اخبار بیت کوین

احساسات مثبت برای بیت کوین فعال شده‌اند؛ اندیکاتورها چه می‌گویند؟

این گزارش به تجزیه و تحلیل جامع تحرکات قیمتی بیت کوین می‌پردازد و اندیکاتورهای تکنیکال و میانگین‌های متحرک در آن پوشش داده شده است.

به گزارش والکس و به نقل از cryptoglobe، قیمت بیت کوین طبق آخرین بررسی تا ساعت ۵:۵۵ صبح به وقت هماهنگ جهانی (UTC) در تاریخ ۱۷ ژوئن ۲۰۲۳، در بایننس برابر با ۲۶،۶۸۰/۲ دلار بوده که نسبت به قیمت بسته شدن قبلی، ۱۱۲۲/۸ دلار (+۴/۳۹٪) افزایش یافته است. حجم معاملات بیت کوین ۵۴،۳۷۷ واحد است. بالاترین قیمت بیت کوین در ۲۴ ساعت گذشته ۲۶،۸۴۰ دلار بوده و کمترین قیمت آن نیز به ۲۵,۱۷۵/۶ دلار رسیده است. قیمت پیشنهادی و قیمت درخواستی هر دو برابر با ۲۶،۶۸۰/۲ دلار می‌باشند.

اندیکاتورهای تکنیکال

اندیکاتورهای تکنیکال محاسبات ریاضی هستند که از قیمت تاریخی، حجم و در قراردادهای آتی بیت کوین (فیوچرز)، از اطلاعات سود و زیان باز پوزیشن‌ها برای پیش‌بینی حرکات آینده قیمت استفاده می‌کنند.

در ادامه تفکیک دقیقی از اندیکاتورهای تکنیکال بیت کوین آمده است:

  • RSI(14): شاخص قدرت نسبی (RSI) برای تعیین شرایط خرید و فروش بیش از حد یک دارایی، مقدار سود به دست آمده را با ضررهای اخیر مقایسه می‌کند. RSI بیت کوین برابر با ۷۶/۲۸۸ بوده که بیانگر شرایط اشباع خرید است.
  • STOCH(9,6): اسیلاتور استوکستیک قیمت پایانی دارایی را با محدوده قیمتی آن در یک بازه زمانی خاص مقایسه می‌کند. عدد ۹۷/۴۱۷ برای این شاخص بیانگر شرایط اشباع خرید است.
  • STOCHRSI(14): شاخص استوکستیک RSI، دو شاخص محبوب یعنی اسیلاتور استوکستیک و شاخص قدرت نسبی را باهم ترکیب می‌کند. عدد ۷۸/۵۰۶ برای این شاخص نشان می‌دهد که بیت کوین در شرایط اشباع خرید قرار دارد.
  • MACD(12,26): شاخص همگرایی و واگرایی میانگین متحرک (MACD) یک اندیکاتور مومنتوم است که روند را دنبال کرده و رابطه بین دو میانگین متحرک قیمت دارایی را نشان می‌دهد. عدد ۲۴۴/۲۰۰ آن بیانگر وضعیت خرید است.
  • ADX(14): شاخص میانگین حرکت جهت‌دار (ADX) برای اندازه‌گیری قدرت یا ضعف یک روند، و نه جهت واقعی آن استفاده می‌شود. عدد ۳۶/۵۵۲ آن بیانگر وضعیت خرید است.
  • Williams %R: شاخص محدوده درصد ویلیامز یا Williams %R یک اندیکاتور مومنتوم است که سطوح اشباع خرید و اشباع فروش را اندازه‌گیری می‌کند. عدد ۰/۴۴۵- آن بیانگر وضعیت اشباع خرید است.
  • CCI(14): شاخص کانال کالا (CCI) یک اسیلاتور مبتنی بر مومنتوم است و برای کمک به تعیین زمانی که یک کالای قابل سرمایه‌گذاری در شرایط اشباع خرید و یا اشباع فروش قرار می‌گیرد، استفاده می‌شود. عدد ۲۰۷/۳۴۳۱ آن بیانگر وضعیت اشباع خرید است.
  • ATR(14): میانگین محدوده واقعی ​​(ATR) یک اندیکاتور نوسان‌سنج برای بازار است. عدد ۱۴۹/۴۵۴۷ آن نشان می‌دهد که نوسان کمی در بازار وجود دارد.
  • Highs/Lows(14): مقدار آن بالاترین و پایین‌ترین قیمت‌ها در ۱۴ روز گذشته را نشان می‌دهد. عدد ۳۴۱/۳۶۹۶ آن بیانگر وضعیت خرید است.
  • Ultimate Oscillator: اسیلاتور نهایی (Ultimate Oscillator) یک اندیکاتور تکنیکال است که برای شناسایی زمان احتمالی بازگشت قیمت استفاده می‌شود. عدد ۶۶/۱۲۶ بیانگر وضعیت خرید است.
  • ROC: شاخص نرخ تغییر (ROC) یک اسیلاتور مومنتوم است که درصد تغییر قیمت فعلی نسبت به قیمت گذشته در بازه زمانی n را اندازه‌گیری می کند. عدد ۳/۴۲۷ بیانگر وضعیت خرید است.
  • Bull/Bear Power(13): شاخص Elder-Ray که توسط دکتر الکساندر الدر (Alexander Elder) توسعه داده شده، یک اسیلاتور است که قدرت گاوها و خرس‌ها را در بازار اندازه‌گیری می‌کند. عدد ۵۹۸/۸۳۳۶ بیانگر وضعیت خرید است.

