راهنمای کامل کیف پول سیف پال (Safepal)

قصد داریم در این مقاله از والکس یک نگاه دقیق به اکوسیستم رمزنگاری سیف پال داشته باشیم و تمام چیزهایی که موجب محبوبیت این پروژه شدهاند را بررسی کنیم. اگر پس از خرید تتر به دنبال یک کیف پول قوی برای نگهداری از این رمز ارز هستید، خواندن این مطلب را از دست ندهید.
اگر به کیف پولهای سختافزاری علاقهمند هستید حتماً تابهحال نام «کیف پول Safepal» را شنیدهاید. سیف پال اولین کیف پول سختافزاری است که توسط یکی از بزرگترین صرافیهای ارز دیجیتال جهان، «بایننس» پشتیبانی میشود. این کیف پول با استفاده از توکن SFP که در بستر بایننس اسمارت چین ایجاد شده و از طریق بایننس لانچ پد معرفی شد، تجربه داشتن یک کیف پول قدرتمند را به کاربران ارائه میدهد.
کیف پول Safepal در دو ورژن سختافزاری و نرمافزاری ارائه شده است. شرکت سازنده این کیف پول به کمک یک تراشه محافظ (SafePal Cypher Seed) روشی خوب و درعینحال قوی برای حفاظت از کلمه خصوصی ارائه میدهد. اما کیف پول سیف پال چه ویژگیهایی دارد که نسبت به دیگر والتها برتری دارد؟
فهرست مطالب
کیف پول سیف پال (Safepal) چیست؟
سیف پال یک پلتفرم قوی و کاربرپسند برای ذخیره و مدیریت داراییهای دیجیتال است. این کیف پول باتوجهبه خدمات منحصربهفردی که ارائه میدهد، بیش از ۲ میلیون کاربر در ۱۴۰ کشور مختلف دارد. کیف پول Safepal کار خود را از سال ۲۰۱۸ میلادی شروع کرد. علاوه بر نسخه سختافزاری، والت نرمافزاری خود را ارائه کرد تا در کنار ذخیره و نگهداری رمزارزها، بستری مناسب برای فعالیت در اپلیکیشن غیرمتمرکز را فراهم کند. به همین جهت، میتوان گفت که این کیف پول تمام فعالیتهای انجام شده در حوزه ارزهای دیجیتال را پشتیبانی میکند. صرافی بایننس پس از گذشت ۹ ماه از ارائه سیف پال، در نقش سرمایهگذار و حامی این پروژه ظاهر شد و باتوجهبه نفوذ و قدرتی که این صرافی در شبکه بلاکچین دارد، موجب محبوبیت بیشتر این والت شد.
اساس و بنیان کیف پول سیف پال
بهطورکلی میتوان اساس و بنیان این کیف پول را در ۴ زمینه مختلف نشان داد.
کیف پول دیجیتالی: مؤلفه اصلی ساخت سیف پال، کیف پول ارز دیجیتال است. این والت هیچگونه کنترلی در داراییهای ذخیره شما در کیف پول ندارد و به همین جهت موجب بالارفتن امنیت داراییها میشود.
مدیریت سرمایه: کیف پول سیف پال پلتفرمی را طراحی کرده است که با کمک آن میتوانید خریدوفروش ارزهای دیجیتال را انجام دهید و یا ارزهای دیجیتال را به هم تبدیل کنید. میتوانید با اپلیکیشنهای غیرمتمرکز تعامل داشته باشید و از پروتکلهای حوزه دیفای استفاده کنید.
توکن بومی SFP: این رمزارز یک توکن حاکمیتی است و نقش اساسی در بحث اقتصاد این پروژه دارد. (در ادامه به بررسی کارکرد این ارز میپردازیم)
اکوسیستم: اکوسیستم این کیف پول شامل همکاران و شرکتهای همکار این والت میشود. توسعه دهندگان و جامعه این کیف پول در کنار هم اکوسیستم این والت را تشکیل میدهند.
هدف اصلی والت سیف پال چیست؟
هدف اصلی این کیف پول، رشد و ایمن کردن داراییهای رمزنگاری شده کاربرانش است. کیف پول سیف پال با داشتن امکاناتی مانند غیرمتمرکز بودن، خدماتدهی آفلاین، منبعباز و سختافزاری بودن محصولاتش، ادعا میکند که یک والت امن و قدرتمند است. به گفته توسعه دهندگان این کیف پول قابلاطمینان است ، کاربری آسان دارد، راهی برای رشد و افزایش ثروت است. آنها بستری را فراهم کردهاند که کاربران میتوانند با دسترسی به برنامههای ” Defi و Cefi” و با ریسکهای معقول سودهای نجومی و سالانه به دست آورند. در واقع امور مالی متمرکز با استفاده از این والت، دسترسی به برنامههای متنوع از نظر سود سالانه بر بستر دیفای یا Cefi بسیار راحت است.
نقشه راه کیف پول سیف پال

