بلاگ والکس اخبار ارزهای دیجیتالهشدار بایننس درباره حملات فیشینگ در پی هک توییتر بنیانگذار یونی سواپ
eye

هشدار بایننس درباره حملات فیشینگ در پی هک توییتر بنیانگذار یونی سواپ

هک توییتر بنیانگذار یونی سواپ
خلاصه مطلب

تعداد حملات مهندسی اجتماعی در صنعت ارزهای دیجیتال در حال افزایش است، تا جایی که مدیران پروژه‌های بزرگ نیز اخیراً درگیر این هک‌ها شده‌اند.

تعداد حملات مهندسی اجتماعی در صنعت ارزهای دیجیتال در حال افزایش است؛ تا جایی که مدیران پروژه‌های بزرگ نیز اخیراً درگیر این هک‌ها شده‌اند. ژائو پنگ ژائو (Changpeng Zhao) مدیر عامل بایننس، آخرین چهره در صنعت ارزهای دیجیتال است که نسبت به افزایش تعداد حملات فیشینگ هشدار می‌دهد.

به گزارش والکس، CZ در 21 جولای در توییتر به دنبال‌کنندگان خود در مورد فیشینگ و سایر کلاهبرداری‌های مهندسی اجتماعی هشدار داد. او همچنین به کاربران صرافی‌های ارز دیجیتال توصیه کرد که برای احراز هویت دو مرحله‌ای به جای استفاده از 2FA مبتنی بر اپراتور تلفن همراه، به دستگاه‌های سخت‌افزاری تکیه کنند. مدیر عامل Binance نوشت: بهتر است 2FA را با یک دستگاه سخت افزاری مانند Yubikey در همه صرافی‌ها فعال کنید.

هشدار ژائو مدت کوتاهی پس از آن بود که حساب توییتر هایدن آدامز (Hayden Adams) بنیانگذار یونی سواپ، در 20 جولای مورد هک قرار گرفت. مهاجم پس از تصاحب حساب آدامز، از طریق پیوند مخربی که در صفحه او پست شده بود، سعی کرد از دنبال‌کنندگان او کلاهبرداری کند. اعضای توییتر Crypto به سرعت این حمله را شناسایی کرده و به کاربران در مورد این کلاهبرداری هشدار دادند. آدامز متعاقباً در عرض چند ساعت دسترسی به حساب خود را بازیابی کرد.

تعداد حملات مهندسی اجتماعی در صنعت ارزهای دیجیتال در حال افزایش است. در اوایل جولای، برایان پلگرینو مدیر عامل LayerZero قربانی یک حمله تعویض سیم‌کارت شد، که به هکرها اجازه داد تا برای مدت کوتاهی توییتر او را کنترل کنند.

کارشناسان امنیت بلاکچین می‌گویند روند هک‌های مهندسی اجتماعی مانند حملات تعویض سیم کارت می‌تواند گسترش بیشتری پیدا کند.

توییت مربوط به هک حساب توییتر بنیانگذار یوبی سواپ

به گفته مدیر ارشد امنیت اطلاعات شرکت امنیتی SlowMist با نام مستعار 23pds، هک تعویض سیم کارت به مهارت‌های فنی سطح بالایی نیاز ندارد. یکی از اقدامات حفاظتی اصلی که در برابر هک تعویض سیم‌کارت توصیه می‌شود، محدود کردن استفاده از روش‌های مبتنی بر سیم کارت برای تأیید هویت دو مرحله‌ای (2FA) است. در عوض استفاده از برنامه‌هایی مانند Google Authenticator یا Authy امن‌تر هستند.

حمیدرضا زنگنه

حمیدرضا زنگنه

سال ۲۰۱۷ وارد دنیای کریپتوکارنسی شدم و بخاطر علاقم به نویسندگی، تصمیم گرفتم به طور تخصصی در مورد کریپتو و بلاکچین به نوشتن محتوا بپردازم.

no comments اولین نفری باشید که نظر خود را به اشتراک می‌گذارید!
تغییرات قیمت در ۲۴ ساعت اخیر
بیت کوین
بیت کوین BTC
74794.6 $ % 0.15584207
تتر
تتر USDT
153980 TMN % -0.72211476
اتریوم
اتریوم ETH
2360.36 $ % 1.02622919
ترون
ترون TRX
0.33 $ % 0.4
بایننس کوین
بایننس کوین BNB
623.14 $ % 1.05994632
ریپل
ریپل XRP
1.4 $ % 2.61159501
کاردانو
کاردانو ADA
0.25 $ % 2.03657523
سولانا
سولانا SOL
84.93 $ % 1.33587786
تون کوین
تون کوین TON
1.41 $ % 1.05709766

آخرین بروزرسانی:۱۴۰۵/۰۱/۲۷ ۰۴:۳۰
دیگه از اخبار کریپتو جا نمون! کافیه والکس رو توی گوگل نیوز دنبال کنی تا همیشه از آخرین و مهم‌ترین اتفاقات کریپتو باخبر باشی. عضویت در خبرنامه
google news