خرید اتریوم
اتریوم(ETH)Ethereum

قیمت اتریوم | خرید اتریوم | فروش اتریوم (ETH)

قیمت اتریوم (لحظه‌ای)

215,263,820تومان
-3.16%
3,518.13$
قیمت فعلی
کم‌ترین قیمت (۲۴ ساعت)بیش‌ترین قیمت (۲۴ ساعت)

212,491,437تومان

222,691,310تومان

3,472.82$3,639.52$

حجم معاملات (۲۴h)

36,381,280,973

$

تسلط به بازار (دامیننس)

17%

حجم کل بازار

436,619,259,371

$

ارز در گردش

100%

مجموع ارز در دسترس

120,078,892

حداکثر ارز قابل عرضه

نامشخص

نوع شبکه در والکس
رتبه جهانی

2

بازارهای معاملاتی در والکس

همه ارز‌های دیجیتال
بازارآخرین قیمتتغییرات (24h)
خرید اتریوم
ETH/TMN
اتریوم/تومان

215,860,589

0.98٪-معامله
خرید اتریوم
ETH/USDT
اتریوم/تتر

3,518.13

2.7٪-معامله
خرید اتریوم
ETH/BTC
اتریوم/بیت کوین

0.052

2.81٪-معامله

اتریوم چیست؟

اتریوم دومین ارز دیجیتال جهان پس از بین کوین و با ارزش‌ترین آلت کوین بازار به شمار می‌رود. شبکه اتریوم یک سیستم آزاد و عمومی بر پایه بلاکچین است که دارای مرورگر، زبان برنامه‌نویسی و سیستم پرداخت مخصوص به خود است. اتریوم کنترل‌کننده واحد و مرکزی ندارد و هزاران سیستم کامپیوتری در سراسر دنیا، اداره و تداوم حیات آن را تضمین می‌کنند.

قابلیت‌های کاربردی بلاک‌چین اتریوم باعث شده تا پنجره جدیدی به روی دنیای ارزهای دیجیتال گشوده شود.امروزه اتریوم موفق شده به زندگی روزمره مردم نفوذ و ظرفیت‌های فراوان خود را به رخ بکشند. ارز بومی این شبکه اتر (ETH) نام دارد که برای پرداخت کارمزد تراکنش‌‌ها در شبکه‌ استفاده می‌شود. در واقع، اتر سوخت شبکه‌ اتریوم محسوب می‌شود. از این رمزارز به منظور پاداش برای نودها استفاده می‌شود تا همچنان به‌صورت داوطلبانه تراکنش‌ها را تایید کرده،‌ بلاک ایجاد کنند و امنیت شبکه را حفظ کنند.

ویژگی های اتریوم

ویژگی اتریوم

 

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های اتریوم، رمزارز بومی آن یعنی اتر است که با تیکر ETH نمایش داده می‌شود. این رمزارز علاوه بر ابزاری جهت حفظ ارزش، نقشی اساسی در اکوسیستم اتریوم ایفا می‌کند. قابلیت استیکینگ، شرکت در رای‌گیری‌های حاکمیتی و پرداخت کارمزدهای شبکه، تنها بخش کوچکی از ویژگی‌های اتر محسوب می‌شود.

علاوه بر این، اتریوم به عنوان اولین پلتفرمی شناخته می‌شود که به صورت جدی به توسعه و راه‌اندازی قراردادهای هوشمند پرداخت. این قراردادها معاملات را به صورت خودکار انجام داده و نیاز به واسطه را از بین می‌برند. اتریوم از رابط برنامه‌نویسی به نام ماشین مجازی اتریوم (EVM) برخوردار است که به توسعه‌دهندگان اجازه می‌دهد کدهای اتریوم در بلاکچین‌های دیگر استفاده و اجرای قراردادهای هوشمند را تسهیل کنند.

