آموزش ابزارهاآموزش تریدمنتخب سردبیر

معرفی روش‌هایی که از معاملات اسپات سودآورتر هستند

تریدرهای تازه‌کار، فعالیت خود در بازار ارز دیجیتال را نیز مانند هر بازار دیگری معمولا با ثبت سفارش در معاملات اسپات شروع می‌کنند؛ روشی که در آن تریدر با قیمتی مشخص وارد بازار شده و با قیمت مورد نظر خود نیز از آن خارج می‌شود. اما به‌واسطه ویژگی‌های منحصربه‌فرد بازار رمزارزها، نظیر نوسانات شدید، ادغام آن با تکنولوژی‌های نوین و فرآیند غیرمتمرکز معاملات، استراتژی‌های خلاقانه‌ای برای کسب سودهایی فراتر از معاملات اسپات معمول از نوسانات این بازار به وجود آمده‌اند.

در این مقاله به معرفی پنج روش مهم برای کسب سود حداکثری از معامله در بازار ارز دیجیتال می‌پردازیم. چه تریدری مبتدی و چه حرفه‌ای هستید، با ما همراه باشید و در پایان، فرصت‌های بیشتری برای درآمدزایی پیش روی خود ببینید.

استراتژی اسکالپ در معاملات ارز دیجیتال

استراتژی اسکالپینگ

اگر به دنبال کسب سود از نوسانات کوچک و سریع بازار هستید، استراتژی اسکالپینگ (Scalping) می‌تواند برای شما مناسب باشد. در این روش، عمر موقعیت‌های شما اساسا از چند ثانیه تا چند دقیقه بیشتر نخواهد بود. مزیت مهم آن نیز سودهای مداومی هستند که با احتمال نقدشوندگی بالا حاصل می‌شوند. استفاده از اسکالپینگ برای رمزارزهایی با قیمت حداقل چند دلار، نقدینگی بالا و نوسانات کافی سودمند است. چراکه در هر نوسان هرچند کوچک نیز اختلاف قیمت چند دلاری به‌وجود می‌آید که می‌تواند کارمزدها را پوشش داده و با تکرار زیاد در طول روز، برای تریدر سودآور باشد. 

در معاملات اسکالپینگ، خوانش صحیح داده‌های لحظه‌ای بازار، اهمیت فراوانی دارد. ابزار ضروری آن نیز حد ضرر است که باید به‌صورت محدود، یعنی بسیار نزدیک به قیمت باز شده تنظیم شود. برای کسب سود حداکثری از استراتژی اسکالپینگ، لازم است که پلتفرم مورد نظر، انواع روش‌های سفارش‌گذاری به‌خصوص لیمیت اوردر را در اختیار شما قرار دهد.

استراتژی معاملات روزانه در ارز دیجیتال

استراتژی معامله روزانه

یکی از دغدغه‌های مهم تریدرهای ارز دیجیتال، تاثیر منفی نوسانات شبانه، روی موقعیت‌های معاملاتی آن‌هاست. استراتژی معاملات روزانه (Day Trading) به‌خوبی این نگرانی را رفع می‌کند. در این روش، همه موقعیت‌های شما در طول یک روز معاملاتی باز شده و پیش از پایان آن روز هم بسته می‌شوند. معاملات روزانه، در عین استفاده از نوسانات کوتاه‌مدت، نگرانی تغییرات قیمت در بازه‌های بلندتر را رفع می‌کند. 

تحلیل تکنیکال، اهمیتی حیاتی در استراتژی معاملات روزانه دارد. با استفاده از شاخص‌هایی مانند قدرت نسبی (RSI) و مکدی (MACD) باید بتوانید سطوح مقاومت و حمایت و در نتیجه، نقاط ورود و خروج از بازار را در بازه یک‌روزه مشخص کنید. در این صورت، لازم است چارت خود را نیز روی بازه زمانی ۲۴ ساعته تنظیم نمایید. همچنین تغییرات برخی اندیکاتورها مانند میانگین‌های متوسط نیز باید در بازه‌های کمتر از یک‌روزه دنبال شوند. در دی تریدینگ نیز استفاده از ابزار حد ضرر برای جلوگیری از ضررهای بیشتر، ضروری است. 

