پلتفرم، تحلیل تکنیکال و نمودارهای ویژه آن هم دسترسی خواهید داشت. با ثبت نام در تریدینگ ویو و برخورداری از اکانت پرمیوم تریدینگ ویو میتوان از هشدارها و تجزیهوتحلیلهای شاخصها و نمودارهای سهام بازار مطلع و آگاه شوید. البته همانطور که گفته بودیم، تنها نقطهضعف برجسته این پلتفرم در حال حاضر، محدودیت همکاری آن با کارگزاران مختلف است. هماکنون، این مجموعه تنها با کارگزاران زیر در ارتباط است:
- Merrill (از طریق CQG API)
- Modalmais
- Alor
تریدینگ ویو با کارگزاریهای مختلف فارکس هم در ارتباط و همکاری متقابل است و میتوان روی آن بخش از دنیای سرمایهگذاریها هم حساب ویژهای باز کرد.
مزایا و معایب تریدینگ ویو
در ادامه برای بررسی و آشنایی بیشتر لازم است مزایا و معایب پلتفرم مالی تریدینگ ویو را با هم بشناسیم.

مزایا تریدینگ ویو:
- رقابت را در بازارهای مالی به واسطهی ابزار تخصصی آسانتر میکند.
- میتوان از تحلیلها و سبک معاملاتی تریدرهای بزرگ از این طریق الگوبرداری کرد.
- بهترین نوع نمودار را به سادهترین شکل ممکن در اختیار کاربران قرار میدهد.
- اطلاعات موجود در سایت قابل اطمینان است؛ زیرا قبل از انتشار چندین سازمان معتبر آنها را بررسی میکنند.
- کارشناسان این وبسایت برای ارائه تحلیل از ابزارهای فوقپیشرفته استفاده میکنند.
- ابزار کامل برای رسم نمودار و قابلیت اشتراکگذاری آن با دیگران.
- دسترسی به حجم زیادی از اطلاعات و تحلیلهای حرفهای با قابلیت فیلتر کردن آنها برای دسترسی آسانتر.
معایب تریدینگ ویو:
- قیمت بالا برای نسخههای غیر رایگان.
- عدم ارائه اطلاعات لازم برای ترید کردن روزانه.
- گزارشهایی از ضعف در گزینهی ذخیرهسازی نمودارها.
کاربردهای اکانت تریدینگ ویو
شاید این پرسش در ذهن شما پیش آمده باشد که اصلا آموزش معامله در تریدینگ ویو چه فایدهای دارد و چه کاربردهایی را میتوان از این پلتفرم و ابزارهایش انتظار داشت. برای به درک نحوه معامله در تریدینگ برسیم و بدانیم کاربرد آن دقیقا چیست، لازم است تا با ویژگیهای مهم این پلتفرم آشنا شوید. استفاده از اکانت TradingView چند ویژگی مهم دارد که به صورت مشخص، ضرورت استفاده از این پلتفرم را توضیح میدهند:
نمودارهای HTML5
تریدرها میتوانند با توجه به نیاز خود، نمودارهای سادهای برای ردیابی یک یا دو سهام ایجاد کنند. همچنین، امکان رسم و ایجاد نمودارهای گویا که بازارهای سهام مختلف و متنوع را ردیابی میکنند هم از جمله قابلیتهای این پلتفرم است.
ارسال هشدارهای ویژه از سوی سرور
کاربر تریدینگ ویو، نیازمند تنظیم هشدارهایی میشود که شرایط خاص بازار یا وضعیتی ویژه از معیارهای تعیینشده توسط کاربران را اعلان میکند. به طور کلی، ۱۲ وضعیت ویژه برای تنظیم هشدار وجود دارند که میتوان آنها را به وجود آورد. برای مثال، اگر یک تریدر، شاخصی تعیینشده (مثل مقایسه USD با BTC) را در حالتی مشخص قرار دهد، با تغییر وضعیت مورد نظر، هشدارهای ویژهای به گوشی موبایل یا اکانت او اعلان خواهند شد. این اعلانها باعث میشوند که تریدر، چند قدم از وضعیت نامطلوب جلوتر باشد و بتواند از ضررهای احتمالی بگریزد.