همچنین بلاکچین اتریوم برای ساخت اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز بسیار مناسب است. این dAppها می‌توانند طیف وسیعی از اهداف، از امور مالی غیرمتمرکز (DeFi) گرفته تا بازی و رسانه‌های اجتماعی را محقق کنند. به علاوه، اتریوم دارای جامعه‌ای قوی و فعال از توسعه‌دهندگان، موسوم به سازمان خودگردان غیرمتمرکز (DAO) است که منجر به ایجاد یک اکوسیستم فعال و پویا از پروژه‌ها و ابزارهای کارآمد و مفید شده است.

از دیگر ویژگی‌های مهم اتریوم می‌توان به امکان میزبانی از سایر ارزهای دیجیتال در بستر ERC-20 اشاره کرد. این ویژگی‌ رایج‌ترین دلیل محبوبیت استفاده از شبکه اتریوم است و تا به امروز، بیش از ۲۸۰۰۰۰ توکن سازگار با ERC-20 راه‌اندازی شده است. بیش از ۴۰ مورد از این ارزها، (به عنوان مثال USDT، LINK و BNB) در بین ۱۰۰ توکن با ارزش بازار قرار دارند. سایر ویژگی‌های مهم اتریوم عبارتند از:

  • افزایش امنیت
  • حفظ حریم خصوصی
  • غیر متمرکز بودن
  • قابل اعتماد بودن
  • شفافیت

کاربردهای اتریوم

اتریوم به عنوان یک رمزارز کاربردی، استفاده‌های بسیاری دارد. برخی از استفاده‌های این ارز دیجیتال عبارت‌اند از:

ساخت نرم‌افزارهای غیر‌متمرکز

برنامه‌نویسان و توسعه‌دهندگان وب می‌توانند نرام‌افزارهای غیر متمرکز (DApp) پیاده‌سازی کنند. غیرمتمرکز به این معنا که اختیار برنامه و اطلاعات کاربران در دست هیچ فرد یا سازمانی نیست و هیچ راهی برای سانسور داده‌ها در این اپلیکیشن‌ها وجود ندارد. این امر سبب شده که اطلاعات کاربران شبکه اتریوم بر روی سرور هیچ فرد یا سازمانی ذخیره نشود و از هک شدن و سرقت اطلاعات در امان باشند.

هنگام استفاده از برنامه‌هایی همچون یوتیوب،‌ توییتر و سایر شبکه‌های اجتماعی اطلاعات فردی، نوشته‌ها،‌ عکس‌ها و ویدیوهای شخصی شما بر روی سرور مرکزی آن برنامه ذخیره می‌شود. در این شرایط با هر تهدید امنیتی علیه سرورهای مجموعه، اطلاعات شما نیز در خطر است.

همچنین بارها شاهد بوده‌اید که این برنامه‌ها محتوایی که به مذاق‌‌شان خوش نبوده را حذف کرده یا از شما درخواست کرده‌اند آن‌ را تغییر دهید. غیر متمرکز بودن اطلاعات این مشکلات را نیز برای کاربران حل خواهد کرد.

قراردادهای هوشمند

قرارداد هوشمند (Smart Contract) که در بستر بلاکچین اتریوم اجرا می‌شود، در واقع یک رشته کد است. این کدها شامل شرایط قبل، حین قرارداد و تمام مفاد سند و شرایط انجام آن هستند. این کدنویسی‌ها می‌توانند برای اجرا برنامه‌ریزی و تعیین چارچوب امور مختلف مانند تبادل سهام،‌ ارز، محتوا یا هر چیز با ارزش دیگر استفاده شوند.

قراردادهای هوشمند اتریوم

قراردادهای هوشمند به صورت خودکار فعالیت می‌کنند و پس از منعقد شدن به هیچ عنوان قابل تغییر و توقف نیستند. به عبارت دیگر، این قراردادها ضمانت اجرایی کامل و دقیق دارند. همچنین حضور هر گونه واسطه به عنوان نفر سوم در این نوع قراردادها امکان‌پذیر نیست. همه‌ی نودهای شبکه نیز یک نسخه از این قرارداد را بر روی سیستم خود دریافت می‌کنند. این قراردادها به زبان برنامه نویسی سالیدیتی نوشته می‌شوند.