معامله ارز دیجیتال با استراتژی سویینگ

استراتژی سویینگ تریدینگ

اگر تمایل دارید به جای استفاده از نوسانات کوتاه‌مدت، از نوسانات میان‌مدت ارزهای دیجیتال سود ببرید، استراتژی سویینگ تریدینگ (Swing Trading) می‌تواند برای شما مناسب باشد. در این روش، موقعیت‌های شما از چند روز تا چند هفته باز خواهند ماند. هدف اصلی نیز کسب درآمد از روندهای کاهشی موسوم به اصلاح قیمت در دل روندهای صعودی بزرگ‌تر است. 

برای این منظور، لازم است با کمک تحلیل آن‌چین و تکنیکال، نقاط مقاومت مهم در مسیر یک روند صعودی را تشخیص دهید. سپس باید سطح حمایت بعدی را تشخیص داده و آن را به‌عنوان قیمت ورود خود به بازار تعیین کنید. با افزایش قیمت و رسیدن به سطح مقاومت مورد نظر نیز باید از موقعیت خود خارج شده و سودتان را بردارید.

سویینگ تریدینگ پتانسیل کسب سودهای بزرگ در تنها یک موقعیت معاملاتی را فراهم می‌کنند. از طرفی این روش استرس کمتری نیز به تریدر وارد می‌آورد. باندهای بولینگر و میانگین‌های متحرک از مهم‌ترین ابزارهای شما در معامله ارز دیجیتال با استراتژی سویینگ هستند.

استراتژی پوشش ریسک در معامله ارز دیجیتال

استراتژی پوشش ریسک

استراتژی هجینگ (Hedging) یا پوشش ریسک در حقیقت روشی برای مدیریت ریسک معاملات در بازار ارز دیجیتال است. در این روش، تریدر در مقابل هر موقعیت، یک موقعیت معکوس آن را در بازار معاملات آتی یا اختیار معامله باز می‌کند. به‌این‌ترتیب، در صورت ضرر در بازار اسپات، با اجرای قرارداد اختیار معامله می‌تواند ضررش را جبران کند. به‌عنوان مثال، ممکن است در بازار اسپات بیت کوین خریداری کرده و همزمان، یک قرارداد اختیار فروش بیت کوین را نیز خریداری کنید.

استراتژی هجینگ در صورت اجرای درست، می‌تواند از سطح یک تکنیک مدیریت ریسک فراتر رفته و خود منبعی برای کسب سود حداکثری از نوسانات صعودی و نزولی باشد. برخی پلتفرم‌ها امکان ورود به موقعیت‌های تعهدی آتی یا اختیار معامله با نسبت اعتبار چند برابر وثیقه اولیه را نیز به کاربران خود می‌دهند. به‌این‌ترتیب، فرصت باز کردن موقعیت‌های معاملاتی بزرگ با سرمایه اولیه بسیار کمتر فراهم می‌شود در عین حال سود یا زیان احتمالی شما نیز چند برابر خواهد شد.

استراتژی معاملات تعهدی هوشمند والکس

معاملات تعهدی، یکی از روش‌های جایگزین معاملات اسپات معمول در بازار ارز دیجیتال است. روشی که در آن، تریدر با تعیین نسبت اعتبار می‌تواند از صرافی، مقداری وام دریافت کرده و وارد موقعیت‌های لانگ یا خرید با اندازه بزرگ‌تر از سرمایه اولیه‌اش شود. همانطورکه قبلا در مورد ابزار نسبت اعتبار توضیح دادیم، این روش، یکی از پرریسک‌ترین روش‌های معامله در بازار ارز دیجیتال محسوب شده و مشخص است که پیچیدگی‌های خاص خود را هم دارد.