نمایشگر سهام
یکی دیگر از کاربردهای تریدینگ ویو، چیدن سهام مورد نظر بر اساس معیارهای معینشده توسط تریدر است. همچنین، با استفاده از تریدینگ ویو و زبان برنامهنویسی مخصوص آن که Pine script نام دارد، میتوان نمودارها، خط روند و شاخصهای خود را از همان ابتدا به وجود آورد.
تمرین تجارت و معاملهگری
همانطور که گفته بودیم، یکی از ویژگیهای این پلتفرم، امکان تمرین کردن تریدها یا معاملات بازارهای مختلف است. کاربران مبتدی میتوانند بدون صرف هزینه یا خرید سهام، چند معامله تمرینی را در تریدینگ ویو انجام دهند تا به قول معروف، قِلِق کار دستشان بیاید.
دسترسی به صرافیها
بسته به نوع برنامه مورد نظر، میتوان به بیش از ۵۰ صرافی مختلف در سراسر جهان دسترسی داشت.
ارتباط با معاملهگران فعال
یکی دیگر از مزایای آموزش و استفاده از نحوه معامله در تریدینگ ویو، این است که میتوان در جمع تریدرهای فعال و موفق قرار گرفت و نظرات آنها بهرهمند شد.
ارائه پایگاه دادهها و اطلاعات انبوه
علاوه بر اطلاعات بسیار جامع و کاملی که در رابطه با سهام هر بازار وجود دارد، میتوان از یک صفحه مخصوص برای کسب آگاهی در رابطه با نحوه کار در این پلتفرم هم برخوردار شد.
نحوه ثبت نام در سایت تریدینگ ویو و کار با آن
پیش از معامله در تریدینگ ویو، لازم است تا در سایت آن ثبت نام کنید. برای این کار هم لازم است تا به صفحه اصلی سایت، به آدرس www.tradingview.com بروید و روی گزینه Sign in که در سمت راست بالا صفحه قرار گرفته است، کلیک کنید. در ادامه، روی گزینه Sign up که در قسمت پایین صفحه قرار دارد، کلیک کنید. همچنین، شما میتوانید با استفاده از پروفایلهای صفحات اجتماعی خود، وارد شوید. در ادامه برای آموزش معامله در تریدینگ ویو با ما همراه باشید.

باز کردن نمودار در تریدینگ ویو
پس از ثبت نام در تریدینگ ویو، میتوانید وارد بخش طراحی و تحلیل نمودار شید. با کلیک روی گزینه Chart که در قسمت چپ بالای صفحه قرار دارد، نموداری را در تریدینگ ویو باز کنید. شما میتوانید، نمادها یا شاخصهای مورد نظرتان را با کلیک کردن روی قسمت چپ بالای صفحه تغییر دهید؛ این امکان، با تایپ کردن نماد یا شاخص مورد نظر هم امکانپذیر است.

در این بخش شما حتی میتوانید با جستجوی نماد مورد نظر، آن را به راحتی در فضای تریدینگ ویو پیدا کنید.

اگر خیلی حرفهای هستید و میخواهید در ادامه از امکانات بیشتر تریدینگ ویو بهرهمند شوید، میتوانید از اندیکاتور هم استفاده کنید. برای اینکه بتوانید اندیکاتور مورد نظرتان را روی نمودار پیاده کنید، کافی است که روی نماد fx در بالای نمودار کلیک کنید. با باز شدن منو، اندیکاتور را به نمودار اضافه میشود.

