بلاگ والکس اخبار ارزهای دیجیتالاز صدور مجوز ETF فیوچرز اتریوم تا به تعویق افتادن تایید ETFهای اسپات بیت کوین

از صدور مجوز ETF فیوچرز اتریوم تا به تعویق افتادن تایید ETFهای اسپات بیت کوین

ETF فیوچرز اتریوم
خلاصه مطلب

شرکت والکری (Valkyrie) موفق شد مجوز لازم برای عرضه ETF فیوچرز مشترک بیت کوین و اتریوم را دریافت کند.

در خبری مثبت شرکت والکری (Valkyrie) موفق شد مجوز لازم برای عرضه ETF فیوچرز مشترک بیت کوین و اتریوم را دریافت کند و در خبری منفی کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) اعلام نظر قطعی در مورد درخواست راه‌اندازی ETF اسپات بیت کوین شرکت‌های بلک‌راک (BlackRock)، اینوسکو (Invesco) و بیت‌وایز (Bitwise) را مجدد به تعویق انداخت.

به گزارش والکس و به نقل از coindesk، از تاریخ 3 اکتبر (11 مهر) شرکت والکری مجاز است تا با تبدیل ETF فیوچرز بیت کوین خود به یک صندوق مشترک، خرید قراردادهای آتی اتریوم را نیز آغاز کند. این صندوق مشترک ETF فیوچرز بیت کوین و اتریوم که والکری بیت کوین اند اتر استراتژی ای‌تی‌اف (Valkyrie Bitcoin و Ether Strategy ETF) نام دارد، اولین ETF در آمریکا است که امکان معامله در قراردادهای فیوچرز بیت کوین و اتریوم را به طور مشترک و در یک بسته ارائه می‌کند. شرکت والکری به دلیل تکمیل پرونده خود و رعایت مسائل نظارتی مربوط به معاملات آتی اتریوم موفق به اخذ چنین مجوزی شده است. 

در همین حال، کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا که به دلیل تعطیلی احتمالی دولت ممکن است فعالیت‌های خود را متوقف کند در اقدامی پیش از موعد مقرر، چند روز قبل اعلام نظر قطعی درباره ETF بیت کوین ARK 21 Shares را تا 10 ژانویه 2024 (20 دی 1402) به تعویق انداخت و حالا در تصمیمی مشابه اعلام نظر درباره راه‌اندازی ETF اسپات بیت کوین شرکت‌های بلک‌راک (BlackRock)، اینوسکو (Invesco) و بیت‌وایز (Bitwise) را نیز به اواسط ژانویه (دی) موکول کرده است. 

پیش‌بینی می‌شود که SEC تصمیم‌گیری درباره درخواست راه‌اندازی ETF بیت کوین شرکت‌های ون‌اک (VanEck)، فیدلیتی (Fidelity) و ویزدام‌تری (WidsomTree) را نیز تا ژانویه به تعویق بیاندازد. 

از نظر قانونی کمیسیون بورس و اوراق بهادار در ماه ژانویه نیز می‌تواند یک بار دیگر اعلام نظر در مورد همه درخواست‌های ETF بیت کوین را به حوالی ماه مارس 2024 (فروردین 1403) موکول کند اما این آخرین فرصت SEC خواهد بود و این کمیسیون باید در ماه مارس نظر نهایی خود درباره رد یا پذیرش صندوق‌های ETF بیت کوین را رسما اعلام کند. 

خانه

محمد غلامی

blank اولین نفری باشید که نظر خود را به اشتراک می‌گذارید!
تغییرات قیمت در ۲۴ ساعت اخیر
بیت کوین
بیت کوینBTC
59,933,00 $%1,90
تون کوین
تون کوینTON
0,00 $%0,00
کاردانو
کاردانوADA
0,15 $%4,77
ترون
ترونTRX
0,32 $%-2,17
سولانا
سولاناSOL
76,81 $%4,33
بایننس کوین
بایننس کوینBNB
552,14 $%0,58
ریپل
ریپلXRP
1,05 $%0,95
تتر
تترUSDT
1,00 $%0,00
اتریوم
اتریومETH
1,617,48 $%2,64
دیگه از اخبار کریپتو جا نمون! کافیه والکس رو توی گوگل نیوز دنبال کنی تا همیشه از آخرین و مهم‌ترین اتفاقات کریپتو باخبر باشی. عضویت در خبرنامه
google news