در جدول زیر خلاصه‌ای از این اندیکاتورهای تکنیکال را مشاهده می‌کنیم:

اندیکاتورهای تکنیکال

به طور خلاصه‌، اندیکاتورهای تکنیکال احساسات مثبت قوی را برای بیت کوین نشان می‌دهند زیرا شش سیگنال خرید و صفر سیگنال فروش یا خنثی صادر شده است. به طور کلی پیشنهاد خرید محکمی داده می‌شود.

میانگین‌های متحرک

میانگین‌های متحرک نوعی تکنیک هموارسازی داده‌ محسوب می‌شوند که تحلیلگران از آنها در تحلیل تکنیکال برای شناسایی روند در مجموعه‌ای از داده‌ها مانند قیمت‌ یک دارایی استفاده می‌کنند. میانگین‌های متحرک به کاهش نویز و نوسانات در داده‌های قیمتی کمک می‌کنند تا یک خط صاف‌تر به نمایش درآید و مشاهده جهت یا روند کلی راحت‌تر باشد.

چندین نوع میانگین متحرک وجود دارد، اما دو مورد از مشهورترین آنها میانگین متحرک ساده و میانگین متحرک نمایی است.

  • میانگین متحرک ساده (SMA): این نوع میانگین متحرک با جمع قیمت‌ها برای دوره‌هایی خاص و تقسیم آن به تعداد دوره‌ها محاسبه می‌شود. به عنوان مثال، SMA 5، قیمت‌های پایانی ۵ روز گذشته را با هم جمع می‌کند و سپس بر ۵ تقسیم می‌کند. SMA وزن یکسانی را برای تمامی نقاط داده در محاسبات خود در نظر می‌گیرد.
  • میانگین متحرک نمایی (EMA): EMA شبیه به SMA است، اما به داده‌های جدیدتر وزن بیشتری می‌دهد. این یعنی به تغییرات قیمتی جدید، واکنش دقیق‌تر و سریع‌تری نشان خواهد داد. محاسبه‌ EMA کمی پیچیده‌تر از SMA است و شامل یک عامل هموارسازی نمایی برای اعطای وزن بیشتر به قیمت‌های جدیدتر می‌شود.

اهمیت میانگین‌های متحرک مختلف (مانند ۵ روزه، ۱۰ روزه، ۲۰ روزه، ۵۰ روزه، ۱۰۰ روزه و ۲۰۰ روزه) به بازه‌های زمانی مورد علاقه معامله‌گران است:

میانگین‌های متحرک ۵ روزه، ۱۰ روزه و ۲۰ روزه معمولاً برای روندهای کوتاه‌مدت استفاده می‌شوند. آنها به سرعت به تغییرات قیمت واکنش نشان می‌دهند و برای معامله‌گرانی که به دنبال کسب سود از حرکات کوتاه‌مدت قیمت هستند، مفید می‌باشند.

میانگین‌های متحرک ۵۰ روزه و ۱۰۰ روزه برای میان‌مدت ​​مفید هستند. آنها به نوسانات روزانه قیمت کمتر حساسیت نشان می‌دهند و یک تصویر روشن‌تر از روند میان‌مدت قیمت ارائه خواهند داد.