- ژانویه ۲۰۱۸: در این سال کیف پول سیف پال کار خود را آغاز کرد.
- اکتبر ۲۰۱۸: صرافی بایننس در نقش سرمایهگذار وارد این پروژه شد.
- می ۲۰۱۹: اولین محصول خود را که یک کیف پول سختافزاری بود با نام “S1” به بازار عرضه کرد.
- ژوئن و جولای ۲۰۱۹: از شبکه بلاکچین بایننس پشتیبانی کرد و پس از آن امکان ذخیره ارز دیجیتال “BNB” و توکنهای بایننس چین در این شبکه امکانپذیر شد.
- می ۲۰۲۰: کیف پول Safepal در این تاریخ نسخه نرمافزاری خود را ارائه کرد. تا پیش از این تنها نسخه سختافزاری وجود داشت. پس از آن این کیف پول بستری را برای فعالیت در پروتکل دیفای ایجاد کرد. کاربران این والت میتوانستند برای نگهداری پروتکلهای محبوبی همچون وان اینچ (۱inch)، کرو فایننس (Curve Finance)، یونی سواپ و آوه استفاده کنند.
- اکتبر ۲۰۲۰: Safepal از بایننس اسمارت چین پشتیبانی کرد پس از آن امکان ذخیره توکنهای مبتنی بر استاندارد BEP20 در این کیف پول فراهم شد.
- ژانویه ۲۰۲۱: در نهایت این کیف پول توکن خود را با نماد “SFP” در بازار ارز دیجیتال عرضه کرد.
- جولای ۲۰۲۱: در این زمان پشتیبانی از TEHTA و پالیگان را اعلام کرد. تتا پروژهای مبتنی بر بلاکچین جهت استریم ویدئو است و نقش توکن حاکمیتی در این شبکه دارد.
بنیان گذار سیف پال چه کسی است؟
کیف پول سیف پال توسط گروهی از متخصصین دنیای ارزهای دیجیتال و با مدیریت ورونیکا وونگ (Veronica Wong) شروع به کار کرده است. اطلاعات زیادی درباره این تیم متخصص در دسترس نیست. خالق سیف پال در صفحه Medium خود نوشته است: «SafePal توسط یک تیم حرفهای و کاربلد با ۱۵ سال سابقه در حوزه سختافزار، نرمافزار و امنیت ساخته شدهاست. این تیم در شرکتهای بزرگی مانند سامسونگ، هوآوی و بانک تجارت چین فعالیت دارند.»
ویژگیهای کیف پول سیف پال
امنیت داراییهای دیجیتال: این ولت یک کیف پول متنباز و غیر امانی است که به توسعه دهندگان این امکان را میدهد که از ایرادات باخبر شوند و آنها را برطرف کنند. کلیدهای خصوصی این کیف پول بهصورت کلمات بازیابی در اختیار کاربر قرار میگیرد و اینگونه کنترل تمام داراییهای دیجیتال به دست خود کاربر است. با فعالکردن قابلیتهای دیگر مانند حسگر اثر انگشت و الگو میتوان امنیت حساب کاربری را افزایش داد.
پشتیبانی از طیف وسیعی از ارزهای دیجیتال: از ارزهای دیجیتالی مختلف، شبکههای بلاکچینی و صرافیها پشتیبانی میکند. همچنین پشتیبانی کیف پول سیف پال از استانداردهای ERC20 و BEP20 این امکان را به کاربران میدهد که بهراحتی تمامی توکنهای شبکه اتریوم و بایننس اسمارت چین را ذخیره کنند.
محیط کاربری و ساده: این کیف پول مانند کیف پول اتمیک کاربری بسیار سادهای دارد و حتی افراد مبتدی نیز بهآسانی میتوانند با آن کار کنند.
معرفی توکن SFP

