آموزش کامل معامله فیوچرز Futures و کسب سود در بازار معاملاتی آتی

روشها و استراتژیهای متعددی برای دستیابی به سود در بازار ارزهای دیجیتال وجود دارند، اما معامله فیوچرز (Futures) که به معاملات آتی هم مشهور هستند، از جمله محبوبترینها به شمار میروند. معاملات آتی مانند معاملات اسکالپینگ در دستهبندی روشهای محبوب و البته راحت برای در نظر گرفتن رویکردهای سرمایهگذاری محسوب میشوند. به عبارت سادهتر، تریدرها یا معاملهگران دنیای کریپتوکارنسی با استفاده از معامله فیوچرز میتوانند، افق سودآوری خود را به نحو بهتری پیشبینی کنند. منظور از راحتی معاملات آتی، نه به معنای ساده بودن استراتژیها، بلکه به منظور بررسی پتانسیل سودآوری آن است.
بازار معاملات آتی به طور کلی شامل پیچیدگیهای معاملاتی و سرمایهگذاری خودشان هستند و برای اطلاع از آنها باید نکات مهم این موضوع را به صورت کامل مورد بررسی قرار داد. آنچه که ما را برای تهیه یک مقاله تخصصی در این مورد ترغیب کره است، استقبال تریدرها از روش معاملات آتی است. معاملات آتی هماکنون به عنوان روشی برای در تضمین قیمت داراییهای دیجیتال و اقدام برای سرمایهگذاری در زمان تعیینشده است. معامله فیوچرز به معاملهگران این فرصت را میدهد که روی قیمت آتی ارزهای دیجیتال، وارد قرارداد شوند. در حال حاضر، معاملات آتی بیت کوین، از جمله محبوبترین نوع معاملات فیوچرز است. برای درک بهتر بازار Futures با ما همراه باشید.
فهرست مطالب
معامله فیوچرز (Futures Contract) چیست؟
اگر به عبارت لاتین این مفهوم نگاهی داشته باشیم، گاه به جای عبارت “Futures Trade” با عبارت “Futures Contract” هم مواجه خواهید شد. استفاده از واژه Contract یا قرارداد برای معاملات آتی، تعریفی کامل و مختصر از این روش معاملاتی است؛ چرا که معاملات آتی به نوعی، قراردادهایی هستند که بین خریدار و فروشنده منعقد میشوند. به واسطه قراردادهای آتی است که میتوان روی قیمت آینده ارزهای دیجیتال سرمایهگذاری کرد. به عبارت سادهتر، خریدار در طی یک معامله فیوچرز به فروشنده به این توافق میرسد که ارز دیجیتال مورد نظر را در زمان تعیینشده و در زمانی که قیمت آن رمزارز به رقم توافقشده رسید، خریداری کند.
استفاده از مفهوم معاملات آتی پیش از این برای خریداری کردن بسیاری از کالاها از جمله مواد غذایی، نفت و فلزات معنا داشت. با این حال، مفهوم معاملات آتی یا معاملات فیوچرز از بازارهای کالا فراتر رفتند و به دنیای ارزهای دیجیتال هم رسیدند. برای مثال، اگر یک خریدار قند و شکر در سالهای دور قصد داشت، برای خریدن قند و شکر مورد نیاز خود، از روش معامله فیوچرز استفاده کند، با فروشنده به توافق میرسید که هروقت، قیمت قند و شکر به n تومان رسید، x کیلوگرم کالا به او بفروشد. در مورد سرمایهگذاری بر ارزهای دیجیتال به واسطه این روش هم همان ساختار فروش کالا در جریان است.
مهمترین شرط معاملات فیوچرز این است که توافق مورد نظر بین خریدار و فروشنده، دارای تاریخ انقضا باشد. ناگفته نماند، در یکی از روشهای زیرمجموعه معاملات آتی که با عنوان «قرارداد دائمی یا Prepetual Contract» شناخته میشود، شرط تاریخ انقضا وجود ندارد.
