خبر اعطای ویزای طلایی امارات با استیکینگ تون کوین کذب از آب درآمد! ۶٪ ریزش قیمت TON

روز گذشته، پس از اعلام خبر اعطای ویزای طلایی امارات به استکی کنندگان تون کوین قیمت TON حدود ۱۱ درصد افزایش یافت اما این خبر در نهایت تکذیب شد.
پس از آنکه مقامات امارات متحده عربی خبر اعطای ویزای طلایی با استیکینگ تون کوین را تکذیب کردند، قیمت TON شش درصد کاهش یافت.
خبرگزاری امارات ادعای شبکه تون (The Open Network) مبنی بر اینکه متقاضیانی که بهمدت سه سال ۱۰۰٬۰۰۰ دلار توکن TON را در حساب خود نگه دارند، واجد شرایط دریافت ویزای طلایی ۱۰ ساله خواهند بود،رد کرد.
ویزای طلایی امارات تکذیب شد!
پس از آنکه نهادهای نظارتی امارات متحده عربی ادعاهای مربوط به اینکه استیکینگ تونکوین (TON) میتواند مسیری برای اخذ اقامت امارات متحده عربی ایجاد کند را رد کردند، ارز دیجیتال بومی شبکه تون (The Open Network) از بالاترین قیمت ۲۴ ساعته خود، ۶ درصد کاهش یافت.
تونکوین در ابتدا روز یکشنبه پس از آنکه شبکه تون ادعا کرد متقاضیانی که بهمدت سه سال ۱۰۰٬۰۰۰ دلار تونکوین استیک میکنند، واجد شرایط برنامه ویزای طلایی امارات متحده عربی میشوند، با ۱۰ درصد افزایش به ۳.۰۳ دلار رسید.
با این حال، پس از آنکه خبرگزاری امارات بیانیه مشترکی از چندین نهاد نظارتی منتشر کرد که این ادعا را رد میکرد، این ارز دیجیتال تا حدی کاهش یافت.
TON اکنون با قیمت ۲.۸۳ دلار معامله میشود که ۶ درصد کمتر از بالاترین قیمت ۲۴ ساعته اخیر آن است.
امارات متحده عربی ادعای ویزای طلایی را رد کرد
TON ادعا کرد متقاضیانی که بهمدت سه سال ۱۰۰٬۰۰۰ دلار TON را در حساب خود نگه دارند و یک بار هزینه پردازش (کارمزد) ۳۵٬۰۰۰ دلاری را پرداخت کنند، واجد شرایط دریافت ویزای طلایی ۱۰ ساله خواهند بود.
پاول دوروف، مدیرعامل تلگرام، با بازنشر اطلاعیه Ash Crypto، اینفلوئنسر حوزه ارزهای دیجیتال در روز یکشنبه در پلتفرم X، به گمانهزنیها دامن زد، هرچند که او هیچ اظهارنظر رسمی نکرده است.
با این حال، خبرگزاری امارات روز دوشنبه گزارش داد که اداره فدرال هویت، شهروندی، گمرک و امنیت بندر، اداره اوراق بهادار و کالاها و اداره تنظیم مقررات داراییهای مجازی گفتهاند که ویزای طلایی برای دارندگان داراییهای دیجیتال صادر نمیشود.
آنها همچنین توضیح دادند که سرمایهگذاریهای ارز دیجیتال تحت مقررات خاصی اداره میشوند و ارتباطی با واجد شرایط بودن ویزای طلایی ندارند.
شرایط لازم برای دریافت ویزای طلایی
ویزای طلایی یک ویزای اقامت طولانیمدت است که توسط دولت امارات متحده عربی در سال ۲۰۱۹ برای جذب افراد ماهر به منطقه معرفی شد.
طبق اعلام اداره فدرال هویت، شهروندی، گمرک و امنیت بندر، این ویزا به اتباع خارجی این امکان را میدهد که بدون نیاز به حامی ملی در امارات متحده عربی زندگی، کار و تحصیل کنند و مدت زمان ویزا از پنج تا ۱۰ سال متغیر است.
برای واجد شرایط بودن، کاربران باید معیارهای دقیقی مانند داشتن مهارتهای ویژه مانند پزشک، دانشمند یا محقق بودن را داشته باشند.
سرمایهگذاران در صورت داشتن سرمایهگذاریهای عمومی به ارزش ۲ میلیون درهم امارات متحده عربی (۵۴۴٬۰۰۰ دلار) یا بیشتر میتوانند ویزای طلایی دریافت کنند.
کارآفرینان همچنین در صورت داشتن یک استارتاپ ثبت شده که توسط مقامات امارات متحده عربی به رسمیت شناخته شده و مبتنی بر فناوری باشد، میتوانند واجد شرایط باشند.
تردید CZ پس از اعلام اخبار اولیه
دقایقی پس از اعلام این خبر، چانگپنگ ژائو (CZ)، مدیرعامل سابق بایننس، مشروعیت مسیر جدید شبکه تون برای اقامت امارات متحده عربی را زیر سوال برد و به عدم اعلام رسمی از سوی منابع دولتی امارات اشاره کرد.
ژائو در پاسخ به این اطلاعیه در پلتفرم X پرسید:
آیا این واقعی است؟ اگر درست باشد عالی خواهد بود. اما تاکنون اطلاعات متناقضی دریافت کردهام.
ژائو با اشاره به عدم وجود اطلاعات در مورد اینکه کدام نهاد دولتی، در صورت وجود، این برنامه را تأیید کرده است، افزود: «هیچ وبسایت رسمی دولتی با بهروزرسانی «استیکینگ تون برای ویزای طلایی» وجود ندارد».
CZ با شرایط اقامت امارات متحده عربی آشنا است و در بدو ورود به این کشور ویزای طلایی دریافت کرده است.
در پاسخ به پست CZ، برخی از کاربران در پلتفرم X اشاره کردند که پاول دوروف، مدیرعامل تلگرام، این خبر را تأیید کرده است. دوروف این اطلاعیه را از Ash Crypto، اینفلوئنسر حوزه کریپتو، در X بازنشر کرده بود.
در پایان، CZ اظهار داشت که اگر این خبر درست باشد، تلاش خواهد کرد تا برای BNB هم اتفاق مشابهی رخ دهد. اما همچنان نسبت به صحت این خبر ابراز تردید کرد.