صرافی والکس سال‌هاست که خدمت معاملات تعهدی را نیز به کاربران خود ارائه می‌دهد. اما با توجه به ریسک‌ها و پیچیدگی‌های آن به خصوص برای تریدرهای مبتدی‌تر، این صرافی، تصمیم به ارائه خدمت جدید خود به نام «معامله تعهدی هوشمند» گرفته است. اساس عملکرد این روش، مشابه معاملات تعهدی است؛ اما در اینجا، سازوکاری خودکار برای مدیریت ریسک کاربر در نظر گرفته شده که شامل موارد زیر است:

  • تعیین اجباری حد ضرر و حد سود
  • ارتباط نسبی حد سود و حد ضرر با یکدیگر و نیز با وثیقه اولیه کاربر
  • تعیین نسبت اعتبار بر اساس سه فاکتور حد سود، حد ضرر و وثیقه اولیه
معامله تعهدی هوشمند والکس

در حقیقت این فرمول خودکار معامله تعهدی هوشمند والکس است که مشخص می‌کند نسبت اعتبار شما چقدر باشد. به‌این‌ترتیب، وثیقه اولیه‌تان با احتمال کمتری در معرض لیکویید شدن قرار می‌گیرد.

از دیگر مزایای معاملات هوشمند صرافی والکس سادگی فرآیند سفارش‌گذاری در آن است. برای این منظور کافی است بر اساس تحلیل‌های خود، درصد تغییرات مورد انتظارتان برای قیمت کوین را پیش‌بینی نمایید. قیمت ورود به موقعیت نیز توسط الگوریتم‌های هوشمند والکس و بر اساس بهترین قیمت‌های جهانی تعیین می‌شود.

معامله تعهدی آسان والکس

بنابراین، معاملات هوشمند والکس، جایگزینی ساده‌تر و کم‌ریسک‌تر و در عین حال با پتانسیل سود برابر با معاملات تعهدی برای کاربران مبتدی با تحمل ریسک پایین‌تر است.

اهمیت فاکتور ریسک در انتخاب استراتژی معامله ارز دیجیتال

در پایان این مقاله، لازم به یادآوری است که هریک از استراتژی‌ها و روش‌های معامله در بازار ارز دیجیتال، سطح مشخصی از ریسک را دارند. استراتژی‌های مبتنی بر بازه‌های زمانی بسیار کوتاه یا بسیار بلند از این نظر خطر بیشتری دارند. استراتژی‌های کوتاه‌مدت مانند اسکالپینگ، سرمایه شما را در معرض نوسانات گسترده قرار داده و از طرفی استراتژی‌های بلندمدت مانند سوئینگ خطر پیش‌بینی نادرست روندها را در پی دارند. از طرفی با کاهش ریسک، پتانسیل سود شما نیز طبیعتا کاهش می‌یابد. 

به همین دلیل، راه‌کاری مانند معامله تعهدی هوشمند صرافی والکس می‌تواند ضمن محافظت بیشتر از سرمایه شما در برابر نوسانات منفی یا انتخاب غیراصولی نسبت اعتبار، فرصت کسب سودهای چندبرابری از نوسانات کوتاه‌مدت را نیز فراهم کند. استراتژی محبوب شما برای معامله در بازار ارز دیجیتال چیست؟ آیا تابه‌حال از معامله تعهدی هوشمند والکس استفاده کرده‌اید؟ تجربه خود را با ما و دیگر خوانندگان این مطلب به‌اشتراک بگذارید.

دیدگاه شما به بهبود مطالب والکس کمک می‌کند.

به این مطلب چه امتیازی می‌دهید؟

میانگین امتیارها: ۰ / ۵. مجموع آرا: ۰

از سال ۲۰۲۰ درباره‌ی ارز دیجیتال می‌نویسم. معتقدم این تکنولوژی، آینده‌ی ما را متحول می‌کند، بنابراین آنچه درباره‌ی آن یاد می‌گیرم را در بلاگ والکس به‌اشتراک می‌گذارم.
نوشته های مشابه
اشتراک در
اطلاع از
guest
ایمیل شما نمایش داده نمی شود
0 دیدگاه
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
دکمه بازگشت به بالا