این قرارداد تحت هیچ شرایطی و در هیچ زمانی به جز زمان تعیین شده قابل توقف نخواهد بود. همچنین هیچ ‌یک از طرفین قرارداد بعد از شروع اجرا، قادر به ایجاد کوچک‌ترین تغییری در این سند نیستند.

چه مقدار اتریوم در گردش است؟

در حال حاضر تعداد واحدهای در گردش اتریوم حدود 122 میلیون کوین است و سقف عرضه‌ای برای آن تعیین نشده است.

در سپتامبر ۲۰۲۱، حدود ۱۱۷ میلیون کوین ETH در گردش بود که ۷۲ میلیون آن در اولین بلاک در بلاکچین اتریوم صادر شد. از این ۷۲ میلیون، ۶۰ میلیون به مشارکت کنندگان اولیه در فروش جمعی سال ۲۰۱۴ که بودجه پروژه را تامین کردند و ۱۲ میلیون به صندوق توسعه اختصاص یافت.

مقدار باقیمانده در قالب پاداش بلاک برای ماینرهای شبکه اتریوم صادر شد. پاداش اولیه در سال ۲۰۱۵ به ازای هر بلاک ۵ اتریوم بود که در اواخر سال ۲۰۱۷ به ۳ اتریوم کاهش یافت و سپس در اوایل سال ۲۰۱۹ به ۲ اتریوم رسید.

استخراج اتریوم

پیش از آپدیت بزرگ مرج، ماینرها برای استخراج اتریوم در یک فضای رقابتی جهت ایجاد بلاک رقابت می‌کردند. آن‌ها باید از طریق پردازنده گرافیکی (GPU) سیستم خود،‌ معادلات پیچیده ریاضی را حل می‌کردند و از این طریق یک بلاک جدید ایجاد می‌شد. ماینرها در ازای این فرآیند پاداش دریافت می‌کردند.

ولی اتریوم بعد از آپدیت مرج در تاریخ  ۱۵ سپتامبر ۲۰۲۲، دیگر از الگوریتم اثبات کار (Proof of work) پشتیبانی نمی‌کند. پس از این به روزرسانی، اساس کار این شبکه بلاک‌چین به کلی تغییر کرده و به الگوریتم اثبات سهام (Proof of Stake) تبدیل شد. در واقع در حال حاضر برای تایید تراکنش‌ها و ساخت بلاک، کاربران باید مقداری ارز اتریوم را استیک کرده و به این طریق به کارکرد شبکه کمک کنند و در ازای آن مقداری رمزارز اتر پاداش بگیرند.

استخراج اتریوم

آپدیت مرج شبکه اتریوم

در سال ۲۰۲۲ توسعه‌دهندگان با هدف افزایش سرعت تایید تراکنش‌ها و همچنین کاهش کارمزد شبکه اتریوم، تصمیم گرفتند تا در این بلاکچین تغییرات جدیدی را ایجاد کنند. هدف از این تغییرات، مهاجرت از POW به POS بود. پس از این به‌روز‌رسانی که آن را با نام اتریوم ۲ یا سرِنیتی (Serenity) می‌شناسیم، ماینرها دیگر قادر استخراج eth نیستند. پس از به‌روزرسانی مرج، برخی از کاربران که با این فورک موافق نبودند و در بلاکچین اصلی به نام EthereumPoW به فعالیت خود ادامه دادند. این بلاکچین هنوز از فرایند اثبات کار پشتیبانی می‌کند و ماینرها با تایید تراکنش‌ها به استخراج کوین بومی شبکه یعنی ETHW می‌پردازند.