قیمت تعیینشده در یک قرار دائمی، قیمت لحظهای ارزهای دیجیتال را تحت کنترل دارد و در محدوده بسیار نزدیک به آن، معامله را جوش میدهد. این موضوع در معامله فیوچرز متفاوت است و قرارداد بر طبق یک قیمت تعیینشده و تا حداکثر تاریخ مقرر شکل خواهد گرفت.
توافق خریدار و فروشنده در معامله فیوچرز
معاملات فیوچرز (معاملات فردایی) به این ترتیب طراحی شدهاند تا خریدار و فروشنده برای معامله یک حجم (Amount) مشخصی از ارزهای دیجیتال وارد توافق شوند. قراردادی که بین خریدار و فروشنده در حوزه معاملات آتی منعقد میشود، گاه دارای تاریخ انقضا و فرایند تسویه است. هر دو طرف معامله باید به موارد توافقشده قرارداد، پایبند بمانند تا همه مُفاد مربوط به معامله به صورت کامل اجرا شوند.
نحوه عملکرد معاملات آتی

همانطور که اشاره کردیم، معاملات آتی از جمله روشهای مختلف برای دستیابی به سود مورد نظر در دنیای کریپتوکارنسی هستند؛ لذا این نوع معاملات سرمایهگذاری را نمیتوان با ترید روزانه ارز دیجیتال از جمله معاملات اسکالپینگ مقایسه کرد. اگر روند معاملات آتی ارزهای دیجیتال را در یک پلفترم مثل Bybit در نظر بگیرید، احتمالاً تفاوت بین معامله futures با معاملات معمولی را درک نخواهید کرد؛ این عدم درک عمدتاً به این دلیل است که معاملهگران یا تریدرها برای سرمایهگذاریهای معمولی و آتی از یکسری اصول و قواعد یکسان استفاده میکنند. اصول قواعد یکسانی که در همه روشهای معاملاتی ارزهای دیجیتال وجود دارد، شناسایی موقعیتهای خرید و فروش مناسب و اجرای تکنیکهای مدیریت ریسک است.
با در نظر گرفتن همه این اوصاف، قراردادها یا معاملات آتی بسیار متفاوتتر از معاملات آنی، سریع و لحظهای هستند؛ چرا که در یک معامله فیوچرز، سرمایهگذاری با توجه به قیمت داراییهای دیجیتال شکل میگیرد. نکته جالبی که در مورد معاملات آتی وجود دارد، این است که این قبیل از معاملات، بدون داراییهای دیجیتال واقعی، روانتر و راحتتر کار میکنند. به عبارت سادهتر، وقتی شما عملاً هیچ دارایی دیجیتالی ندارید و از روش معاملات آتی استفاده میکنید، به جای از دست دادن سرمایه، فرصت سرمایهگذاری را از دست خواهید داد.
انواع معامله فیوچرز در بازار ارزهای دیجیتال

انواع مختلفی از معاملات آتی وجد دارند که معاملهگران یا تریدرهای ارزهای دیجیتال میتوانند، از بین آنها یکی را به عنوان استراتژی اصلی در نظر داشته باشند.
معاملات آتی استاندارد
معاملات آتی استاندارد یا Standard Futures Contracts از جمله رایجترین روشهای سرمایهگذاری است. قراردادهای آتی استاندارد، تمامی جنبههای یک قرارداد سنتی از جمله تاریخ انقضا و تسویه را در بر میگیرند. صرافیهای CBOE و CME Group اولین صرافیهای مستقر در شیکاگو بودند که معاملات آتی را برای بیت کوین در دسامبر سال ۲۰۱۷ راهاندازی کردند. پشتیبانی اولین صرافیها از انجام معامله فیوچرز برای بیت کوین، از جمله عوامل رشد قیمت BTC محسوب میشود.
معامله Futures با قابلیت تحویل فیزیکی
نوع دیگری از معاملات فیوچرز که با عنوان Futures with Phusical Delivery شناخته میشوند، قراردادهای انقضا دار با قابلیت تسویه فیزیکی را در بر میگیرند. نهاد Bakkt که توسط بورس اوراق بهادار نیویورک (NYSE) حمایت میشود، برای اولینبار از این استراتژی رونمایی کرد. تنها تفاوت این استراتژی با معاملات آتی استاندارد در این است که ارز دیجیتال در طول فرایند تسویه، به خریدار تحویل داده میشود. به عبارت دیگر، در این معامله، بیت کوین در تاریخ انقضای قرارداد، به کسانی که معاملات آتی با ارزهای دیجیتال را انجام دادهاند، انتقال داده میشود.
