بلاگ والکس اخبار ارزهای دیجیتالایلان ماسک راه‌اندازی توکن X را رد کرد

ایلان ماسک راه‌اندازی توکن X را رد کرد

توکن x
خلاصه مطلب

ایلان ماسک انتشار هرگونه توکن را رد کرد و گفت هرگز رمزارز خود را راه‌اندازی نخواهد کرد. 

ایلان ماسک مالک شرکت توییتر که حالا با نام X شناخته می‌شود انتشار هرگونه توکن را رد کرد و گفت هرگز رمزارز خود را راه‌اندازی نخواهد کرد. 

به گزارش والکس و به نقل از theblock، یکی از کاربران پلتفرم X هشدار داده بود که توکن‌ها یا میم‌کوین‌هایی که خود را به X منتسب می‌کنند همگی جعلی هستند و ایلان ماسک توکن خود را راه‌اندازی نکرده است. ماسک در واکنش به این هشدار ضمن تایید صحبت‌های این کاربر اعلام کرد که ما هرگز این کار را نخواهیم کرد. 

بعد از تغییر نام توییتر به X، تعداد زیادی از پروژه‌ها با نام‌های مشابه شاهد افزایش قیمت بودند و در این بین عده‌ای از خریداران تصور می‌کردند که یکی از این توکن‌ها که رشد بیشتری داشته است به ایلان ماسک تعلق دارد. درحالی که بیانیه‌ها و خبرهای متعددی ارتباط این ارزها با شرکت X و مدیرعامل آن را تکذیب می‌کند اما همچنان افراد سودجو در پی فریب سرمایه‌گذاران ناآگاه هستند.

محمد غلامی

no comments اولین نفری باشید که نظر خود را به اشتراک می‌گذارید!
تغییرات قیمت در ۲۴ ساعت اخیر
بیت کوین
بیت کوین BTC
107927.38 $ % -0.64
تون کوین
تون کوین TON
3.19 $ % -2.37
اوالانچ
اوالانچ AVAX
20.99 $ % -3.77
کاردانو
کاردانو ADA
0.68 $ % -3.76
ترون
ترون TRX
0.27 $ % -2.47
سولانا
سولانا SOL
158.58 $ % -2.89
بایننس کوین
بایننس کوین BNB
664.57 $ % -0.36
اتریوم
اتریوم ETH
2745.5 $ % -2.46
دیگه از اخبار کریپتو جا نمون! کافیه والکس رو توی گوگل نیوز دنبال کنی تا همیشه از آخرین و مهم‌ترین اتفاقات کریپتو باخبر باشی. عضویت در خبرنامه
google news