آشنایی با ابزارهای کاربردی تریدینگ ویو
همانطور که اشاره شد این پلتفرم ابزارها و بخشهای مختلفی دارد که در ادامه به معرفی و کاربردهای هرکدام میپردازیم.
نوار ابزار بالا

- Symbol Search: در این بخش که اولین گزینه در نوار ابزار بالای پنل است، میتوانید نماد دارایی مورد نظر خود برای مثال قیمت بیت کوین به دلار را انتخاب کنید. در قسمت جستجو این گزینه هم میتوانید بهراحتی نمادهای مورد ظر خود را تایپ و پیدا کنید.
- D: تایمفریمها (بازههای زمانی) از یک ثانیه تا یک ماه، در این قسمت قابل مشاهده هستند. نسخه رایگان تریدینگ ویو امکان شخصیسازی این بخش را ارائه نمیدهد. اما در صورت استفاده از نسخههای غیر رایگان، این بخش قابلیت شخصیسازی نیز دارد. بعد از شخصیسازی یک ستاره به این بخش اضافه میشود که با استفاده از آن میتوانید تایمفریم موردنظر خود را انتخاب کنید.
- Candles: میتوانید نحوه نمایش نمودارها را با سلیقهی خود تغییر دهید. در حالت پیشفرض نمودارها در وضعیت کندل استیک (Candlesticks) هستند که محبوبترین سبک نمایش میان تریدرهاست.
- Compare: در این قسمت میتوان چند نمودار را بر روی هم انداخت و نوسانات قیمت آنها را با هم مقایسه کرد. این بخش برای بررسی همبستگی قیمت چند ارز استفاده میشود. برای مثال میتوانید در کنار قیمت بیت کوین، قیمت اتریوم را نیز مشاهده و با بیت کوین مقایسه کنید.
- Indicators: گزینهی بعدی دکمهی اندیکاتور است. فهرست کامل اندیکاتورها در این بخش قرار میگیرد. با تایپ کردن نام اندیکاتور موردنظر خود میتوانید بهراحتی آن را پیدا کنید.
- Financials: این گزینه فهرستی از اندیکاتورهای مالی در اختیار کاربر قرار میدهد. تحولات قیمت را میتوان در کنار شاخصهای مالی با استفاده از این گزینه بررسی کرد.
- Templates: استفاده از قالبهای آماده و ذخیره شده اندیکاتور برای یک استراتژی خاص با این گزینه امکانپذیر است.
- Alert: دکمه هشدار گزینه بعدی این نوار ابزار است. میتوانید از این بخش برای تنظیم رسیدن ارز به قیمت مورد نظر خود استفاده کنید تا به چک کردن مداوم بازار نیاز نداشته باشید.
- Replay: گزینه پخش مجدد به کاربران امکان بررسی سوابق معاملات خود و استراتژیهای آنها در معاملات قبلی را میدهد. همچنین میتوان از این طریق یک روند خاص تحولات قیمت را با سرعت موردنظر مشاهده کنید.
- Layout: با استفاده از این گزینه میتوان از طریق تقسیم کردن پنجره به بخشهای مختلف، قیمت ارزهای مختلف یا تایمفریمهای مختلف را با یکدیگر مقایسه کرد. این بخش در حسابهای کاربری رایگان غیرفعال است و در نسخههای غیر رایگان تریدینگ ویو امکان مقایسه ۲، ۴ یا ۸ جفت ارز وجود دارد.
- Unnamed: گزینه بعدی بهنوعی دکمه Save یا ذخیره است. با استفاده از این گزینه کاربران میتوانند طرح یا Layout نمودار خود را ذخیره کنند. بهطور کلی تمامی موارد شخصیسازی شده را با این دکمه میتوان در نسخههای غیر رایگان ذخیره کرد (در صورتی که به اشتباه بدون ذخیره کردن از سیستم خارج شوید، سیستم بهطور خودکار تغییرات اعمال شده را ذخیره میکند). این آیکون نیز قابلیتهای مختلف خود را بر اساس نوع حساب کاربری ارائه میدهد.