قراردادهای دائمی
به این روش که با عنوان Prepetual Contracts شناخته میشود، در ابتدای بحث اشارهای داشتیم. قرارداد دائمی، نوعی معامله فیوچرز است که تاریخ انقضا ندارد. این معاملات در ابتدا توسط پلتفرمی مثل BitMEX شروع به کار کرد و سپس توسط صرافیهای بزرگی همچون Bubit و Binance هم پذیرفته شد.
مزایا و معایب معاملات آتی
معاملات آتی در دنیای ارزهای دیجیتال به دلایلی بسیاری مورد استقبال قرار گرفتهاند. بدیهی است که هر استراتژی مالی و سرمایهگذاری خاصی، علاوه بر مزایا و ویژگیهای مثبت، دارای معایب هم است. در این بخش از مقاله قرار است که به مرور مزایا و معایب احتمالی معاملات فیوچرز بپردازیم تا درک بهتری از سودآوری و همچنین، مشکلات احتمالی آن داشته باشید.
مزایای معاملات آتی
راحت و ساده
معاملات آتی برای معاملهگران مبتدی هم مفید و سودآور است؛ علاوه بر سودآور بودن، معاملات آتی برای انواع تیپ های شخصیتی معامله گران راحتتر و روانتر هستند. معاملهگران و علاقهمندان به سرمایهگذاری در بازار ارزهای دیجیتال، میتوانند، با داشتن یک کیف پول (Wallet) دیجیتال امن و دسترسی به نقدینگی مورد نظر، در یک معامله فیوچرز وارد شوند. با توجه به ساده بودن معاملات آتی است که حجم معاملاتی آن حدود ۲ الی ۳ برابر بیشتر از معاملات اسپات ارزیابی میشود.
سود بالقوه بیشتر
هنگامی که تریدر با استفاده از اهرم مالی یا Leverage وارد معاملات ارزهای دیجیتال بشود، سودی که به دست خواهد آورد، قابل توجه است. برای مثال، اگر شما یک معاملهگر باشد و بخواهید از طریق صرافی Bybit به معامله فیوچرز بپردازید، میتوانید، اهرم را تا ۱۰۰ برابر تنظیم کنید تا موقعیت سرمایهگذاری فوقالعادهای داشته باشید. استفاده از اهرم به معنای آن است که اگر شما ۱۰ دلار سرمایهگذاری و اهرم را روی همان ۱۰۰ برابر تنظیم کنید، موقعیت سودآوری شما برابر با ۱۰۰۰ دلار (۱۰ * ۱۰۰) خواهد بود. البته ناگفته نماند که اهرم، همانطور که سودآور است، احتمالاً باعث زیان هم خواهد شد.
استراتژیهای منعطف
پیادهسازی و اجرایی کردن استراتژیهای معامله فیوچرز به مراتب بهتر از راهاندازی استراتژیهای دیگر بازار ارزهای دیجیتال است. معاملات آتی به طور کلی این امکان را برای شما به وجود میآورند که بدون برخورد با هیچ عامل بازدارندهای به سودآوری برسید.
معایب معاملات آتی
عدم کنترل بر رویدادهای آتی
یکی از ایرادهای رایج سرمایهگذاری در معاملات آتی، این است که هیچ کنترلی بر رویدادهای آتی وجود ندارد. عواملی غیرمترقبهای مانند، بلایای طبیعی، شرایط آبوهوایی غیر منتظره، مسائل سیاسی و غیره میتوانند، بر معاملات آتی تأثیر بگذارند و سودآوری معاملهگران را با ریسک بزرگی مواجه کنند.
