کیف پول کیپ کی؛ راه اندازی و استفاده از کیف پول سخت افزاری KeepKey

چقدر با کیف پول کیپ کی آشنا هستید؟ اگر یکی از فعالان حوزه کریپتوکارنسی هستید و بخشی از فعالیت روزانهتان به خرید و فروش ارز دیجیتال گره خورده است، بهخوبی با مفهوم کیف پول آشنا هستید.
هر سرمایه و رمزارزی که در دنیای ارز دیجیتال خریدوفروش میشود، دادهها و اطلاعاتی دارد که درون کیف دیجیتال نرم افزاری یا سخت افزاری نگهداری میشود. این کیف پولها باید مشخصاتی از جمله امنیت بالا، دسترسی آسان، حمایت از رمزارزهای اصلی بازار و … را داشته باشند تا توجه کاربران به استفاده از آنها جلب شود. هر کاربری در بدو ورود به بازار، اولازهمه با انواع رمزارزها آشنا میشود و بعد از شروع معامله نیازمند کیف پول امنی است که از سرمایهاش محافظت کند. به همین خاطر قرار است در این مطلب با ولت سخت افزاری آشنا شویم که در لیست ۳ کیف پول برتر دنیا قرار گرفته است. کیف پول سخت افزاری کیپ کی (KeepKey) موضوع مورد بحث ماست؛ پس با ما همراه شوید!
فهرست مطالب
کیف پول سخت افزاری چیست؟
سال ۲۰۱۳ از نوع جدیدی از کیفپول دنیای کریپتوکارنسی در سطح بینالمللی ظاهر شد که به کیف پولهای سخت افزاری (Hardware Wallet) معروف شد. این مدل کیف پول در اصل یک قطعه سخت افزار است که اطلاعات خصوصی و کلید شخص را حفظ کرده و هیچ ارتباطی با اینترنت ندارد. با این روش دیگر هکرها و اتکرهای سایبری نمیتوانند رمزارزها و اطلاعات شما را به سرقت ببرند. در نتیجه اطلاعات و دادههای شما بیشترین میزان امنیت را دارد. همچنین، کیف پولهای سخت افزاری به نحوی طراحی شده که حتی در صورت آلوده شدن به ویروسهای کامپیوتری هم امنیت بالایی خواهد.
از سال ۲۰۱۳ که این کیف پولهای جدید روانه بازار شد، توجه بسیاری از خریداران بازار به این گجتها جلب شد. اولین کیف پول سخت افزاری هم کیف پول ترزور (TREZOR) بود و کمی بعد از آن نوبت به رونمایی لجر نانو اس (Ledger Nano S) رسید تا پس از آن سومین کیف پول یعنی کیپ کی (Keepkey) روانه بازار شود.
در حال حاضر یعنی سال ۲۰۲۲ هم که کمپانیهای مختلفی کیف پولهای سرد تولید میکنند، این سه کیف پول در صدر انتخابهای معامله گران قرار گرفتند و به سختی معاملهگری حاضر میشود سراغ کمپانیهای دیگر برود.