- Chart Setting: کلید تنظیمات گزینه بعدی این نوار ابزار است. این آیکون گزینههای شخصیسازی متعددی را به کاربران ارائه میدهد. رنگ و ظاهر، منطقه زمانی، خطوط وضعیت، مقیاس و رویدادها برخی گزینههایی هستند که در این بخش قابل تغییر هستند. این تغییرات را میتوان در معاملات بعدی نیز بهکار گرفت.
- Full Screen: کاربر با گزینه تمام صفحه میتواند صفحهی نمودار با حداکثر اندازه بر روی نمایشگر خود مشاهده کند.
- Snapshot: با استفاده از آیکون دوربین میتوانید از صفحه خود عکس یا اسکرین شات بگیرید و اطلاعات خود را با این روش ذخیره کنید یا با دیگران به اشتراک بگذارید.
- Publish: با استفاده از این آیکون کاربران میتوانند تحلیلها یا معاملات شخصی خود را در شبکههای اجتماعی منتشر کنند و با دیگران در سایر کانالهای ارتباطی به اشتراک بگذارند.
نوار ابزار سمت چپ
- Profile: این بخش محل دستیابی به ایدههایی که تاکنون منتشر کردهاید، حسابهای کاربری که دنبال میکنید و ایدههای منتشر شدهی آنها، ایدههای دیگر تریدرها که پسندیدهاید و Help Center یا مرکز کمکرسانی است.
- Cursors: بخش انتخاب نوع نشانهگر (خط تیره، فلش، نقطه و … ). در صورت نیاز به پاک کردن تغییری که ایجاد کردهاید، باید نشانهگر پاک کن را انتخاب کنید.
- Trend line: این گزینه قلم پنل کاربری است. میتوان با استفاده از آن خط روند، خط افقی، سطح مقاومت یا حمایت و هر خط دیگری که نیاز دارید را رسم کنید.
- Gonn and Fibonacci: با این ابزار میتوان مواردی چون Pitchforks ،Schiff Pitchforks ،Gann boxes Gonn squares ،Gann Fib circles ،Fib spirals ،Fb Speed resistance ares را رسم کرد.
- Geometric shapes: این گزینه یک قلمو است که هنگام نیاز به اشکال هندسی و طرحهایی به جز خط مستقیم که با گزینهی Trendline tools قابل رسم است، به کمک شما میآید.
- Annotation tools: برای افزودن یادداشت یا دیدگاه بر روی نمودار استفاده میشود.
- Patterns: این گزینه به معنی الگوهای مخصوص برای برخی استراتژیهای ترید است.
- Prediction and Measurement: از طریق این آیکون میتوانید پوزیشنهای کوتاه و بلند مدت را بررسی کنید. همچنین تحولات قیمتی را در بازههای مختلف زمانی تجزیه و تحلیل کرده و اگر مایل بودید آنها را با دیگر کاربران به اشتراک بگذارید. این گزینه با تصاویر ساده، پیگیری قیمتها و سایر موارد را آسانتر میکند.
- Icons: گزینههای متعددی برای اضافه کردن به نمودار برای فهم دقیقتر و واضحتر دیده شدن آن در این بخش قرار گرفته است.
- Measure: خط کش، آیکون بعدی این بخش است که برای اندازهگیری دامنههای قیمت استفاده میشود.
- Zoom in: گزینهی بزرگنمایی.
- Magnet: تریدینگ ویو دو حالت آهنربایی ضعیف و قوی دارد. از این طریق میتوان برخی از بخشهای نمودار را بالا یا پایین کرد و محلهای باز و بسته شدن کندلها را جابهجا کرد.
- Stay in drawing mode: اگر یکی از ابزار ترسیمی را انتخاب کردهاید با استفاده از این گزینه میتوانید نشانگر خود را در همان حالت ترسیم نگهدارید و نیاز به انتخاب مجدد آن گزینه نیست.