مسائل مربوط به اهرم
اهرم یا Leverage بالا میتواند، به نوسانات سریع قیمتهای آتی ارزهای دیجیتال منجر شود. قیمتهای میتوانند، به صورت روزانه و حتی در عرض چند دقیقه بالا و پایین روند.
تاریخ انقضا
یکی از مهمترین اجزای معامله فیوچرز، تاریخ انقضا در بعضی از استراتژیهاست. با نزدیکتر شدن تاریخ انقضای معامله فیوچرز، قیمتهای قراردادی برای داراییهای دیجیتال جذابتر میشوند؛ به همین دلیل گاهی ممکن است که بعضی از فرصتهای مناسب برای سرمایهگذاری به دلیل تاریخ انقضای قراردادها، از بین بروند و ناکام بمانند.
ریسک معامله Futures
به طور کلی، برخی از کارشناسان معتقد هستند که بازار ارزهای دیجیتال به اندازه کافی بالغ نیست و نمیتوان انتظار معاملات فیوچرز را در آن داشت؛ چنین منتقدانی ادعا میکنند که بیثباتی در قیمت بیت کوین (BTC) ممکن است که به سایر بخشهای بازار آینده ارزهای دیجیتال هم سرایت کند. با این اوصاف، تاکنون هیچ رویداد قابل توجهی در مورد ریسک معاملات آتی در پلتفرمهای منسوب به دنیای کریپتوکارنسی به ثبت نرسیده است. بسیاری از صرافیها و پلتفرمهای معتبر برخلاف صرافیهای معمولی، دارای قدرت امنیتی بسیار بالایی هستند و مورد هک و سرقت داراییهای دیجیتال قرار نمیگیرند. برای مثال، انجام ترید ارز دیجیتال به روش فیوچرز در صرافیهایی همچون Kucoin و Bybit بسیار روان و راحت است.
با در نظر گرفتن همه این نکات مهم، ریسک مالی در بازار ارز دیجیتال، عدم به کارگیری صحیح استراتژیهای معاملات آتی و همچنین استفاده از اهرمهای بالاتر از حد توصیهشده، از جمله خطرات استفاده از معاملات فیوچرز محسوب میشوند.
آیا کاربران ایرانی میتوانند از معامله فیوچرز استفاده کنند؟
نکته مهمی که برای کاربران ایرانی وجود دارد، تحریم اقتصادی ایران است که باعث ممنوعیت سرمایهگذاری مستقیم در بازار ارزهای دیجیتال میشود. به دلیل محدودیتهایی که برای تریدرهای ایرانی وجود دارد، لازم است که پیش از ورود به بحثهای مربوط به آموزش معاملات آتی، به نکات مهمی دقت کنید. مهمترین نکتهای که باید به عنوان یک تریدر یا معاملهگر در نظر داشته باشید، این است که بسیاری از صرافیها، امکان فعالیت ایرانیان را کلاً ممنوع کردهاند و با استعلام IP حساب، میتوانند، داراییهای دیجیتال را مسدود یا بلوکه کنند.
برای مثال، صرافیها متعددی از جمله صرافی Bybit، Coinbase، Binance و غیره وجود دارند که با الزامی کردن، مسائل امنیتی مثل احراز هویتی ۲ مرحلهای، از فعالیت ایرانیان جلوگیری میکنند. پیش از هر فعالیتی در حوزه معامله فیوچرز باید به یاد داشته باشید که همواره از IP غیر ایرانی استفاده کنید و دورِ صرافیهایی مثل بایننس را برای همیشه خط بکشید. بعضی از صرافیها مثل صرافی Kucoin هم وجود دارند که در حال حاضر به عنوان صرافی امن و مناسب برای ایرانیان محسوب میشوند. در ادامه این مقاله به نحوه انجام دادن معامله فیوچرز در کوکوین هم میپردازیم.
احراز هویت برای معاملات آتی
مسئله اجباری شدن احراز هویت برای کاربران صرافیهای ارز دیجیتال، از اواسط سال ۲۰۲۱ شروع شد؛ در طی این فرایند، صرافیهای بسیاری از جمله BitMEX و Binance عملیات احراز هویت را اجباری کردند تا دسترسی کاربران به کیف پولهای دیجیتال امکانپذیر باشد. با همه این اوصاف، سایر فعالیتها مثل انجام دادن معامله فیوچرز در صرافیهای مختلف با توجه به قوانین آن صرافی صورت میگیرد.