میانگین متحرک ۲۰۰ روزه نشانگر روند بلندمدت است. حساسیت آن به نوسانات روزانه قیمت کمتر است و یک تصویر روشن‌تر از روند بلندمدت ارائه می‌دهد. بسیاری از معامله‌گران اعتقاد دارند بازار در حالتی در یک روند صعودی بلندمدت قرار می‌گیرد که قیمت بالاتر از میانگین متحرک ۲۰۰ روزه باشد و زمانی یک روند نزولی بلندمدت شکل می‌گیرد که قیمت پایین‌تر از آن است.

توجه به این نکته مهم است که میانگین‌های متحرک اندیکاتورهای پس‌نگر هستند، به این معنی که بر اساس قیمت‌های گذشته محاسبه می‌شوند. آنها می‌توانند روند را شناسایی کنند، اما نمی‌توانند جهت حرکت قیمت در آینده را پیش‌بینی کنند.

در این بخش یک تفکیک دقیق‌تر از وضعیت میانگین‌های متحرک بیت کوین آمده است:

  • MA5: میانگین متحرک ساده ۵ روزه در ۲۶۳۶۱/۷ دلار است و موقعیت خرید را نشان می‌دهد. همچنین، میانگین متحرک نمایی ۵ روزه در ۲۶،۴۴۴ دلار قرار دارد که آن هم موقعیت خرید را نشان می‌دهد.
  • MA10: میانگین متحرک ساده ۱۰ روزه در ۲۶،۳۵۵/۲ دلار است و موقعیت خرید را نشان می‌دهد. همچنین، میانگین متحرک نمایی ۱۰ روزه در ۲۶،۳۱۶/۶ دلار قرار دارد که آن هم موقعیت خرید را نشان می‌دهد.
  • MA20: میانگین متحرک ساده ۲۰ روزه در ۲۶،۱۰۶/۶ دلار است و موقعیت خرید را نشان می‌دهد. همچنین، میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه در ۲۶،۱۴۹/۹ دلار قرار دارد که آن هم موقعیت خرید را نشان می‌دهد.
  • MA50: میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه در ۲۵،۶۱۵/۴ دلار است و موقعیت خرید را نشان می‌دهد. همچنین، میانگین متحرک نمایی ۵۰ روزه در ۲۵،۸۷۷/۲ دلار قرار دارد که آن هم موقعیت خرید را نشان می‌دهد.
  • MA100: میانگین متحرک ساده ۱۰۰ روزه در ۲۵،۷۲۵/۸ دلار است و موقعیت خرید را نشان می‌دهد. همچنین، میانگین متحرک نمایی ۱۰۰ روزه در ۲۵،۷۹۰ دلار قرار دارد که آن هم موقعیت خرید را نشان می‌دهد.
  • MA200: میانگین متحرک ساده ۲۰۰ روزه در ۲۵،۸۷۱/۱ دلار است و موقعیت خرید را نشان می‌دهد. همچنین، میانگین متحرک نمایی ۲۰۰ روزه در ۲۵،۹۲۲/۵ دلار قرار دارد که آن هم موقعیت خرید را نشان می‌دهد.

در جدول زیر خلاصه‌ای از وضعیت میانگین‌های متحرک را مشاهده می‌کنیم:

میانگین‌های متحرک

میانگین‌های متحرک نشانگر روند صعودی برای بیت کوین هستند زیرا دوازده سیگنال خرید و صفر سیگنال فروش صادر شده است. به طور کلی پیشنهاد خرید محکمی داده می‌شود.

نتیجه‌گیری:

با توجه به تحلیل بیت کوین، هم اندیکاتورهای تکنیکال و هم میانگین‌های متحرک نشان‌دهنده روند صعودی هستند. همیشه به یاد داشته باشید که اگرچه ابزارهای تحلیل تکنیکال می‌توانند بینش خوبی را به ما ارائه دهند، اما هیچگونه تضمینی برای عملکرد آینده قیمت نیستند و همه استراتژی‌های معاملاتی باید همراه با سایر اطلاعات موجود در بازار و تحقیقات فردی مورد استفاده قرار گیرند.

دیدگاه شما به بهبود مطالب والکس کمک می‌کند.

به این مطلب چه امتیازی می‌دهید؟

میانگین امتیارها: ۳ / ۵. مجموع آرا: ۲

منبع
cryptoglobe
علاقمند به بلاک چین و رمزنگاری - معامله‌گر بازارهای مالی
نوشته های مشابه
اشتراک در
اطلاع از
guest
ایمیل شما نمایش داده نمی شود
0 دیدگاه
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
دکمه بازگشت به بالا