معرفی کیف پول سخت افزاری کیپ کی (KeepKey)
کیف پول کیپ کی برای اولینبار در سال ۲۰۱۵ توسط دارین استانشفیلد (Darin Stanchfield) بهصورت بینالمللی معرفی شد. در حال حاضر دفتر مرکزی کیپ کی در امریکا است و همانطوری که گفتیم این مجموعه توانسته یکی از سه کیف پول سخت افزاری برتر دنیا باشد.
زمانی که کیف پول کیپ کی را سفارش دهید، اولین چیزی که توجه شما را جلب میکند، بستهبندی خلاقانه محصول است. بر اساس اعلام رسمی مجموعه کیپ کی هزینه زیادی برای طراحی بستهبندیهای این گجت کوچک، امن و کاربردی پرداخته است. در واقع بستهبندی به نوعی طراحی شده تا نشان دهد کاربر اولین شخصی است که بستهبندی کیف پول را باز میکند. این پکیجینگ برای جلب اعتماد کاربر و نشان دادن امنیت بالای دستگاه بهصورت نمادین طراحی شده است.
جعبه کیف پول کیپ کی شامل کیف پول سخت افزاری کیپ کی، یک عدد USB جهت اتصال کیف پول به سیستم، کارت برای بهخاطر سپردن جمله ریکاوری و محفظه چرمی کارت میشود.
خب! حالا که با شکل ظاهری و جذاب کیف پول آشنا شدید، احتمالاً این سوال برایتان پیش آمده که کیف پول کیپ کی از کدام رمزارزها پشتیبانی میکند؟!
رمزارزهای مورد حمایت کیف پول کیپ کی
براساس اعلام رسمی کمپانی کیپ کی این کیف دیجیتال از ۴۰ رمزارز مختلف پشتیبانی میکند. بیت کوین، کش بیت کوین، گلد بیت کوین، دوج کوین، اتریوم، دش و لایت کوین از مهمترین ارز دیجیتالهای مورد حمایت کیپ کی است. خب حالا یک بحث مهم که حدس میزنم از ابتدای مقاله به دنبال پاسخش بودید! چگونه باید از کیف پول کیپ کی استفاده کنیم؟
نحوه استفاده و راهاندازی کیف پول کیپ کی
برای استفاده از کیف پول کیپ کی اول از همه باید اکستنشن کروم کلاینت کیپ کی (KeepKey client) را از سایت رسمی دانلود کرده و از طریق این نرم افزار به دستگاه وصل شوید تا بتوانید دستورالعمل را دنبال کنید. بعد از دانلود کلاینت رسمی کار شما در چند مرحلۀ ساده اضافه کردن رمز عبور اختصاصی و مشخص کردن رمزهای ریکاوری خلاصه شده تا دستگاه آماده استفاده شود. البته چند نکته مهم را هم نباید فراموش کنید.
کیف پول کیپ کی با برخی کیف پولهای نرم افزاری مانند مای سلیوم و الکتروم هم قابل استفاده است. علاوه بر این هم فراموش نکنید که کیپ کی یکی از بهترین کیف پول ها برای انجام معامله و ترید کردن است و در صدر لیست منتخب معاملهگران قرار دارد.
کیف پول کیپ کی در ایران بهراحتی و بهصورت آنلاین قابل سفارش دادن است. نصب آسانی دارد و یکی از امنترین کیف پولها برای حفظ سرمایه معاملهگران و کاربران ایرانی است. در ادامه میتوانید راهنمای گامبهگام نصب این کیف پول را ببینید
پس از دانلود و نصب افزونه برای راهاندازی ولت این مراحل را طی کنید:




انتخاب اسم در کیف پول کیپ کی
این امکان تشخیص چندین KeepKey را فراهم میکند. نام را میتوان بعدا تغییر داد. با کلیک روی “Set Label” نام ذخیره میشود.
تنظیم پین
پین برای امنیت کیف پول کیپ کی تنظیم شود. به این ترتیب دسترسی غیر مجاز و استفاده دیگری از کیف پول مسدود میشود.

برای تنظیم پین، یک الگوی تصادفی از اعداد ۱ تا ۹ روی صفحه نمایش KeepKey ظاهر میشود. سپس اعداد از طریق افزونه کروم در رایانه وارد میشوند. برای این کار، کادر مربوطه را با ماوس فشار دهید. به این ترتیب امکان تعیین اعداد واقعی برای بدافزار در رایانه وجود ندارد؛ زیرا الگوی کیف پول سخت افزاری دائماً در حال تغییر است. پین انتخاب شده را میتوان با کلیک روی دکمه “Choose PIN” تأیید کرد. سپس پین باید مجدداً تأیید شود تا خطاها برطرف شوند. این بار البته با الگوی جدید.
امکان گرفتن نسخه پشتیبان کیف پول کیپ کی
حالا به مهمترین محله یعنی تهیه نسخه پشتیبان میرسید.

این ویژگی در قالب ۱۲ کلمه تولید میشود و روی صفحه نمایش کیف پول سخت افزاری ظاهر میشود. سید با ترکیب آنتروپی KeepKey و کاربر کامپیوتر تولید میشود که با هم ۱۲۸ بیت آنتروپی تولید میکنند.
سپس با فشار دادن طولانی دکمه روی کیف پول سخت افزاری، نوشته تایید میشود. کیف پول شما راهاندازی شد!
دریافت ارز دیجیتال در کیف پول کیپ کی
اگر می خواهید ارزهای رمزنگاری شده را به کیف پول سخت افزاری خود ارسال کنید، دکمه “Receive” را در زیر حساب مربوطه انتخاب کنید و یک آدرس استفاده نشده و جدید ایجاد میشود. این به طور مستقیم هم در نرم افزار و هم در صفحه نمایش کیف پول سخت افزاری ظاهر میشود.
انتقال بیت کوین (Reveive Bitcoin)

ساختن آدرس

نمایش تراکنش در ولت

ارسال ارز دیجیتال از کیف پول کیپ کی
زمانی که ارزها در یک حساب وجود دارند، میتوان آنها را ارسال کرد. برای انجام این کار، دکمه “send” را انتخاب کنید.


در اینجا یک فرم بسیار ابتدایی میبینید که فقط مبلغ و آدرس دریافت را نمایش میدهد. پس از کلیک بر روی Send، تراکنش باید دو بار در کیف پول سخت افزاری تایید شود.

حالا آدرس و مبلغ معامله را تایید کنید.