تیم توسعه‌دهنده اتریوم برای رسیدن به اتریوم ۲ و کامل شدن آپدیت‌های اتریوم، رود مپ مشخصی دارد که این رمزارز را مرحله به مرحله به تحقق اتریوم ۲ نزدیک‌تر می‌کند. در واقع آپدیت مرج، اولین قدم در رسیدن به اتریوم ۲ است و آپدیت‌های سرج (Surge)، ورج (Verge)، پرج (Purge) و اسپرج (Splurge) باقی مانده‌اند. با اجرای تمام این مراحل تمام امکانات اتریوم از جمله قراردادهای هوشمند و شاردینگ روی اتریوم ۲ اجرا خواهد شد.

آپدیت اتریوم

امنیت شبکه اتریوم

از آگوست سال ۲۰۲۰، امنیت اتریوم از طریق الگوریتم اثبات کار ای تی هش (Ethash)، متعلق به خانواده توابع هش Keccak تامین می‌شد. با این حال برنامه‌های این شبکه برای انتقال به الگوریتم اثبات سهام در سپتامبر 2022 نهایی شد و به موجب آن امکان سهام‌گذاری (استیکینگ) در این شبکه به وجود آمد. کاربران با ارسال اتریوم به یک قرارداد، روی آن سرمایه‌گذاری و به امنیت شبکه کمک می‌کنند.

گس در شبکه اتریوم به چه معناست؟

کارمزد تراکنش‌ در شبکه اتریوم گس (gas) نام دارد که با اتر پرداخت می‌شود. میزان اتری که برای انجام معامله پرداخت می‌شود، گس لیمیت و هزینه‌ای که برای گس لیمیت پرداخت می‌شود را گس پرایس می‌گویند.

در اتریوم، معاملات و اجرای قراردادها بر اساس محاسبات و میزان منابع مصرفی انجام می‌شود. این منابع شامل زمان، توان محاسباتی و حافظه است. بنابراین، وقتی یک فرد می‌خواهد معامله‌ای را انجام دهد یا قراردادی را اجرا کند، باید مقداری از منابع مورد نیاز را به عنوان “گس” پرداخت کند.

مقدار گس بر اساس پیچیدگی و حجم عملیات مورد نظر تعیین می‌شود. بنابراین، تراکنش‌ها و قراردادهایی با گس بالاتر نسبت به سایر عملیات‌ها اولویت بیشتری در شبکه دارند و سریع‌تر پردازش می‌شوند.

هارد فورک شبکه اتریوم

در ۱۷ ژوئن ۲۰۱۶ یک هکر ناشناس از یک باگ امنیتی در کد DAO شبکه اتریوم استفاده کرد و بیش از ۵۰ میلیون دلار eth را به حساب خود انتقال داد. علی‌رغم فاجعه‌بار بودن این موضوع، یکی از قوانینی که در قرارداد DAO لحاظ شده بود، به توسعه‌دهندگان حدود یک ماه فرصت می‌داد تا راه‌حلی پیدا کنند. طبق این قانون درخواست انتقال Ethereum بعد از ۲۸ روز انجام می‌شد. دو راه پیش روی توسعه‌دهندگان بود: هارد فورک و سافت فورک

در ابتدا نظر روی سافت فورک eth برای رهایی از این مشکل بود اما توسعه‌دهندگان ثابت کردند که سافت فورک، شبکه را در خطر حملات DDoS قرار خواهد داد و بنابراین گزینه مناسبی نیست. بنابراین تنها راه حل باقی مانده هارد فورک اتریوم بود. پس از هارد فورک، این ارز قبل از هارد فورک در صرافی‌ها به اتریوم کلاسیک با نماد ETC تغییر نام پیدا کرد و ارز جدید، نام اتریوم را به خود گرفت. به زبان بسیار ساده، اتریوم کلاسیک، همان Ethereum روی بلاکچین قدیمی است.

تفاوت اتریوم با اتریوم کلاسیک

تاریخچه اتریوم

تاریخچه اتریوم با ویتالیک بوترین (Vitalik Buterin) گره خورده است. در سال ۲۰۱۳ ویتالیک بوترین وایت پیپر اتریوم، را برای دوستان خود ارسال کرد تا آن‌ها نظرات و انتقادات خود را در رابطه با نظریه‌ی او بیان کنند؛ اما پاسخی دریافت نکرد. او در سال ۲۰۱۴ نظریه‌ی خود را عمومی کرد و در سال ۲۰۱۵ بلاکچین اتریوم راه‌اندازی شد.