ارز دیجیتال سیف پال SFP توکن بومی پلتفرم سیف پال است و در این اکوسیستم نقشهای زیادی را برعهده دارد. این رمزارز بر بستر زنجیره هوشمند بایننس اسمارت چین پیادهسازی شده و یک توکن با استاندارد BEP-20 است. این توکن در کیف پول سیف پال نقش حاکمیت دارد و از آن برای مدیریت پلتفرم استفاده میشود. بهطورکلی این توکن نقش سوخت را در اکوسیستم SafePal دارد. تعداد کل توکنهای SFP برابر با ۵۰۰ میلیون است که تا کنون بیش از ۱۰۸ میلیون آن در بازار عرضه شدهاست. به هنگام نگارش این مقاله (۲۴ می) در جایگاه ۴۳۲ رتبهبندی ارزهای دیجیتال از لحاظ ارزش بازار قرار گرفته است و قیمت هر توکن آن ۰.۴۰ سنت است.
کاربرد رمزارز SFP در اکوسیستم سیف پال
توکن SFP در کیف پول سیف پال کاربردهای مختلفی دارد که در این قسمت با چند تا از مهمترین آنها آشنا میشویم.
- دارندگان توکن SFP جهت خرید کیف پول سختافزاری و سایر لوازم جانبی میتوانند تخفیف بگیرند. چنانچه بخواهند با استفاده از این توکن هزینه محصولات خریداری شده را بپردازند میتوانند از تخفیف بیشتری استفاده کنند.
- درصورتیکه به هنگام معاملات از این رمزارز استفاده شود، حقالعمل انجام تراکنشها در بازار معاملات و استفاده از سوآپ ولت سیف پال، شامل تخفیف میشود و هزینهها کم میشود.
- چنانچه به شبکه سیف پال پیشنهادی ارائه شود، کارآمد آن باید با SFP پرداخت شود.
- برای نمایش دادن تبلیغات در کیف پول Safepal باید از این رمزارز استفاده شود.
- برای افزودن نرمافزارهای غیرمتمرکز از قبیل صرافیهای غیرمتمرکز به کیف پول باید ارز SFP پرداخت شود.
- اگر بخواهید در این ولت سختافزاری تغییراتی را اعمال کنید باید ارز SFP پرداخت کنید.
- هرگونه تحولاتی که در آینده ممکن است به این اکوسیستم افزوده شود، تنها با پرداخت توکن SFP امکانپذیر خواهد بود.
نحوه خرید توکن SFP
امکان خریدوفروش توکن SFP در صرافیهای معتبر بایننس، کوین تایگر، ZT، هات کوین گلوبال و HitBTC وجود دارد. برای نگهداری از این توکن بهترین راه استفاده از کیف پول سیف پال است. اما به هر دلیلی ممکن است فردی نخواهد از این کیف پول استفاده کند. باتوجهبه عرضه توکن SFP روی شبکه هوشمند بایننس با استاندارد BEP20، کیف پولهایی مانند متامسک و تراست والت میتواند گزینه مناسبی باشد.
محصولات کیف پول Safepal
در حال حاضر سه محصول سیف پال در دسترس است. امکان استفاده از این محصولات بهصورت جداگانه وجود دارد. اما بهتر است برای ایجاد تجربه بهتری از کیف پول سختافزار، آسان شدن انتقالات و امنیت بیشتر از هر سه آنها استفاده کنید. سیف پال لوازم جانبی کاربردی برای نگهداری کلید خصوصی و کیف پول سختافزاری ارائه کرده است که در ادامه هرکدام را بهصورت مختصر معرفی میکنیم.
کیف پول سخت افزاری S1

والت S1 اولین کیف پول سختافزاری صرافی بایننس است و در روزهای اولیه عرضه با محبوبیت زیادی که کسب کرد توانست فروش زیادی را داشته باشد. اصلیترین مزایای این دستگاه که موجب معروفیت آن شد، آفلاین بودن آن است. برای دسترسی و کارکردن با آن نیازی به اینترنت، بلوتوث و یا USB نیست , در دسته کیف پولهای سرد قرار میگیرد. یک مولد شماره تصادفی رمزنگاری، سنسورهای امنیتی چندلایه و مکانیزم خود تخریب نیز درون کیف پول سختافزاری S1 گنجانده شدهاست. ظرفیت ذخیره این کیف پول نامحدود است و میتوانید تعداد نامحدودی توکن را در یکزمان مشخص ذخیره کنید. همچنین از ۲۱ شبکه بلاکچین و ۱۰ هزار کوین پشتیبانی میکند.
کیف پول سختافزاری سیف پال تقریباً اندازه یک کارت اعتباری است و بهراحتی میتوانید آن را حمل کنید. این کیف پول ۱ سال ضمانت تعویض دارد. مزایای این کیف پول، داشتن نمایشگر نسبتاً بزرگ، طراحی زیبا و ظریف آن نسبت به دیگر رقبا است. بهتر است این کیف پول را از وبسایت safepal.io و یا سایتهای معتبر خریداری کنید. در این صورت احتمال دستکاری دستگاه قبل از خرید را به صفر میرسانید.
صفحه فلزی نگهدارنده کلید خصوصی