احراز هویت برای معاملات فیوچرز به معنای آن است که کاربر برای دسترسی به قابلیت برداشت از کیف پول خود، باید مدارک هویتی واقعی ارائه دهد. در حال حاضر، بعضی از صرافیها از جمله Kucoin هنوز این فرایند را برای کاربران اجباری نکردهاند و کاربران میتوانند، بدون ملزم شدن به ارائه مدارک هویتی در آنها مشغول به فعالیت شوند.
بهترین صرافیهای برای معامله فیوچرز
در همین لحظه (یعنی در اوایل آوریل سال ۲۰۲۲ و فروردین ۱۴۰۱) هنوز هیچکدام از صرافیهای ارز دیجیتال ایرانی، قابلیت معاملات آتی را برای کاربران فراهم نکردهاند. در این بخش از مقاله سعی شده است که چند صرافی برتر در حوزه معاملات فیوچرز را به شما معرفی کنیم. اگر از جمله علاقهمندان تازهکار دنیای ارزهای دیجیتال هستید، بهتر است که برای درک بهتر کارگزاریهای مختلف مالی، مقاله تفاوت صرافی با بروکر را مطالعه کنید.
قابل ذکر و یادآوری است که فراموش نکنید، مسئله انتخاب صرافی مناسب برای کاربران ایرانی بسیار مهم است؛ موارد زیر تنها اشارهای کلی به صرافیهای مناسب معامله Futures هستند:
- صرافی ByBit (امکان تنظیم اهرم روی ۱۰۰)
- صرافی کوکوین (Kucoin)
- صرافی اف تی ایکس
- (FTX Exchange)
- صرافی PrimeXBT
- صرافی Phemex (با قابلیت تنظیم اهرم روی ۲۰)
- صرافی بایننس (با قابلیت تنظیم اهرم روی ۲۰ برای معامله آتی بیت کوین)
- صرافی کراکن (Kraken)
- صرافی Deribit
- صرافی Stormgain
- صرافی بیتمکس (BitMEX)
- صرافی BaseMEX
- صرافی مارگکس (Margex)
کارمزد در معاملات آتی
نحوه محاسبه کارمزد معاملات آتی به واسطه روشهای متعددی مورد ارزیابی قرار میگیرد. به طور کلی، علیرغم ابزار و گزینههای مختلفی که صرافیهای برای معاملات فیوچرز در نظر میگیرند، کارمزدهای پیدرپی آنها باعث میشود که تریدرها بخواهند، از معاملات با اهرم بالا استفاده کنند. برای مثال، معامله فیوچرز بیت کوین کارمزدهای بسیار زیادی دارد که سرمایهگذاران این حوزه را برای دستیابی به معاملات سودآور از اهرم یا Leverage بالا استفاده میکنند. علاوه بر کارمزد، موضوعی با عنوان «نرخ متغیر بودجه» هم وجود دارد که از طرف صرافی مورد نظر از تریدر دریافت میشود. به طور کلی، کارمزد در معاملات آتی به ۲ بخش کارمزد مربوط به Maker و Taker تقسیمبندی میشود.
به عبارت سادهتر، اگر شما در جریان معاملات آتی، سفارش یا order از نوع limit را در بخش sell یا buy ایجاد کنید، به عنوان یکی از عوامل ایجادکننده نقدینگی در صرافی محسوب میشوید که Maker نامیده میشود.
از طرف دیگر، اگر تریدری، سفارشی در قالب market یا همان خریدوفروش آنی و لحظهای ثبت کند، چون تعیینکننده قیمت نیست و از سفارش (order) افراد موسوم به Maker استفاده کرده است، در دستهبندی معاملهگران Taker قرار میگیرد.