میهای الیسی (Mihai Alisie)، آنتونی دی لوریو (Anthony Di Iorio) و چارلز هاسکینسون (Charles Hoskinson) در کنار ویتالیک بوترین و جوزف لوبین، بنیان‌گذاران این شبکه بودند. بوترین سعی کرد بلاکچین بیت‌ کوین را ارتقا دهد و در بلاکچین خود قرارداد هوشمند بدون واسطه و برنامه‌های غیر متمرکز را پیاده کند. پس از مدتی نیز از رمزارز بومی «اتر» رونمایی کرد. ویتالیک در یکی از مصاحبه‌های خود گفت که قصد دارد با حفظ Ethereum به عنوان پلتفرم مرتبط با بلاکچین، بر مسائل فنی آن تمرکز داشته باشد و با بهبود امنیت آن آینده‌ای جدید برای آن بسازد.

مقایسه اتریوم و بیت کوین

بیت کوین و اتریوم با وجود شباهت‌هایی که با یکدیگر دارند، شامل تفاوت‌های بنیادی نیز هستند.

شباهت اتریوم و بیت کوین شامل این موارد است:

  • هر دو بر پایه‌ی فناوری بلاکچین و به‌صورت غیر متمرکز فعالیت می‌کنند.
  • از سیستم پرداخت همتا به همتا (P2P) برای انتقال ارز و داده پشتیبانی می‌کنند.
  • درای بلاکچین اختصاصی هستند.
  • به واسطه‌ی رمزنگاری در هر دو شبکه امنیت بالایی دارند.
  • تراکنش‌ها در هر دو شبکه بدون توقف و برگشت ناپذیر است.

تفاوت اتریوم و بیت کوین شامل این موارد است:

  • بلاکچین بیت کوین یک سیستم پرداخت بی‌واسطه‌ی جهانی است؛ اما اتریوم پلتفرمی برای اجرای هزاران برنامه‌ و قرارداد غیر متمرکز است.
  • ایجاد بلاک در اتریوم هر ۱۴ ثانیه یک‌بار  و برای بیت کوین هر ۱۰ دقیقه یک‌بار صورت می‌گیرد.
  • در شبکه‌ی بیت‌کوین هر ثانیه ۷ تراکنش انجام می‌شود؛ در حالی است که در شبکه اتریوم هر ثانیه ۱۶ تراکنش ثبت می‌شود.
  • به دلیل ابتدایی بودن اسکریپت‌ها، امکان انجام قرارداد هوشمند در شبکه‌ی بیت‌ کوین وجود ندارد (این امکان در اتریوم وجود دارد).
  • بیت‌ کوین دارای سقف عرضه ۲۱ میلیون کوین است در حالی که اتر محدودیت عرضه ندارد.
  • اتریوم مبتنی بر الگوریتم اثبات سهام و غیرقابل استخراج است؛ اما بیت کوین بر اساس الگوریتم اثبات کار و  دارای قابلیت استخراج است.

خرید و فروش اتریوم

اتریوم (ETH) یک رمز ارز موفق با ارزش بازار حدود 216 میلیارد دلار است. در ۱۰   نوامبر ۲۰۲۱ قیمت این ارز به بیشترین سقف خود رسید. در حال حاضر نیز تقاضا برای خرید و فروش اتریوم در صرافی مهمی مانند بایننس زیاد است. به همین دلیل ETH را می‌توان یک گزینه ایده‌آل برای انجام تراکنش‌ها، خرید و فروش و سرمایه‌گذاری به شمار آورد.