- Lock all drawing tools: با استفاده از این گزینه میتوانید مواردی که ترسیم کردهاید را بر روی نمودار قفل کنید تا از تغییر اشتباهی یا حذف ناخواستهی آنها جلوگیری کنید.
- Hide/Show drawing tools: با انتخاب این گزینه میتوانید چیزهایی که بر روی نمودار ترسیم کردهاید یا نوشتههای خود را پنهان کنید و مجدداً به نمایش در بیاورید.
- Remove tools or indicators: اگر قصد دارید ترسیم یا اندیکاتوری را حذف کنید، از طریق این گزینه میتوانید این کار را انجام دهید.
نوار ابزار سمت راست

- Watch list: یکی از مهمترین و بهترین ابزارهای وبسایت تریدینگ ویو، گزینه واچ لیست است. در این بخش میتوانید لیستهای مختلفی از معاملات یا تنظیمات شخصی خود ایجاد کنید. توجه داشته باشید که حساب کاربری رایگان فقط امکان ایجاد یک لیست را به کاربران میدهد. گزینهی Details در این بخش بهمنظور مشاهدهی اطلاعات نمادی است که در بخش Symbol search آن را انتخاب کردهاید.
- Alerts: هشدارهایی در زمانهای خاص برای شما ارسال میشود که در این بخش قابل مشاهده هستنند. این هشدارها کاملاً قابل تنظیماند.
- News: تازهترین خبرها در رابطه با رمزارزهایی که سبد دارایی شما را تشکیل میدهند، در این بخش قابل مشاهده است.
- Data window: اطلاعاتی از قبیل درصد تغییر ارزش، حجم معاملات، بالاترین و پایینترین قیمت و سایر موارد اینچنینی در این بخش قابل مشاهده است.
- Hotlists: محل نمایش محرکهای اصلی بازار.
- Calendar: یک گزارش کامل طبق ترتیب زمانی از اخبار و اطلاعیههای مهم و دادههای حقیقی در مقابل تحلیلها و پیشبینیها.
- My ideas: یک فهرست از ایدههایی که کاربر منتشر میکند و همچنین گزینهای برای افزودن ایدهی جدید.
- Public chats: فهرستی از گفتوگوهای گذشته و در حال جریان که میتوانید با کلیک کردن روی هر کدام وارد آن بحث شوید.
- Private chat: محل مشاهده و انجام مکالمات خصوصی.
- Ideas stream: گزینهای برای مشاهده تمامی ایدههایی که منتشر شده و میشود. میتوان فهرست را بر اساس کسانی که مایل به دیدن ایدههای آنها هستید، فیلتر کنید.
- Notifications: مانند هر پلتفرم دیگر این بخش محل اعلام اتفاقاتی است که در پنل کاربری رخ میدهد.
- Order panel: در صورتی که به صرافی یا کارگزاری متصل شوید، این گزینه فعال میشود و از طریق آن میتوانید به گزینههای ترید دست پیدا کنید.
- DOM: این گزینه در صورت اتصال به کارگزاری یا صرافی فعال میشود. امکان مشاهده سطوح سفارش خرید یا سطوح قیمتی مختلف را فراهم میکند.
نوار ابزار پایین

- Stock Screener: اولین گزینه این نوار ابزار محلی برای جستجوی بازار هدف کاربران است. (سهام، فارکس، ارز دیجیتال و غیره)
- Text Notes: کاربران در این قسمت میتوانند نکات موردنظر خود را یادداشت کنند. بهنوعی دفترچه یادداشت پنل کاربری محسوب میشود.
- Pine Editor: در این بخش کاربر میتواند اندیکاتورها و استراتژیهای دلخواه خود را کدنویسی کند.
- Strategy Tester: این گزینه برای آزمایش استراتژیها و اندیکاتورها استفاده میشود.