کارمزد معاملات آتی با توجه به جدول کارمزد هر صرافی تعیین میشود؛ برای مثال، صرافی بایننس کارمزد معامله فیوچرز را برای معاملهگر maker برابر با ۰.۰۲ و برای معاملهگر taker برابر با ۰.۰۴ در نظر گرفته است. البته برای محاسبه کامل کارمزد معامله فیوچرز، عواملی همچون حجم معاملات ۲۰ روز گذشته تریدر، سطح او از نظر VIP و غیره هم در نظر گرفته میشوند.
تفاوت معاملات اسپات و فیوچرز

معاملات اسپات (Spot trade) که با عناوینی همچون «معامله نقدی» یا «معامله نقطهای» هم شناخته میشوند، از جمله معاملاتی هستند که علیرغم شباهت، تفاوتهای متعددی با معاملات آتی دارند. از مفهوم معامله اسپات (Spot) در بازارهای سرمایهگذاری دیگر مثل بازار فارکس هم استفاده میشود.
به طور کلی، در یک معامله اسپات، کالا یا ارز دیجیتال مورد توافق، پس از تاریخ تعیینشده، از نقطهای به نقطه مقابل به صورت آنی منتقل میشود؛ این در حالی است که در یک معامله فیوچرز، پس از انقضای تاریخ مورد توافق، ارز دیجیتال مورد توافق در همان لحظه منتقل نمیشود و باید مورد مبادله خریدار و فروشنده واقع شود. در این بخش از مقاله به تفاوتهای اساسی بین معامله اسپات و معامله فیوچرز خواهیم پرداخت.
کسب سود از رشد و ریزش قیمت
معاملهگری که در حوزه معاملات اسپات فعالیت میکند، از رشد قیمت ارز دیجیتال میتواند به سود برسد. در یک معامله اسپات، با استفاده از ابزارهای تخصصی مثل تحلیلهای تکنیکال پیشبینی میشود که قیمت یک ارز دیجیتال تا نقطه تعیینشدهای رشد خواهد کرد؛ پس از این پیشبینی، ارز دیجیتال را در قیمت پایینتری خریداری میکنند تا در زمان وقوع با توجه به مابهالتفاوت قیمتها به سود برسند. در معاملات فیوچرز، داستان متفاوتتر است و هیچکدام از طرفین خریدار یا فروشنده، مالک یا دارنده ارز دیجیتال نمیشوند؛ بلکه قیمتی را برای ارز دیجیتال در نظر میگیرند و در نهایت، پیشبینی هر طرف که درست از آب درآمد، سود برای او خواهد شد.
شما میتوانید از ابزار تریدینگ ویو نیز برای رصد بازار استفاده کنید.
ریسک معاملات
معاملات فیوچرز از جمله معاملاتی هستند که در اقیانوس نوسانات قیمتی شناور هستند و از این رو، ریسم بسیار بالایی نسبت به معاملات اسپات دارند. معاملات اسپات، با هدف سرمایهگذاری بلندمدت صورت میگیرند و بالطبع، ریسک کمتری را هم برای معاملهگران به ارمغان میآورند.
آموزش معامله فیوچرز در صرافی کوکوین (Kucoin)
برای سرمایهگذاری در معاملات فیوچرز در صرافی کوکوین (Kucoin) لازم است که در ابتدا، وارد صفحه اصلی سایت کوکوین و حساب کاربری خود شوید. در ادامه، پس از ورود به سایت، در صفحه اصلی، بخش Assets و سپس گزینه Futures Account را برگزینید.
پس از مطالعه قوانین و تیک زدن بخشهای خالی زیر متن، گزینه I have read and agree to the را انتخاب کنید.

با قبول کردن قوانین مربوط به صرافی کوکوین مبنی بر مقررات معاملات آتی، وارد بخش ویژه معاملات میشوید. در صفحهای که پیش روی شما قرار خواهد گرفت، امکان فعالیت در معامله فیوچرز امکانپذیر است و میتوانید، ارزهای دیجیتال مختلفی را برای این نوع سرمایهگذاری انتخاب کنید.

روش انجام معاملات آتی
برای سرمایه گذاری ارزدیجیتال به روش فیوچرز در صرافی کوکوین، امکان استفاده از ۲ روش Limit و Stop وجود دارد. برای هرکدام از روشهای لیمیت و استاپ صرافی کوکوین، مطالبی را به صورت مجزا و کامل آماده کردهایم که در ادامه با آنها آشنا خواهید شد.