نگهداری از کلید خصوصی یا عبارت بازیابی والت یکی از مشکلات همیشگی تریدرها است. سیف پال ایده جالبی را ارائه داده است و صفحهای فلزی برای نگهداری عبارت بازیابی کیف پول سیف پال را طراحی کرده است. این صفحه از استیل ضدزنگ ساخته شد است و در برابر آب، آتش و خوردگی کاملاً مقاوم است. این قطعه میتواند ۲۴ سید را در خود نگه دارد و در مجموع ۲۸۸ حرف را در اختیار شما قرار میدهد. شما میتوانید با استفاده از این کلمات کلید خصوصی والت خود را بسازید و در جایی امن نگه دارید. در این صفحه برای هر کلمه فقط ۴ حرف در نظر گرفته شده است. دلیل این کار که فقط میتوانید چهار حرف از SEED را نگه دارید به این خاطر است که این قطعه برای عبارت BIP39 mnemonic ساخته شدهاست. هر سید ۳۹BIP را میتوان با ۴ حرف ابتدایی تشخیص داد.
روکش چرمی سیف پال

صرفاً کاربرد این روکش چرمی فقط محافظت از کیف پول سختافزاری S1 است. اندازه آن کوچک است و بهراحتی درون جیب جای میشود. کیف چرمی SafePal لایهای از امنیت فیزیکی و کاربردی را برای کیف پول سختافزاری در هنگام استفاده از اپلیکیشن سیف پال برای استفاده از ارزهای دیجیتال در معاملات ارائه میدهد.
اپلیکیشن کیف پول Safepal

در ابتدا کیف پول سیف پال تنها دارای نسخه سختافزاری و آفلاین بود، اما بعدها این شرکت نسخه موبایلی این والت را در اختیار کاربرانی که میخواستند از ولتهای نرمافزاری استفاده کنند قرارداد. در حال حاضر امکان نصب اپلیکیشن کیف پول سیف پال برای سیستمعاملهای آیاواس و اندروید در دسترس است. برای دانلود این کیف پول تنها به منابع معتبر مانند گوگلپلی، اپاستور و سایت رسمی والت مراجعه کنید زیرا با دانلود این اپلیکیشن از منابع نامعتبر، بدافزارهای مخربی روی دستگاه شما نصب میشود و داراییهای شما در معرض خطر قرار میگیرد.
آموزش ساخت کیف پول نرم افزاری سیف پال
پس از دانلود اپلیکیشن از مارکتهای معتبر، آن را نصب کنید و وارد نرمافزار شوید. در صفحه اول روی “Create Wallet” کلیک کنید و منتظر بمانید. در صفحه جدید از شما خواسته میشود تنظیمات امنیتی را وارد کنید. یک رمز عبور مشخص کنید، قوانین و شرایط استفاده از کیف پول را بپذیرید و روی “Submit” کلیک کنید.
در صفحه جدید از شما خواسته میشود الگویی را رسم کنید تا با هر بار ورود به کیف پول در تلفن همراه آن را وارد کنید.

پس از انجام تنظیمات امنیتی شما باز هم به صفحه اصلی باز میگردید. دوباره “Software Wallet” و “Create Wallet ” را انتخاب کنید و رمز عبور را وارد کنید. در مرحله بعد نامی برای کیف پول خود انتخاب کنید و تعداد کلمات “SEED” را که میخواهید برای کیف پول جدید ایجاد کنید را وارد کنید. این عبارت هرچقدر طولانیتر باشد ایمنی کیف پول شما بالاتر میرود. گزینه ” Passphrase” یک ویژگی امنیتی پیشرفته است که اگر مبتدی هستید توصیه نمیکنیم آن را فعال کنید.