- Trading Panel: این آیکون مخصوص اتصال به کارگزاریها یا صرافیهاست. در نظر داشته باشید که پلتفرم مورد نظر شما باید مجوزهای استفاده از تریدینگ ویو را صادر کرده باشد.
مقایسه تریدینگ ویو با متاتریدر
بدیهی است که مزایا و معایب مختلفی در نرمافزارهای تحلیل بازارهای مالی و ارزی نهفته شده است. همین امر باعث میشود که استفاده از هر نرمافزاری، خوبیهای خودش را داشته باشد. اگر اهل معامله و ترید کردن باشید، حتماً با نرمافزارهای دیگری به جز تریدینگ ویو هم کار کردهاید یا حداقل نام آنها را شنیدهاید. نرمافزارهای متاتریدر که در دو نسخه ۴ و ۵ عرضه شده است، یکی از همانهاست.
متاتریدر ۴ و ۵ از جمله رقبای تریدینگ ویو محسوب میشوند و ما در این بخش میخواهیم بدانیم که شیوه معامله در تریدینگ ویو بهتر است یا در نرمافزهای متاتریدر. یکی از مهمترین مزایایی که نرمافزارهای متاتریدر برای معاملهگران به وجود میآورند، دسترسی مستقیم به بازار بورس اوراق بهادار تهران است. ممکن است که بعضی از معاملهگران به این نتیجه برسند که چون متاتریدر میتواند دسترسی به بازار بورس تهران را فراهم کند، پس پلتفرم بهتری نسبت به گزینه دیگر محسوب میشود.
واقعیت اینجاست که تریدینگ ویو از جامعهای به مراتب حرفهایتری نسبت به متاتریدر بهرهمند است. این جامعه حرفهای باعث میشود که حضور و معامله در تریدینگ ویو در سطح بسیار بالاتری نسبت به سایر نرمافزارها صورت بپذیرد. شبکه Tradingview از معاملهگران بسیار حرفهای و قدرتمندی تشکیل شده است که تحلیل تکنیکال خود را به آسانی در اختیار سایر معاملهگران قرار میدهند و نکته جالب اینجاست که میتوان روی این تحلیلها حساب باز کرد.
انتخاب شما کدام است؟
بازارهای مالی، ارزهای دیجیتال و به صورت کلی، دنیای معاملات مالی و پولی به هیچعنوان شوخیبردار نیستند و باید با تکیه بر ابزارهای تخصصی آنها وارد معامله شد. یکی از ابزارهایی که میتواند به معاملهگران در حوزه تحلیلهای تکنیکال و مرور آمار کمک کند، نرمافزار Tradingview است. این نرمافزار از جمله پلتفرمهایی است که فرصتهای خوبی را برای معاملهگران فراهم میکند و میتواند به عنوان یک مشاور حرفهای و کاربلد عمل کند. تریدینگ ویو به دلیل برخورداری از کاربری آسان، بهترین و ایدهآلترین گزینه برای معاملهگران مبتدی است.
نمودارها، چارچوبهای زمانی مختلف، اندیکاتورها و جامعه حرفهای این نرمافزار باعث شده است که نحوه معامله در تریدینگ ویو حرفهای و لذتبخش باشد. شما هم میتوانید از همین حالا به بعد مثل یک معاملهگر یا تریدر حرفهای وارد بازارهای مختلف مالی و ارزی بشوید و با اعتمادبهنفس کامل، کسب درآمد داشته باشید. این مقاله به صورت مفصل در مورد نحوه معامله در تریدینگ ویو و بررسی قابلیتها و ویژگیهای آن بود. در ضمن، تمامی مراحل ثبت نام و دسترسی به اکانتهای مختلف این نرمافزار را هم در اختیار شما قرار دادیم تا به پاسخ سوال «چگونه در تریدینگ ویو معامله کنیم» برسید.