معاملات آتی با روش Limit
مفاهیم زیر، تمام جزئیات مربوط به این بخش از صرفی کوکوین هستند که با مطلع شدن در مورد آنها میتوانید، معاملات آتی را با موفقیت پشت سر بگذارید:
- Price: مفهوم Price نشاندهنده قیمتی است که میخواهید، با توجه به آن وارد معامله شوید. با انتخاب علامت موجود در کادر قرمز، معاملات بر حسب قیمت Market انجام خواهند شد.
- Amount: این بخش، مربوط به مقدار ارز دیجیتالی است که قرار شده با توجه به آن، توافق صورت بگیرد.
- Leverage: اهرم، مهمترین بخش معاملات آتی است؛ با استفاده از این ابزار و تنظیم مناسب آن، میتوان به سودآوری چند برابر بیشتر از اندازه سرمایهگذاری، دست یافت.
- TP/SL of Long: به معنای مشخص کردن محدوده سود و ضرر برای معاملات خرید یا لانگ است.
- TP/SL of Short: به معنای تعیین کردن محدوده سود و ضرر برای معاملات فروش یا شورت است.
معامله فیوچرز در بخش Stop
- Stop Price: این قابلیت به تریدر کمک میکند تا قیمت مناسبی را در محدوده حمایت یا مقاومت ارز دیجیتال، تعیین کند. به عبارت سادهتر، اگر ارز دیجیتال مورد نظر به یک حمایت یا مقاومت نزدیک باشد، قیمت مهم محدوده مقاومت را میتوان در این بخش وارد کرد.
- Price: با این مفهوم در بخش قبل آشنا شدید؛ به معنای تعیین قیمت مورد نظر برای معامله است. اگر روی علامت جرقه کلیک کنید، تعیین قیمت بر اساس Market صورت میپذیرد.
- Amount: به معنای حجم و اندازه معامله فیوچرز است.
- Leverage: همانطور که بارها اشاره کردیم، اهرم از جمله ابزار مهم معاملات آتی محسوب میشود که اندازه آن میتواند، سود بالقوه را تعیین کند.
آتیه سرمایهگذاری در کریپتوکارنسی ۳با معاملات آتی
معامله فیوچرز (Futures) که گاهی با عناوین قراردادهای آتی یا معاملات آتی هم شناخته میشود، از جمله روشهای محبوب برای دستیابی به سود در کریپتوکارنسی است. ما سعی مردیم تا در این مقاله به تمامی موضوعات و مفاهیم این بحث مهم و سودآور اشاره داشته باشیم. اگر شما از آن دسته تریدرهای تازهکار هستید، بهتر است که به جای کپی تریدینگ، با نکات گردآوریشده در این مقاله آشنا شوید تا رفتاری مستقل از رفتار دیگران در سرمایه گذاری ارزهای دیجیتال داشته باشید.
سلام ..من میخواستم از شما در خواست کنم که اگر امکانش هست که من رو در انجام معامله فیوچرز به صورت کامل در صرافی *** راهنمایی کنید..
سلام
وقت شما به خیر
لطفا این مساله را از پشتیبانی صرافی مربوطه درخواست کنید و در حیطه خدمات ما نیست.
شما همچنین مقالات بسیاری را برای آموزش کار با این صرافی در اینترنت خواهید یافت.
سپاس از همراهی شما
صرافی گفتیم معرفی کن که VP لعنتی نخواد. اینا وی پی آن میخواد حاجی
سلام
وقت شما به خیر
شایان عزیز تقریبا شما برای استفاده از تمام پلتفرمهای معاملاتی “معتبر خارجی” به وی پی ان (با آی ثابت) نیاز دارید. اگر حتما قصد معامله مطمئن آنهم بدون استفاده از وی پی ان را دارید، باید از یکی از پلتفرم های معاملاتی داخلی استفاده کنید.
سپاس از همراهی شما
داداش از سوپراکس استفاده کن