حالا کیف پول سیف پال شما ایجاد شده است. در صفحهای که مشاهده میکنید گزینه Back up my phrase را انتخاب کنید. در قسمت “important” گزینهها را بخوانید و در صورت موافقت تیک آن را بزنید و روی “understood” کلیک کنید. سپس به صفحه بکآپ هدایت میشوید که در آن لیستی از کلمات بازیابی در اختیار شما قرار میگیرد. این کیف پول غیرمتمرکز است و کلمات بازیابی شما را ذخیره نمیکند. بهتر است از عبارت SEED خود نسخه پشتیبان تهیه کنید.

در بخش آخر با انتخاب آیکونی شبیه به کیف پول است، میتوانید لیست کیف پولهای خود را مشاهده کنید و با کلیک روی هرکدام اطلاعات مربوط به کیف پول برای شما نمایش داده میشود.

در کیف پول سیف پال چگونه میتوانیم ترید کنیم؟
صرافی بایننس از حامیان اصلی پروژه SafePal است، به همین جهت مارکت معاملات بایننس توسط این کیف پول در دسترس صاحبان ولت قرار گرفته است. بازار معاملات لحظهای بایننس در ولت وجود دارد و دارندگان کیف پول سیف پال بدون آنکه نیاز باشد سرمایه خود را به صرافی بایننس انتقال دهند، امکان استفاده از نقدینگی این صرافی جهت انجام معاملات خود را دارند.
امکان استفاده از کیف پول سیف پال برای ایرانیان وجود دارد؟
پس از تحریمهای ایجاد شده توسط صرافی بایننس علیه کاربران ایرانی، بسیاری از ایرانیان از کیف پول سیف پال برای استفاده از امکانات این صرافی استفاده میکردند. کاربران میتوانستند با وصل کردن کیف پول سیف پل به صرافی بایننس، محدودیتها را دور بزنند و معاملات خود را انجام دهند. اما طی یک خبر که سایت Safepal منتشر کرد، استفاده از بایننس توسط سیف پال نیاز به احراز هویت دارد. ازآنجاییکه ایرانیان در لیست تحریم بایننس قرار دارند و نمیتوانند احراز هویت کنند، احتمال بلوکه شدن داراییها وجود دارد. بهتر است داراییهای خود را به یک کیف پول دیگر منتقل کنید. البته در این وبسایت اعلام شده که این محدودیتها فقط برای افرادی است که از اپ غیرمتمرکز سیف پل برای ارتباط با بایننس استفاده میکنند و کیف پول Safepal نیاز به احراز هویت ندارد. کیف پول FreeWallet نیز یکی از ولتهایی است که برای ایرانیهای محدود شده.
سیف پال، امن ترین والت ارز دیجیتال
در این مقاله بهصورت کلی کیف پول سیف پال و ویژگیهای آن را با هم بررسی کردیم و نکات مربوط به استفاده از خدمات بایننس در این والت را توضیح دادیم. این کیف پول محیطی ساده و کاربرپسند دارد و دسترسی به تمام قابلیتهای آن آسان است. حتی افراد تازهکار و آماتور بهراحتی میتوانند با بخشهای مختلف این کیف پول کار کنند. اگر از این کیف پول استفاده کردهاید، تجربیات خود را با ما در میان بگذارید.
این کیف پول نرمافزار خود را بهصورت مرتب بهروز میکند تا کاربران از جدیدترین ویژگیها استفاده کنند. با بارگیری نسخه میان افزار میتوانید دستگاه خود را ارتقا دهید.
بهتر است از پاوربانک با ولتاژ ۵ ولت استفاده کنید. بهکارگیری از پاور یا شارژر فستشارژ توصیه نمیشود.
خوب است موفق باشید
سلام
وقت به خیر
از اینکه مطلب ارایه شده در این مقاله مورد قبول شما واقع شده بسیار خرسندیم. اگر به مطالعه مقالات در حوزه کیف پول ارز دیجیتال علاقهمندید، ما به شما مقالات کیف پول کپلر ، کیف پول نامی ، کیف پول فری ولت را پیشمهاد میکنیم. همچنین اگر موضوع خاصی در حوضه کریپتو مد نظر شماست که جای خالی آن را در بلاگ والکس حس میکنید، آن را با ما در میان بگذارید.
سپاس از همراهی شما