فی معامله را تایید کنید.
همچنین در اینجا مهم است که آدرس نمایش داده شده در دستگاه با آدرسی که وارد کردهاید مطابقت داشته باشد. هزینه به صورت خودکار تعیین میشود و با نرم افزار خود شما قابل تنظیم نیست. این مبلغ به ماینرها برای از بین بردن هر بلوک و ایمن کردن بلاکچین به عنوان پاداش پرداخت میشود تا شبکه همچنان فعال بماند. KeepKey سهمی دریافت نمیکند.
هزینه و قیمت نهایی کیپ کی
زمانی که کیپ کی برای نخستین بار معرفی شد، قیمت تقریباً بالایی داشت و هر دستگاه ان با قیمت ۲۳۹ دلار به فروش میرسید. بعد از عرضۀ اولیه کمپانی تصمیم گرفت تا در رقابت با دیگر کیف پولها قیمت منطقیتری داشته باشد تا بتواند دستگاهش را به یکی از پرطرفدارترین کیف پولهای بازار با قیمت تقریباً مناسب تبدیل کند. به همین دلیل بعد از اعلام این تصمیم قیمت کیف پولهای کیپ کی تا حد قابل قبولی کاهش یافت و اعلام شده که تمامی این دستگاهها قابلیت بکاپ گیری برای بازیابی اطلاعات داشته، ضد آب و ضد حریق است.
کیف پول سخت افزاری کیپ کی مزایای بسیاری دارد و همین باعث شده که این کیف پول یک سروگردن از دیگر کیف پول های سخت افزاری بالاتر باشد.
ویژگیهای کیف پول سخت افزاری کیپ کی
اول از همه باید بدانید که با استفاده از کیپ کی کاربران کنترل و مدیریت خوبی روی پولشان دارند، هیچ سرمایهای را از دست نداده ولی خودشان مسئول حفظ امنیت و بکاپگیری اطلاعاتشان هستند.
از طرف دیگر این کیف پول منبع باز (open-source) است. این بدان معنا است که با موافقت بنیانگذار و هیئت مدیره کیپ کی هر توسعهدهنده میتواند کدهای دستگاه را با اجازه رسمی چک کرده و مطمئن شود که نرم افزار نهایی هیچ مورد پنهانی ندارد. البته این بدان معنا نیست که کاربران بتوانند امنیت کیف پول را زیر سوال ببرند زیرا کیپ کی یکی از امنترین کیف پولها با محیط مخصوص است، با درجه بالایی محافظت میشود و هیچ نرم افزاری روی این دستگاه قابل نصب نیست.
اما اگر بخواهیم سراغ ویژگیهای ظاهری محصول برویم اول از همه باید آن را دستگاهی با قابلیت نصب بسیار ساده بدانیم که در ابتدای مقاله به آن پرداختیم.
وزن کیف پول سخت افزاری کیپ کی ۵۳ گرم و ابعاد آن ۳۸ در ۳/۹۵ در ۲/۱۲ است. این دستگاه باتری داخلی نداشته و صفحه نمایشش ۱۲/۳ اینچ است. همانطوری که گفته شد از بیش از ۳۰ رمز ارز پشتیبانی کرده و یکی از ۳ کیف پول پرفروش در سطح بینالمللی است که بعد از عرضۀ اولیه کاهشی در قیمت نهایی داشت. در ضمن کلاینت این نرم افزار روی هر سه سیستم ویندوز، مک و لینوکس قابل نصب است.
کیپ کی؛ امنیت همیشگی رمز ارزها
ورود به بازار رمزارزها و انجام معاملات بدون آشنایی با کیف پولهای رسمی شدنی نیست. در واقع به همان اندازه که آشنایی با ارز دیجیتال و بررسی نمودارها میتواند در افزایش سرمایه به شما کمک کند، آشنایی با کیف پولهای مختلف نیز شرایطی را فراهم کرده که بهراحتی بتوانید از سرمایهتان محافظت کنید.
علاوه بر کیپ کی برای آشنایی با دیگر کیف پولهای سخت افزاری و نرم افزاری دنیای کریپتوکارنسی میتوانید سری به بلاگ والکس زده و مطالب مربوطه را مطالعه کنید.
بله، دکمهای که در کنار دستگاه وجود دارد باید برای تائید هر معامله و تراکنشی زده شود که در حکم تائید دومرحلهای برای اطمینان بیشتر از روند درست معامله شناخته میشود.
کاربران میتوانند از پلتفرم شیپشیفت (ShapeShift Platform) استفاده کنند که برای انجام هر عملیاتی اعم از معامله، ترید کردن، بهروزرسانی کیفپول، ارسال رمز یا خریدوفروش نیاز است.
بله کاربران برای هر بار ورود به دستگاه باید رمز عبورشان را وارد کنند. از طرف دیگر کمپانی کیپ کی اعلام کرده که هیج هکری در هیج عملیات سایبری نمیتواند به رمز عبور کاربران کیپ کی دست پیدا کند.