نحوه خرید از والکس

شما با عضویت در صرافی والکس می‌توانید با سایر کاربران این پلتفرم معاملاتی به خرید ارز ETH بپردازید. بنابراین اگر تاکنون در والکس عضو نشده‌اید، در آن ثبت نام کنید. پس از احراز هویت، وارد بازار خرید اتریوم (ETH) شوید و با قیمت لحظه‌ای و هماهنگ با بازارهای جهانی، معامله‌ی خود را انجام دهید. برای این کار می‌توانید مراحل زیر را دنبال نمایید:

  1. در والکس یک حساب کاربری بسازید (ثبت نام در والکس)
  2. مدارک خود را آپلود کنید و مراحل احراز هویت را طی کنید.
  3. از طریق حساب بانکی، کیف پول ریالی خود را شارژ کنید.
  4. به صفحه معاملات ارزهای دیجیتال بروید و سفارش خرید ارز اتریوم (ETH) را ثبت کنید.

نحوه خرید با موبایل

خرید ETH در موبایل کاملاً مشابه خرید آن از وب‌سایت والکس است. پس از دانلود و نصب اپلیکیشن موبایل والکس از اپ استورهای معتبر، برنامه را اجرا کنید. بعد از ثبت نام و احراز هویت یا وارد کردن اطلاعات حساب کاربری، وارد بخش بازارها شوید. پس از انتخاب بازار ETH و بررسی قیمت‌های لحظه‌ای مطابق با بازارهای جهانی، می‌توانید سفارش خرید ETH را ثبت کنید. این ارز را می‌توانید با پایه ریالی یا دلاری خریداری کنید.

نحوه فروش در والکس

کافیست با وارد کردن آدرس کیف پول ETH والکس در کیف پول شخصی خود، میزان ارز مدنظرتان را به والکس انتقال داده و آن را در بازار ETH والکس بفروشید. همچنین شما می‌توانید برای آن مقدار اتریوم که قبلاً از والکس خریداری کرده‌اید و کماکان در کیف پول این صرافیست، سفارش فروش ثبت کرده و آن را در والکس بفروشید.

مزایای خرید و فروش اتریوم در والکس

  • امکان خرید و فروش کوین اتریوم در تمامی روزهای هفته به صورت ۲۴ ساعته
  • امکان معامله اتریوم به صورت ریالی و یا مبادله جفت ارز با تتر یا بیت کوین
  • پشتیبانی ۲۴ ساعته والکس در ۷ روز هفته

روش کسب اتریوم رایگان

برخی از سایت‌ها هستند که با عضویت در آن‌ها می‌توان به صورت رایگان اتریوم بدست آورد. این سایت‌ها با نام فاست (Faucet) شناخته می‌شوند. این سایت‌ها پس از نمایش چند آگهی تبلیغاتی و یا پر کردن برخی از فرم‌ها میزان بسیار کمی اتریوم را به کاربران خود پاداش می‌دهند. شما می‌توانید با عضویت در این پلتفرم‌ها و پس از دریافت توکن ETH آن را مستقیماً به آدرس کیف پول مورد نظر خود ارسال کنید.

البته توجه داشته باشید که تمام این سایت‌ها معتبر نیستند و ممکن است کلاهبرداری باشند؛ قبل از عضویت در این سایت‌ها تحقیق کنید.

کارمزد معامله اتریوم (ETH)

خرید و فروش اتریوم در صرافی والکس شامل کارمزد است که برای پرداخت‌های درون شبکه از کاربر دریافت می‌شود.

کارمزد خرید: به صورت پلکانی از ۰/۳۵ درصد آغاز شده و با افزایش حجم معاملات طی مدت زمان ۳ ماه، تا ۰/۲ درصد کاهش پیدا می‌کند.

کارمزد فروش: به صورت پلکانی از ۰/۳۵ درصد آغاز شده و با افزایش حجم معاملات طی مدت زمان ۳ ماه، تا ۰/۲ درصد کاهش پیدا می‌کند.

کارمزد واریز: این عدد بین ۰/۰۶ تا ۰/۱۸ متغیر است.

کارمزد برداشت: ۰/۰۰۶ واحد اتریوم.

کارمزد انتقال: بین دو کیف پول در صرافی والکس رایگان است.

روش نگهداری

ارز دیجیتال ETH را مانند سایر ارزهای دیجیتال موجود در بازار می‌توان در کیف پول‌های معتبر با در کیف پول صرافی نگهداری کرد. بهترین کیف پول‌ها جهت نگهداری این ارز دیجیتال عبارت اند از:

کیف پول سخت‌افزاری: لجر (Ledger) و کیف پول ترزور (Trezor)

کیف پول نرم‌افزاری: متامسک (Metamask)، تراست ولت (Trust Wallet)، کوین بیس (Coinbase) و بایننس چین ولت (Binance Chain Wallet)

کیف پول صرافی والکس: نگهداری در کیف پول صرافی والکس، یکی از امن‌ترین راه‌های ذخیره و نگهداری اتریوم در بازار ارزهای دیجیتال است.

پرسش‌های متداول

باتوجه ‌به تحریم کاربران ایرانی در صرافی‌های خارجی و خطرات مرتبط با بلوکه شدن دارایی‌ها، پیشنهاد می‌شود ETH را از صرافی والکس به صورت امن و سریع خرید کنید.

شما به‌راحتی می‌توانید در صرافی والکس ارز اتریوم (ETH) را به‌صورت ریالی به فروش برسانید و تبدیل به ارز فیات نمایید.

خیر؛ کارمزد نقل‌وانتقال ارز اتریوم رایگان نیست و برای انجام تراکنش‌های شبکه لازم است. همچنین خرید و فروش اتریوم در صرافی والکس نسبت به سایر معاملات مالی سنتی، بسیار کم هزینه است.

خیر؛ با انتقال اتریوم به مدل اجماع اثبات سهام، این ارز قابل استخراج نیست و شما فقط می‌توانید از طریق استیکینگ از آن کسب درآمد کنید.

بله؛ صرافی والکس به‌صورت ۲۴ ساعته و در ۷ روز هفته امکان خرید و فروش ارز ETH را برای کاربران خود فراهم کرده است.

خیر؛ شما می‌توانید بدون هیچ‌گونه محدودیتی از صرافی والکس، اتریوم را با ریال یا تتر خریداری کنید.

با توجه به ویژگی‌های اتریوم مانند تطبیق پذیری بالا و صرف انرژی کم برای پردازش تراکنش‌ها، تحلیل‌گران ارزهای دیجیتال اعتقاد دارند که آینده روشنی در انتظار اتریوم است و به همین دلیل می‌تواند یک گزینه مناسب برای سرمایه‌گذاری بلند مدت باشد.

جدیدترین اخبار اتریوم

مطالب جدید
اتریوم در یک روند صعودی؛ هدف بعدی پس از ۳٬۰۰۰ دلار کجاست؟

قیمت اتریوم علی رغم اینکه همچون بیت کوین عملکرد مطلوبی نداشت اما در چند هفته اخیر شاهد تحرکات مثبتی بوده است. هفته گذشته، کندل هفتگی قیمت اتریوم (ETH) در بالاترین سطح از آوریل ۲۰۲۲ بسته شد. پس از آن، موفق شد از ۳٬۰۰۰ دلار عبور کند.

خرید ارز‌های مشابه

خرید دش - تومان
-1.41%
دشDASH

2,168,946

تومان
خرید ترون - تومان
+0.14%

7,619

تومان
خرید استلار - تومان
+3.31%

8,300

تومان
خرید ایاس - تومان
-1.04%

60,405

تومان
خرید کاردانو - تومان
-0.38%

40,567

تومان
خرید بایننس کوین - تومان
-0.53%

34,092,553

تومان
خرید اتم - تومان
-1.8%
اتمATOM

723,692

تومان
خرید متیک - تومان
-3.47%

63,128

تومان
خرید فانتوم - تومان
+13.03%

57,333

تومان

محاسبه قیمت اتریوم (ETH)

ETH

Ethereum